- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.406
- 798
Devletteki staji bilmiyorum,kendim ozel sektorde calisiyordum ve ozel sektorde staj yapmistim. Siz tabiri caizse tirmalamazsaniz kimse size gel sana sunu vereyim su isi ogreteyim demiyor. Ben stajyerken kendim giderdim soru sorardim,ne yaptiginizi inceleyebilir miyim lutfen diye rica ederdim. Staj suresi 1 aydi ama ben kendimce yeterli gormedigim icin patrona rica etmistim iki ay daha kalabilir miyim diye. Zorla kaldim
adam da ulkenin belli basli kisilerinden yani,agzi bozuk degisik kurallari olan bir adamdi. Sagolsun beni yollamadiydi staj bitince.
Ozetle bugun ilk gun,sonralari alisirsiniz ortami biraz gozlemleyin kim kimdir organizasyon semasi nasildir,insanlar birbirlerine isi nasil gonderir vs. Sonradan da siz tirmalayacaksiniz. Kimse gel al sana is demez. İnsanlarin vakti yok onu demeye. Siz talep edin,israr edin. Baska bolumlere gitmek icin izin isteyin. Mudure gidin vs vs. Yapilacak sey cok

Ozetle bugun ilk gun,sonralari alisirsiniz ortami biraz gozlemleyin kim kimdir organizasyon semasi nasildir,insanlar birbirlerine isi nasil gonderir vs. Sonradan da siz tirmalayacaksiniz. Kimse gel al sana is demez. İnsanlarin vakti yok onu demeye. Siz talep edin,israr edin. Baska bolumlere gitmek icin izin isteyin. Mudure gidin vs vs. Yapilacak sey cok