Sabahlari güne telefonla başlayan eş kişisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tesekkur ederim guzel nazik diliniz icin.

Siz şuan dertlisiniz diye daha fazla tepki veriyorsunuz. O yorum şaka amaçlı yazılmış, okur geçersin ya da o yoruma gülme emojisi koyulabilir ama sizin ana konu mesajına neden gülme emojisi konulmuş bem de çok anlamsız buldum.çok fazla tepki verdiğiniz doğru ama bir sakin olun.bu kadarcık şeye kadin kadinin düşmanı falan ne oluyor.okumayın ua da burayı.kapatın herşeyi bir kendinize gelin.

Evet canim oyleyim ben bu sekilde de mukemmelim en azindan ya konum ve benimle ilgili artik yorum yapmayin olur mu ? Benim sizin gibilerin yorumuna ihtiyacim yok Katibin Ruhu ikiniz de yorum yazmayin
Öyle bir hakkınız yok işte. Malum forum kuralları diye bir şey var. Siz drama kraliçesisiniz diye kimse size göre şekil almaz.

Gulunecek bisi yok yani derdime guluncek ne var

Öyle bir hakkınız yok işte. Malum forum kuralları diye bir şey var. Siz drama kraliçesisiniz diye kimse size göre şekil almaz.
Drama ne demek bi arastirsana sen

Kimse sana sen de kk ya girdin falan demedi. O üye ben de gözümü açar açmaz kk ya giriyorum eşin gibiyim hemen telefonu elime alıyorum demiş. Senin için durumu normalleştirmeye seni şakayla sakinleştirmeye çalışmış. Alıngansın ok ama senin nazını çekmesi gereken burdaki üyeler değil.

Valla sevmediginden uzak oldugundan degil bağımlılık olmus artik gecen gün seminere gidecektim akşamından kızımi anneme bıraktım hazırlık yapmak icin hazırlıgımı bitirdim tam uyuyacağım sabaha kadar telefon elimde lak lak yapmısim bir baktım sabah ezanı okunuyor çagımızın sorunu bu seni sevmediginden değikdir

Ablacım bende uyanır uyanmaz telefona bakıyorum bu çok normal

Öyle demedi ki. Yorumu tekrar okuyun bence. Kendisi de sabah uyanır uyanmaz teli eline alıp kkya bakmış kendisi utanmış bu yüzden. Size bisey demedi ki. Yanlış anladınız.

Öyle demedi ki. Yorumu tekrar okuyun bence. Kendisi de sabah uyanır uyanmaz teli eline alıp kkya bakmış kendisi utanmış bu yüzden. Size bisey demedi ki. Yanlış anladınız.
Eger boyleyse gercekten asiri uzgunum ve ozur de dilerim

Bana sormayacaksanız niye konu açtınız ya ahahahah, hani şimdi siz konu açtınız ya ben okudum ya, yazabiliyorum ya, hah siz bana sormuş oluyorsunuz zaten. Anladınız?
Şimdi konudan engellerse görürsün. Ben hiç yorum yazmadan engellenmişim demin bir konudan. O üye seni görse katil olur demek ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…