sabahtan beri eşimle kavga ediyorum...

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
Sorun şu eşim psikolojimle o kadar oynuyor, aynı kediyle köpeğin oynaması gibi sonra da sanki hiçbişi olmamış gibi snei seviyorum diyor, yoruyor, ağlatıyo hatta yalvartıyor, sonra da sevdiğinisöylüyor.
güya bugün tatile gidecektik, eşyalı ev bile kiralanmıştı, sabah uyanmadı, sonra uyanıp geldi başıma 'sen dün gece annene telefonda benikötüledin di mi' vs vs sonra da ben tatile gitmiyorum, zaten durumumuzkötü(10 kez sordum rezervasyon yapmadanönce), tartışıyoruz, sonra herşey sütkiman gibi, kalk gidiyoruz diyor, ben hazırlanıyorum, sonrada ben gitmiyorum diyor...Çıldırıyorum, hakaretler havada uçuşuyor...
Sonra mı nereden evlenmiş benle, ben birkaybedenmişim, yok psikolojimbozukmuş(o bozuyor,çıldırtıyor, sonra benkötüoluyorum),
kocamın ağzıyamuk, ben de ağzımıyamultuyorum, geldi ve bir kez vurdu bana, sonra dışarı çıktı ve ben eve almadım, sonra elektriği doğalgazı kapadıdışarıan ve almak zorunda kaldım.
bu adam değişirmi ne yapmakgerek

Reactions: iiz
Eşinizin kusuru ile dalga mı gectiniz? COK AYIP ETMISSIN!
olayın öncesini ve bana ettiği hakaretleri oku ve karşımda haladır dır konuşuyor susturaıyorum, ben de yamuk ağızla onu dinledim, sürekli konuşuyor, sus desem susmuyori aynı şeyleri yüz bin kez dinledim

ne bu böyle çocuk gibi dengesiz bir adam

Aynı hareketleri siz de ona yapın nasıl oluyomuş anlasın. Ezik durmayın

Acayip dengesiz bir adammis.

kocamın ağzıyamuk, ben de ağzımıyamultuyorum

Yamuk derken fiziksel yani ?
Öyleyse siz de bir tuhafsiniz dalga gecilir mi hic sinirden de olsa. 5 yaşında değilsiniz ya.

Genelde size vurduktan sonra tek yaptığınız eve almayip sonra yine barismaksa adam duzelmez zaten. Hatta daha da abartır.

Boyle devam ederse ayrılaginizi söyleyin bari ne diyeceğimi bilemedim

fiziksel şiddetin ötesinde o çenesiyok mu dır dır dır dır aynı şeyi defaarca anlatıyor nefret ediyorum sevmiyorum kanser olsa üzülmem

olayın öncesini ve bana ettiği hakaretleri oku ve karşımda haladır dır konuşuyor susturaıyorum, ben de yamuk ağızla onu dinledim

Esinizden cok da bir farkınız yok gibi sanki..

Ettiği hakaretler "yamuk agziyla" dalga gecilmesini gerektirmez. Hatta gecemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…