Sabahlari güne telefonla başlayan eş kişisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi anlasin istiyorum gecen aylarda soylemistim yoruluyorum gece hic uyanmiyorum nasil sarilayim filan demisti
konuşmadan anlaşılmayı beklemek sağlıklı bir beklenti değil. siz dedikten sonra sarıldığında sarılması kıymetsiz olmayacak ki, o sizin eşiniz, her türlü yakınlığınız kıymetlidir. siz dediğinizde sarılırsa sizi dinlediğini, önemsediğini gösterir üstelik. ama kendinizi ifade etmezseniz kendinize edersiniz. bir de cinsellik aşkın, sevginin bir göstergesidir (sarılmak gibi), bunu yaşamıyor olmakla ilgili eşiniz ne düşünüyor konuşmalısınız.

Şöyle ki eşim cok istekli bir adam degil... calisip isten geliyor vay efendim cok sicak soyle boyle ben de gurursuz degilim valla napiyim biraz da kendi dusunsu. Evliligi icin caba gostersin. Mesela sabah dedi ki bebek olunca yapamazsin bi temizlik icin abla ayarlayalim koltuklari yikatalim filan cok mutlu oldum..

Benimki de yine mi kk oku oku Bi biteremedin sloganlarıyla abinin eylemlerine tam destek olur.

Yaaa bu çok tatlı

Komik olma sen evli bile değilsin önce bir evlen her kahrı çek sonra yorum yap kadınlara. Antikasin cidden

Konu sahibi doktor yasak dememiş dört aydır adamda dolmuştur yani sizde bana niye sarilmiyor derdindesiniz dört ay yaaa dile kolay bir an önce ilişki yaşayın acil

Pozif üyem pozitifliğine nazar mı değdi .yoksa sen de yorgun tayfadan mısın?
Senin yorumlara taş olsa çatlar tatlım. Yorgun değilim neden yorgun olayım ama kadınları bu kadar eleştirdiğin bir yoruma cevap vermek istedim. Evli olmayıp evlileri eleştiriyosun . Önce bir yaşa şu hayatı her gün seks yapacak mısın gör bi

Ben defarlca konustum telefon konusunu hatta tiktoku sildirdim hicbir sosyal medyasi da yok esimin. Ben biraz ilgi sevgi bekliyorum bunu da d3falarca soyledim artik soylemekten biktim kendi anlasin diyorun

Yani.
İlişki şekli herkesin farklı bir şey diyemem.
Eşlerin birbirinin sosyal medya hesaplarına müdahale etmesi de çok tuhaf geliyor.
Sosyal medyada güvenmediğim insanı sosyal hayata da salamam bu güvensizlikle yaşayacağıma da evli kalmam.

Belki siz sabah uyanır uyanmaz istiyorsunuz ama o sabah daha ayılamıyor,ağzı kokuyor sizi rahatsız etmek istemiyor gibi basit sebepleri bile olabilir. Siz de kendinizin sevilmesini sabah ilgisi olmazsa olmaz diye düşünmeyin. Gün içindeki tavırlarında da sevgisiz davranıyorsa...

Kendi anlasin istiyorum gecen aylarda soylemistim yoruluyorum gece hic uyanmiyorum nasil sarilayim filan demisti
Bir erkek böyle birşeyi kendi anlasa yapardı zaten. Birazcık okkalamak gerekiyor bunları tek düşünemiyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…