- 26 Ekim 2022
- 426
- 994
- 43
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
konuşmadan anlaşılmayı beklemek sağlıklı bir beklenti değil. siz dedikten sonra sarıldığında sarılması kıymetsiz olmayacak ki, o sizin eşiniz, her türlü yakınlığınız kıymetlidir. siz dediğinizde sarılırsa sizi dinlediğini, önemsediğini gösterir üstelik. ama kendinizi ifade etmezseniz kendinize edersiniz. bir de cinsellik aşkın, sevginin bir göstergesidir (sarılmak gibi), bunu yaşamıyor olmakla ilgili eşiniz ne düşünüyor konuşmalısınız.Kendi anlasin istiyorum gecen aylarda soylemistim yoruluyorum gece hic uyanmiyorum nasil sarilayim filan demisti
Benimki de yine mi kk oku oku Bi biteremedin sloganlarıyla abinin eylemlerine tam destek olur.Ya hadi kadınların gebelik ve regl yüzünden hormonlar takla atıyor da erkeklere ne oluyorsiteye girmişim raporlara bakıyorum bir yandan da bu konuyu okuyordum, benim adam yanıma gelmiş neymiş üyelik alıp kadınlar beni şikayet edin bildirimler yağsın sizi okumaktan benimle ilgilenmiyor diyecekmiş, bdv adı üstündeymiş neden her dert bdvde olamazmış, bdvye özgürlükmüş, sabah sabah adama bir haller oldu KK aktivistliği yapacakmış sitedeki kadınları arkasına alıp bana karşı eylem gerçekleştirecekmiş neyse ki çay ve sigarayla sustu.
Yaaa bu çok tatlıTelefonuna aksamdan mesaj at "gunaydin kocisko sabah uyandiginda insta hikayelere degil bana bak saril gunaydin de bana ve bebisimize" seklinde
Sabah gorsun mesaji
Bunu her sabah yapmazsan seni mesajla taciz edicem falan de
simdi telefon bagimliligi herkeste
Millet wcye bile onla giriyor
Ben bazen esimin bana hatirlatmasi gereken birseyi hatirlamasi icin onun telefonuna kendi fotomu ekran yapiyorumsu suratla
Her tele baktiginda hatirliyor ve bana da sunu yapacaktik unutma diyor falan cok eglenceli oluyor
Komik olma sen evli bile değilsin önce bir evlen her kahrı çek sonra yorum yap kadınlara. Antikasin ciddenŞu yorgunluk bahaneleri beni benden alıyor zaten. aynı vaka kadınlarda da var.zıpkın gibi gencecik insanlar yok canım çıkıyor, yok pertim çıkıyor, yok yorgunluktan kanepede yığılıp kalıyorum.yav ne oluyor ya 30, 35 yaşında.şu yaşıma geldim.yorumdum dediğim gün sayısı 4,5 günü geçmez.onlarda da koca gün 1 saat bile uyumamışımdır.tek sağlıklı insan ben miyim diyorum bazen koca ülkede.
Pozif üyem pozitifliğine nazar mı değdiKomik olma sen evli bile değilsin önce bir evlen her kahrı çek sonra yorum yap kadınlara. Antikasin cidden
Senin yorumlara taş olsa çatlar tatlım. Yorgun değilim neden yorgun olayım ama kadınları bu kadar eleştirdiğin bir yoruma cevap vermek istedim. Evli olmayıp evlileri eleştiriyosun . Önce bir yaşa şu hayatı her gün seks yapacak mısın gör biPozif üyem pozitifliğine nazar mı değdi.yoksa sen de yorgun tayfadan mısın?
Ben defarlca konustum telefon konusunu hatta tiktoku sildirdim hicbir sosyal medyasi da yok esimin. Ben biraz ilgi sevgi bekliyorum bunu da d3falarca soyledim artik soylemekten biktim kendi anlasin diyorun
Ya hangi konu o çok merak ettim asdahsjajahBeğenmedim değil de komik atmıştım. Önce yanlışlık olduğunu düşündüm ama yalnız olmadığımı görünce anlaşıldı mesele.
Simdi kisi etiketlemek sorun olabilirYa hangi konu o çok merak ettim asdahsjajah
Canim yasiyoruz o kadar da degil sık olmuyorKonu sahibi doktor yasak dememiş dört aydır adamda dolmuştur yani sizde bana niye sarilmiyor derdindesiniz dört ay yaaa dile kolay bir an önce ilişki yaşayın acil
Eşiniz sabah telefonu eline alıp, " karıcığım bugün kk de ne yazmış " diye bakıyor sanırımayrica ben sabah kahvalti hazirlamaya baslarken geldi sarildi optu beni bu ara ayri kaldik sanki karicim dedi icim biraz rahatladi
Beğenmedim atanları engellemiş. Benim yorumum yoktu o konuda ama bana da bildirim geldi.
@Artemissisipi @accessdenieddogadostupanda
Ayy hahaah evet biliyorumSimdi kisi etiketlemek sorun olabilir
Benim bu konudaki ilk mesajimda tek dislike atan kisiye tikla 2 konusu var ilkini oku
Burda herkesin herkesi tanimasiAyy hahaah evet biliyorum
İşine gelen eşyaları kabul edip, beğenmediklerinde gururu kırılan üye xksjdjsjd
Bir erkek böyle birşeyi kendi anlasa yapardı zaten. Birazcık okkalamak gerekiyor bunları tek düşünemiyorlar.Kendi anlasin istiyorum gecen aylarda soylemistim yoruluyorum gece hic uyanmiyorum nasil sarilayim filan demisti
Burda herkesin herkesi tanimasi
Komik attıysan geçmiş olsun. Onlara da engel atmış...Ben yapici yorum yapmistim, begenmedim de atmadim. Konu sahibi beni begenmedi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?