Sabahlari güne telefonla başlayan eş kişisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben cok duyuyorum cevremden iliski yasayip kanamasi baslayip hastaneye yatan anlis bisey korkuyorum iste

Ben cok duyuyorum cevremden iliski yasayip kanamasi baslayip hastaneye yatan anlis bisey korkuyorum iste
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftalık hamilesiniz? Riskli haftaları atlattıysanız bir şey olmaz doktorunuz da olmaz diyorsa endişe etmeyin.

Enisteyi destekliyorum. Gelsin biz kk olarak hep destek tam.destek

Enisteyi destekliyorum. Gelsin biz kk olarak hep destek tam.destek
Aman aman aileden bir kişi kafi kk‘ya:))) ne çenesi durur ne karıştırmadık yer bırakır sonra döner olmayan saçlarını tarar Velhasıl arada erkeklerin de ilgi isteği oluyor deyip benim adamın sabah krizinin konuyla bağlantısını da vurgulayalım

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftalık hamilesiniz? Riskli haftaları atlattıysanız bir şey olmaz doktorunuz da olmaz diyorsa endişe etmeyin.
14 haftalik doktorum kendimi kasmamam gerektigini soyledi ama istemsizce kasiyorum yani elimde degil maalesef esimde kasiliyor ben de biz de haftada bir dedik napalim rutine baglar gibi bundan hemen once bir dusugum oldu ona inanilmaz uzulmustum ayni seyi yasamaktan korkuyorum.belki de

Bence evham yapiyosun. Ben de zor hamile kaldim. Buzdolabinjn ustune oyuncak yapiskanli orumcek yapisturmislardi. Korktum cocugum duser mi diye doktora gitmis insanim. Anliyorum o yuzden. Nasi rahat edicekse icin hic zorlama

Bebek tehlikede falan degil sacmalamayin doktor iliski yasaklamadiysa kendinize niye macera ariyosunuz? Bu sekilde uzaklasmaniz normal yani bebek niye tehlikede olsun cok komiksiniz :)

Allah bir daha yaşatmasın
Kaoslarimla sizi de buraya sürükledim Mune
Olsun sorun yok hem güldük eğlendik bu sayede belki sizin de keyfiniz yerine gelmiştir, bir de şu açıdan düşünün erkekler eşleri hamileyken nasıl davranacaklarını bilemiyor, eşiniz de bebeğe bir şey olacak diye korkuyordur, onun da kendisine göre endişeleri vardır.
Sabah gözünü açar açmaz telefona sarılmak da maalesef hepimizin alışkanlığı oldu, günümüz teknolojisinin bize kazandırdığı bağımlılıklardan biri de bu bizde de ben kkya eşim PC başına, ki 29 yıllık evliyiz sizin gibi yeni evli de değiliz ama bazen bizim de benimle ilgilen tribimiz oluyor, bu sabah eşimin tuttu başka sabah ben adama sararım, tek sorun bu olsun Allah mutluluğunuzu huzurunuzu bozacak sorunlar vermesin

Aminn gercekten haklisiniz

Kendi anlasin istiyorum gecen aylarda soylemistim yoruluyorum gece hic uyanmiyorum nasil sarilayim filan demisti

Karşınızdaki insan müneccim değil.
Bu şekilde beklentilerini ifade etmeyen insanlar bir süre sonra bana değer vermiyorlar diye bir algının içine düşüyorlar. Oysa ki değer vermek konusu sadece sizin zihninizdeki çizgilerden ibaret değil.

Ben defarlca konustum telefon konusunu hatta tiktoku sildirdim hicbir sosyal medyasi da yok esimin. Ben biraz ilgi sevgi bekliyorum bunu da d3falarca soyledim artik soylemekten biktim kendi anlasin diyorun

Aşk: Ben ne alaka?

Benim de bi düşüğüm olmuştu ama doktoruma güvendim, bir şey de olmadı. Düşük yaptığımda doktorum hiç bir şey için kendini suçlama, sağlıksız bebek düşer, sağlıklı bebeğe ilişki falan hiç bişey yapmaz dedi. İçiniz rahat olsun

Biz saklarız onu şikâyet etmeyiz. Eniştem gelsin tam destek hep destek

Gece uyumadan son baktığımız, sabah uyanınca ilk baktığımız telefon olmuş. Bütün gün elimizde bu meret. Yani abartacak bir şey yok hepimiz böyleyiz.
Yorum yazan arkadaş da kendi için söylemiş “Sabah uyanıp eline tel alıp kkya giren ben bunu utanarak okudu.” Bissunicole
Onu bile terslemişsiniz. Sakin olun, boş yere gerilmeyin.

yorumların hepsini okumadım ama sizin ana başlığınıza istinaden yazmak istedim. erkekler bizim gibi analitik zekaya sahip değiller, belki de zekaya sahip değiller orası biraz karışık :) sonuç olarak adama söyleyin tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış. kendi kendinize cinsellik istememe kararı almışsınız, erkekler için cinsellijk şart evet, yıllardır bunu burd öğrendik artık. size hayır şart değil vs der ama canı ister. siz oyn.şmak istiyorsunuz ama orda kalsın istiyorsunuz. adam devamını istemez mi yani, sonra da benden uzaklaştı diye başlıklar açıyoruz burda. dr izin verdiyse devam edin derim. sonuç her ikinizi de mutlu eder.

Biz saklarız onu şikâyet etmeyiz. Eniştem gelsin tam destek hep destek
Bunların hiçbirini kendisine aktarmayı düşünmüyorum seneler önce bir kere yaptı sen git patronla işbirliği yap tabii siteye erkek üye alınması yasak olduğu için söylemek istediklerini yazılı olarak Kazen’e aktarmış, Kazen de sitede yayınladı kendisine de gonca demiş ne’ymiş koca kaba adamlara denirmiş o kaba değilmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…