- Konu Sahibi Madensuyuu
Walla vur kafayı yat 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 kaşık yoğurt, sütü de blenderı dolduracak kadar.Sütle yoğurdu ne kadar koyuyorsun peki?
Ben de deneyeyim :)
Slm kizlar.kendime sinir oldugum bi durumu cozmek istiyorum ve sizinde degerli fikirlerinize ihtiyacim var.sabahlari kendimi cok yorgun ve halsiz hissediyorum.uyandiktan bi saat sonra kendime gelebiliyorum.ne yapiyim ne yeyimde kendimi dinc hissedeyim bilemedim.bana yardimci olursaniz sevinirim![]()
evet bunu ben de duydum deneyeceğim kansızlığa iyi geldiği söyleniyor.Aaaa birde keçiboynuzu özü tavsiye ederim .. Halsizlere, güçsüzlere , çocuk yapmak isteyenlere, hamilelere , okul çağındki çocuklara sabah aç karnına 1 yada 2 tahta kaşık (normal kaşık ebadında olanlardan) tavsiye ediyorlar .. Ama pekmezi yada tozu değil.. Ben 4 aydır kullanıyorum .. google da keçiboynuzu özü yazarsan faydalarını inceleme şansın olur.. Aktarlarda ve eczanelerde satılıyor.. Mutlaka dene derim![]()
youtube dan smoothies diye aratın milyon tane tarif var. Mevsim sebze ve meyveleri ile daha lezzetli.nasıl yapıyosunuz bi anlatın bana da :)
kahve içmekSlm kizlar.kendime sinir oldugum bi durumu cozmek istiyorum ve sizinde degerli fikirlerinize ihtiyacim var.sabahlari kendimi cok yorgun ve halsiz hissediyorum.uyandiktan bi saat sonra kendime gelebiliyorum.ne yapiyim ne yeyimde kendimi dinc hissedeyim bilemedim.bana yardimci olursaniz sevinirim![]()
Ben bilmiyordum ya cok cahil kalmisizyoutube dan smoothies diye aratın milyon tane tarif var. Mevsim sebze ve meyveleri ile daha lezzetli.
Almıyorsun canım yapıyorsun. Meyveli sebzeli sütlü yoğurtlu içecek işte. Milyon tane tarifi var. Kafana göre takıl.Canim smoothie ne oluyor?Nerden aliyorsun??
Hmmm bi bakiyim ben cok sagol canımAlmıyorsun canım yapıyorsun. Meyveli sebzeli sütlü yoğurtlu içecek işte. Milyon tane tarifi var. Kafana göre takıl.
Ben eşime akşamdan yapıp termosa koyuyorum, gayet memnun halinden. Vitamini kalıyor mudur bilmem ama enerji veriyor ve tok tutuyor. Öğlen yemeğine kadar idare ediyor onu. Hatta simit ya da tost yediğim zamanlar daha çok acıkıyordum diyor.Ben bilmiyordum ya cok cahil kalmisiz
Baktim simdi videolarada cok farkliseyler var
Taze hazirlamak gerek dimi yani aksamdan hazirlasak sabaha vitamini kalmaz
Bide tok tutuyor demislerde ne kadar saat mesela