ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
Tesekkur ederim guzel nazik diliniz icin.Hormonlarınız baya tavan yapmış. Hanımefendi eşiniz gibi sabah uyandığında telefonu aldığını gösteren, KENDİSİYLE ilgili bir ironi yapmış
Ben az önce başlığında “ŞENLİK” yazan bir videoya hüngür hüngür ağladım, siz düşünün gerisini.
Ama günümüzde çoğumuz telefonu elimize alıyoruz uyanır uyanmaz. Ne yazıkki günümüzün gerçeği oldu. 56-57 yaşlarındaki anne babam bile öyle artıkbiraz hormonlardan dolayı siz daha çok takmışsınız
Onun harici bize ilk 3 ay ilişki yasaktı, riskli gebelik olduğu için. Sonrasında ilişkimize hep devam ettik. Hem psikolojik olarak hem de doğum öncesi bendensel olarak rahatlatıyor. Ama şu da var, havaların aşırı sıcak olması teması azaltıyorbirbirimize değme lütfen isteklerimizi bu ara çok sık iletiyoruz, çünkü zevk değil sadece zulüm hissettiriyor o yüzden hormonlardan olduğu gerçeğini kabul edip, gereksiz kendinize ve eşinize yüklenmeyin
Siz şuan dertlisiniz diye daha fazla tepki veriyorsunuz. O yorum şaka amaçlı yazılmış, okur geçersin ya da o yoruma gülme emojisi koyulabilir ama sizin ana konu mesajına neden gülme emojisi konulmuş bem de çok anlamsız buldum.çok fazla tepki verdiğiniz doğru ama bir sakin olun.bu kadarcık şeye kadin kadinin düşmanı falan ne oluyor.okumayın ua da burayı.kapatın herşeyi bir kendinize gelin.Iste ben de buna dellendim maytap geciyolar komik diye. Dalga gecer gibi yorum yapiyolar ya sinirlerim tepeme cikti. Biz 7 yilin sonunda ne zorluklarla evlendik ben de asiri ilgiliyim sirnasirim surekli. Her sey cinsellik mi bi tatli soz opucuk sarilma bile yeter bir ruhu doyurmaya. Sabah gordum oyle tuvalete girdim konu acip hemcinslerimle dertleseyim dedim herkes komik emojisi atmis. Kadin kadinin dusmani olmus ben bunu anladim.. Aglaya aglaya yazdim. Neymis ben de girip kk ya yazmisim birileri de utanmis sonra saka yapmis patavatsizlik diz boyu.
Öyle bir hakkınız yok işte. Malum forum kuralları diye bir şey var. Siz drama kraliçesisiniz diye kimse size göre şekil almaz.Evet canim oyleyim ben bu sekilde de mukemmelim en azindan ya konum ve benimle ilgili artik yorum yapmayin olur mu ? Benim sizin gibilerin yorumuna ihtiyacim yokKatibin Ruhu ikiniz de yorum yazmayin
Ben yapayim di mi.Evet canim oyleyim ben bu sekilde de mukemmelim en azindan ya konum ve benimle ilgili artik yorum yapmayin olur mu ? Benim sizin gibilerin yorumuna ihtiyacim yokKatibin Ruhu ikiniz de yorum yazmayin
Gulunecek bisi yok yani derdime guluncek ne varSiz şuan dertlisiniz diye daha fazla tepki veriyorsunuz. O yorum şaka amaçlı yazılmış, okur geçersin ya da o yoruma gülme emojisi koyulabilir ama sizin ana konu mesajına neden gülme emojisi konulmuş bem de çok anlamsız buldum.çok fazla tepki verdiğiniz doğru ama bir sakin olun.bu kadarcık şeye kadin kadinin düşmanı falan ne oluyor.okumayın ua da burayı.kapatın herşeyi bir kendinize gelin.
Drama ne demek bi arastirsana senÖyle bir hakkınız yok işte. Malum forum kuralları diye bir şey var. Siz drama kraliçesisiniz diye kimse size göre şekil almaz.
Seni saymiyorum artik :)Ben yapayim di mi.
Gerek kalmadı sabah sabah pratikle tez konusu oldum zaten.Drama ne demek bi arastirsana sen
Ben de hamileyim hormonlarimin bana verdigi yetkiye dayanarak aglayip yakip yikarim burayi bu cevabin üzerineSeni saymiyorum artik :)
Kimse sana sen de kk ya girdin falan demedi. O üye ben de gözümü açar açmaz kk ya giriyorum eşin gibiyim hemen telefonu elime alıyorum demiş. Senin için durumu normalleştirmeye seni şakayla sakinleştirmeye çalışmış. Alıngansın ok ama senin nazını çekmesi gereken burdaki üyeler değil.Iste ben de buna dellendim maytap geciyolar komik diye. Dalga gecer gibi yorum yapiyolar ya sinirlerim tepeme cikti. Biz 7 yilin sonunda ne zorluklarla evlendik ben de asiri ilgiliyim sirnasirim surekli. Her sey cinsellik mi bi tatli soz opucuk sarilma bile yeter bir ruhu doyurmaya. Sabah gordum oyle tuvalete girdim konu acip hemcinslerimle dertleseyim dedim herkes komik emojisi atmis. Kadin kadinin dusmani olmus ben bunu anladim.. Aglaya aglaya yazdim. Neymis ben de girip kk ya yazmisim birileri de utanmis sonra saka yapmis patavatsizlik diz boyu.
kendi anlamaz erkek kafası farklıKendi anlasin istiyorum gecen aylarda soylemistim yoruluyorum gece hic uyanmiyorum nasil sarilayim filan demisti
Ablacım bende uyanır uyanmaz telefona bakıyorum bu çok normalBen mi abartiyorum bilmiyorum tabi 4 aylik hamileyim esimin haftada bir gün izni var sabah bir bakiyorum elinde telefon ben de istiyorum ki bana sarilsin öpsün günaydin desin iliski yasamaya korkuyorum o da korkuyor düsük riskim de yok ama bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum. Gece sarilir ustumu örterdi hic yok onlar sanki iki yabanci gibiyiz bazen. Ben mi abartiyorum bilmiyorum. Ama sabah uyaninca elinde telefonla gormek beni niyeyse deli ediyoo !! Insan bi uyanir gunaydin karicim der. Uyanir uyanmaz b.k var telefonda. Bazen ilgisizlik beni delirtiyor. Evde yalnizim zaten butun gun nasil yaklasmaliyim sizce ? O da boyle davraninca icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Beni istedigi zaman sarilip open adama her gun hizmetci gini yemek mi yapmak zorundayim...
Iste ben de buna dellendim maytap geciyolar komik diye. Dalga gecer gibi yorum yapiyolar ya sinirlerim tepeme cikti. Biz 7 yilin sonunda ne zorluklarla evlendik ben de asiri ilgiliyim sirnasirim surekli. Her sey cinsellik mi bi tatli soz opucuk sarilma bile yeter bir ruhu doyurmaya. Sabah gordum oyle tuvalete girdim konu acip hemcinslerimle dertleseyim dedim herkes komik emojisi atmis. Kadin kadinin dusmani olmus ben bunu anladim.. Aglaya aglaya yazdim. Neymis ben de girip kk ya yazmisim birileri de utanmis sonra saka yapmis patavatsizlik diz boyu.
Eger boyleyse gercekten asiri uzgunum ve ozur de dilerimÖyle demedi ki. Yorumu tekrar okuyun bence. Kendisi de sabah uyanır uyanmaz teli eline alıp kkya bakmış kendisi utanmış bu yüzden. Size bisey demedi ki. Yanlış anladınız.
Şimdi konudan engellerse görürsün. Ben hiç yorum yazmadan engellenmişim demin bir konudan. O üye seni görse katil olur demek ki.Bana sormayacaksanız niye konu açtınız ya ahahahah, hani şimdi siz konu açtınız ya ben okudum ya, yazabiliyorum ya, hah siz bana sormuş oluyorsunuz zaten. Anladınız?
Okudum defalarca bunu aglayarak okumustum ve yanlis anlamisim senden cok ozur dilerimSabah uyanıp eline tel alıp kkya giren ben bunu utanarak okudu.
Ahahahahhahahahahah yok artık kim o be?Şimdi konudan engellerse görürsün. Ben hiç yorum yazmadan engellenmişim demin bir konudan. O üye seni görse katil olur demek ki.
Ay baskalqrini da engellemis o muhtemelen yanlis bi tuslara basti bisey yaptiŞimdi konudan engellerse görürsün. Ben hiç yorum yazmadan engellenmişim demin bir konudan. O üye seni görse katil olur demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?