ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
Ben de yaaa basta boyle degildim son 1 haftadir bu sekildeyim. Bu arada dedigini, gibi sanirim cinsellikle de alakasi varAh bu hormonlarııınnn gözüü kör olsun
Hamilelikte tek sevmediğim durum bu. Başka bir kişiliğe bürünüyorum resmen drama queen oluyorum
Bebeğe zarar gelmez koca kadinsinız lutfen vücudunuzu taniyın. Cinsellik aranizi acmis benceBen mi abartiyorum bilmiyorum tabi 4 aylik hamileyim esimin haftada bir gün izni var sabah bir bakiyorum elinde telefon ben de istiyorum ki bana sarilsin öpsün günaydin desin iliski yasamaya korkuyorum o da korkuyor düsük riskim de yok ama bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum. Gece sarilir ustumu örterdi hic yok onlar sanki iki yabanci gibiyiz bazen. Ben mi abartiyorum bilmiyorum. Ama sabah uyaninca elinde telefonla gormek beni niyeyse deli ediyoo !! Insan bi uyanir gunaydin karicim der. Uyanir uyanmaz b.k var telefonda. Bazen ilgisizlik beni delirtiyor. Evde yalnizim zaten butun gun nasil yaklasmaliyim sizce ? O da boyle davraninca icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Beni istedigi zaman sarilip open adama her gun hizmetci gini yemek mi yapmak zorundayim...
Tamam canim hatirlamak istemiyorum ama hepsi bilincaltimda iste.. Esim de benim tam tersim agirkanli boyle cok sogukkanli biri ben de tam tersiyim sabah gunaydiiin diye boyle sarkilar soyleyen bir tipim.Yaaa.Anladım şimdi. Çocukluk olayları ne kadar etkiliyor insanı. Eşinize tam açık vermeden çıtlatsanız sevmiyorum böyle şeyleri diye ona göre davranır mı ?
Korkuyor esim de ben farkli sekillerde ilgileniyorum onunla cok da uzak degiliz ama cinsellik cok onemli gercekten. Sicaklarda asiri etkiliyor insaniBebeğe zarar gelmez koca kadinsinız lutfen vücudunuzu taniyın. Cinsellik aranizi acmis bence
Olsun olsun eşinizde size göre şekil alır diye düşünüyorum.Tamam canim hatirlamak istemiyorum ama hepsi bilincaltimda iste.. Esim de benim tam tersim agirkanli boyle cok sogukkanli biri ben de tam tersiyim sabah gunaydiiin diye boyle sarkilar soyleyen bir tipim.
Evet ama siz yine de serin bir zamanda deneyin:) siz onunla ilgileniyormussunuz ama o sizinle ilgilenmemis o anlamda ve nedeni buKorkuyor esim de ben farkli sekillerde ilgileniyorum onunla cok da uzak degiliz ama cinsellik cok onemli gercekten. Sicaklarda asiri etkiliyor insani
Düşük riski de yok diyor. kendi kendime ket vurmuş.Doktor aksini belirtmedikce hamilelikte cinsellik bebeğinize zarar vermez.
Aksine psikolojik olarak size iyi gelir, mutlu hissedersiniz.
Bosuna böyle engeller koymayın.
Evet telefonda b.k var. Hepsi için bu böyle. :) Bu kadar sinire gerek yok.
Elinden telefonu alıp sirnaşabilirsiniz.
Beğenmedim atanları engellemiş. Benim yorumum yoktu o konuda ama bana da bildirim geldi.Yaptığım tek şey yorumuna gülmüşüm. Ona sinirlendi herhalde, tuhaf bir abla.
Ya hadi kadınların gebelik ve regl yüzünden hormonlar takla atıyor da erkeklere ne oluyorAh bu hormonlarııınnn gözüü kör olsun
Hamilelikte tek sevmediğim durum bu. Başka bir kişiliğe bürünüyorum resmen drama queen oluyorum
Beğenmedim değil de komik atmıştım. Önce yanlışlık olduğunu düşündüm ama yalnız olmadığımı görünce anlaşıldı mesele.Beğenmedim atanları engellemiş. Benim yorumum yoktu o konuda ama bana da bildirim geldi.
Sen sarıl günaydın de.. Sonra da bak böyle yapacaksın her sabah de..Ben mi abartiyorum bilmiyorum tabi 4 aylik hamileyim esimin haftada bir gün izni var sabah bir bakiyorum elinde telefon ben de istiyorum ki bana sarilsin öpsün günaydin desin iliski yasamaya korkuyorum o da korkuyor düsük riskim de yok ama bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum. Gece sarilir ustumu örterdi hic yok onlar sanki iki yabanci gibiyiz bazen. Ben mi abartiyorum bilmiyorum. Ama sabah uyaninca elinde telefonla gormek beni niyeyse deli ediyoo !! Insan bi uyanir gunaydin karicim der. Uyanir uyanmaz b.k var telefonda. Bazen ilgisizlik beni delirtiyor. Evde yalnizim zaten butun gun nasil yaklasmaliyim sizce ? O da boyle davraninca icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Beni istedigi zaman sarilip open adama her gun hizmetci gini yemek mi yapmak zorundayim...
Benim drama queenlikte senin gibi...... Ama ben hamile değilim işte dogustan drama queenim bu daha kötü hahahahahahah
Benim yorumuma da kendi konusunda komik emojisi koyup geri almisti bende verdiginiz seyleri geri alir misiniz hep boyle vs demistimBeğenmedim değil de komik atmıştım. Önce yanlışlık olduğunu düşündüm ama yalnız olmadığımı görünce anlaşıldı mesele.
Ya hadi kadınların gebelik ve regl yüzünden hormonlar takla atıyor da erkeklere ne oluyorsiteye girmişim raporlara bakıyorum bir yandan da bu konuyu okuyordum, benim adam yanıma gelmiş neymiş üyelik alıp kadınlar beni şikayet edin bildirimler yağsın sizi okumaktan benimle ilgilenmiyor diyecekmiş, bdv adı üstündeymiş neden her dert bdvde olamazmış, bdvye özgürlükmüş, sabah sabah adama bir haller oldu KK aktivistliği yapacakmış sitedeki kadınları arkasına alıp bana karşı eylem gerçekleştirecekmiş neyse ki çay ve sigarayla sustu.
bence eşinizle konuşun ama bende uyanınca telefonla oynarım çok büyük bir mesele değil hamilesiniz sanırım ondan bu durumBen mi abartiyorum bilmiyorum tabi 4 aylik hamileyim esimin haftada bir gün izni var sabah bir bakiyorum elinde telefon ben de istiyorum ki bana sarilsin öpsün günaydin desin iliski yasamaya korkuyorum o da korkuyor düsük riskim de yok ama bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum. Gece sarilir ustumu örterdi hic yok onlar sanki iki yabanci gibiyiz bazen. Ben mi abartiyorum bilmiyorum. Ama sabah uyaninca elinde telefonla gormek beni niyeyse deli ediyoo !! Insan bi uyanir gunaydin karicim der. Uyanir uyanmaz b.k var telefonda. Bazen ilgisizlik beni delirtiyor. Evde yalnizim zaten butun gun nasil yaklasmaliyim sizce ? O da boyle davraninca icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Beni istedigi zaman sarilip open adama her gun hizmetci gini yemek mi yapmak zorundayim...
Tabi tabi ikna etmesi zor bir adamdırEylemine çay ve sigara son vermiş. Çok zor ikna olmuş enişte
Ay gelsin biraz yorum yapalım ama hemen banlanamazsın inş
Bende bunu anlamıyorum düşük riskiniz yoksa neden uzak duruyorsunuz bebeğe zararı olacak diye zararı olacak bişey değilki bu son güne kadar yaşanabiliyor hatta doğumu kolaylaştırdığını düşünüyorumBen mi abartiyorum bilmiyorum tabi 4 aylik hamileyim esimin haftada bir gün izni var sabah bir bakiyorum elinde telefon ben de istiyorum ki bana sarilsin öpsün günaydin desin iliski yasamaya korkuyorum o da korkuyor düsük riskim de yok ama bebegimi tehlikeye atmak istemiyorum. Gece sarilir ustumu örterdi hic yok onlar sanki iki yabanci gibiyiz bazen. Ben mi abartiyorum bilmiyorum. Ama sabah uyaninca elinde telefonla gormek beni niyeyse deli ediyoo !! Insan bi uyanir gunaydin karicim der. Uyanir uyanmaz b.k var telefonda. Bazen ilgisizlik beni delirtiyor. Evde yalnizim zaten butun gun nasil yaklasmaliyim sizce ? O da boyle davraninca icimden hicbir sey yapmak gelmiyor. Beni istedigi zaman sarilip open adama her gun hizmetci gini yemek mi yapmak zorundayim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?