Sabahlari güne telefonla başlayan eş kişisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah bu hormonlarııınnn gözüü kör olsun
Hamilelikte tek sevmediğim durum bu. Başka bir kişiliğe bürünüyorum resmen drama queen oluyorum
Ben de yaaa basta boyle degildim son 1 haftadir bu sekildeyim. Bu arada dedigini, gibi sanirim cinsellikle de alakasi var

Bebeğe zarar gelmez koca kadinsinız lutfen vücudunuzu taniyın. Cinsellik aranizi acmis bence

Yaaa. Anladım şimdi. Çocukluk olayları ne kadar etkiliyor insanı. Eşinize tam açık vermeden çıtlatsanız sevmiyorum böyle şeyleri diye ona göre davranır mı ?
Tamam canim hatirlamak istemiyorum ama hepsi bilincaltimda iste.. Esim de benim tam tersim agirkanli boyle cok sogukkanli biri ben de tam tersiyim sabah gunaydiiin diye boyle sarkilar soyleyen bir tipim.

Bebeğe zarar gelmez koca kadinsinız lutfen vücudunuzu taniyın. Cinsellik aranizi acmis bence
Korkuyor esim de ben farkli sekillerde ilgileniyorum onunla cok da uzak degiliz ama cinsellik cok onemli gercekten. Sicaklarda asiri etkiliyor insani

Tamam canim hatirlamak istemiyorum ama hepsi bilincaltimda iste.. Esim de benim tam tersim agirkanli boyle cok sogukkanli biri ben de tam tersiyim sabah gunaydiiin diye boyle sarkilar soyleyen bir tipim.
Olsun olsun eşinizde size göre şekil alır diye düşünüyorum. Canını taşıyorsunuz yapsın bir zahmet.

Korkuyor esim de ben farkli sekillerde ilgileniyorum onunla cok da uzak degiliz ama cinsellik cok onemli gercekten. Sicaklarda asiri etkiliyor insani
Evet ama siz yine de serin bir zamanda deneyin:) siz onunla ilgileniyormussunuz ama o sizinle ilgilenmemis o anlamda ve nedeni bu

Düşük riski de yok diyor. kendi kendime ket vurmuş.

Ah bu hormonlarııınnn gözüü kör olsun
Hamilelikte tek sevmediğim durum bu. Başka bir kişiliğe bürünüyorum resmen drama queen oluyorum
Ya hadi kadınların gebelik ve regl yüzünden hormonlar takla atıyor da erkeklere ne oluyor siteye girmişim raporlara bakıyorum bir yandan da bu konuyu okuyordum, benim adam yanıma gelmiş neymiş üyelik alıp kadınlar beni şikayet edin bildirimler yağsın sizi okumaktan benimle ilgilenmiyor diyecekmiş, bdv adı üstündeymiş neden her dert bdvde olamazmış, bdvye özgürlükmüş, sabah sabah adama bir haller oldu KK aktivistliği yapacakmış sitedeki kadınları arkasına alıp bana karşı eylem gerçekleştirecekmiş neyse ki çay ve sigarayla sustu.

Beğenmedim atanları engellemiş. Benim yorumum yoktu o konuda ama bana da bildirim geldi.
Beğenmedim değil de komik atmıştım. Önce yanlışlık olduğunu düşündüm ama yalnız olmadığımı görünce anlaşıldı mesele.

Sen sarıl günaydın de.. Sonra da bak böyle yapacaksın her sabah de..

Cinselliğin bebeğe zarar vermesi imkansız, rahim ağzında açıklık yoksa.. Ki o da spekulum ile mümkün.. Hoş penisin ferhat misali teeeee oraları delmesi mümkün değill. Zenci edevatı olsaydı belki bir ihtimal zorlardı

Beğenmedim değil de komik atmıştım. Önce yanlışlık olduğunu düşündüm ama yalnız olmadığımı görünce anlaşıldı mesele.
Benim yorumuma da kendi konusunda komik emojisi koyup geri almisti bende verdiginiz seyleri geri alir misiniz hep boyle vs demistim unutmamis hicbirimizi kinlenmis, gelip baskasinin konusundaki yorumuma dislike atmis
Bi yandan eski kazagini veren teyzenin kizina nevresim bakiyor bi yandan KKdaki uye yorumlarini kovaliyor cok yogun birisi

Eylemine çay ve sigara son vermiş. Çok zor ikna olmuş enişte
Ay gelsin biraz yorum yapalım ama hemen banlanamazsın inş

bence eşinizle konuşun ama bende uyanınca telefonla oynarım çok büyük bir mesele değil hamilesiniz sanırım ondan bu durum

Düşük riskiniz yoksa bebeğinizi tehlikeye atmış olmazsınız ki. Doktorunuzla konuşmadınız mı bu durumu? Yahu adama da yazık. Oldu olacak eline yazılı Metin verin orda yazan hareketleri yapsın. Haftada bir gün izinle çalışan adama gece uyanıp bana sarılmıyorsun üstümü örtmüyorsun tribi de atılmaz yani. Sabah uyanınca eline telefon almayan kaç insan var? Hissettiklerinizde haklı olabilirsiniz ama altını doldurmuyor verdiğiniz örnekler. Kendi anlasın diye beklemeyin açık açık konuşun. Cinsellik yaşamamakta büyük sıkıntı yaratacak evliliğinizde ilerleyen zamanlarda. Doğuma var daha 5 ay. Kaç yaşındasınız siz cinsellikle tatlı sözü bir tuttuğunuz için merak ettim Ayrıca verdiğiniz cevapları okudum şımarıklığın adı hamilelik hormonu olmuş. Evde de böyleyseniz siz doğurana kadar eşiniz dokuz doğuracak gibi.

Eylemine çay ve sigara son vermiş. Çok zor ikna olmuş enişte
Ay gelsin biraz yorum yapalım ama hemen banlanamazsın inş
Tabi tabi ikna etmesi zor bir adamdır üyeliğin onaya düşerken patrona söylerim dedim, onlara da eylem yaparım diyor, bir admine denizde balık bırakmadın diğerine saçlarından sen sorumlusun diyecekmiş benim adam kel ya o yüzden galiba :))) bana da dert katili diyecekmiş, insanlar bdvye istediği derdi açamıyormuş, nereden vuracağını biliyor kelminatör şaka yapıyor üye olmaz tabii de ama kazara öyle bir muzırlık yaparsa sitedeki akıbeti elimden olur hiiiiç acımam

Bende bunu anlamıyorum düşük riskiniz yoksa neden uzak duruyorsunuz bebeğe zararı olacak diye zararı olacak bişey değilki bu son güne kadar yaşanabiliyor hatta doğumu kolaylaştırdığını düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…