- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi mandalinalimon
Sevmiyorum diyorsun neden ? seni zorlamı evinde tutuyorlar diyede sorarlar ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçtim ve bir daha yapsa yine yparım
başka türlü susmuyor başedemiyorum zıvanadan çıkıyoIyi. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
tatil planımı iptaletti, herşey hazırken tepki vermiyim mi yani zaten hergün evdeyimBence adamın her hareketine fazla tepki verdiğiniz için böyle oluyor. Bir müddet kaale almayın, he canım tamam deyip geçin. Yani sizi kızdırmayı başaramasın. Siz umursadıkça kendini bi mok sanmış hödük
işin garibi sonra gidiyoruz dedi ben son hazırlıklarımı yaparken yine gitmiyoruz dediDurduk yere iptal etmesi sinir bozucu valla ben olsam bende kiyameti koparirdim.
Hastami esin?işin garibi sonra gidiyoruz dedi ben son hazırlıklarımı yaparken yine gitmiyoruz dedi
Bu zamana kadar tepki verdin ne geçti eline? Biraz da tepkisiz kal bakalım, yokmuş gb davran, değersizlik nasılmış öğrensin. Sonra sen de yapacağını söylediğin şeyleri son anda yapmaktan vazgeç. Adam sizin ona mahkum olduğunuzu düşünüyor kaybetme korkusu yok ki rahatça at koşturuyortatil planımı iptaletti, herşey hazırken tepki vermiyim mi yani zaten hergün evdeyim
psikolojimbozuldu, yorgun hissediyorum ve güvensiz, sankikoynumda yılan var gibiBu zamana kadar tepki verdin ne geçti eline? Biraz da tepkisiz kal bakalım, yokmuş gb davran, değersizlik nasılmış öğrensin. Sonra sen de yapacağını söylediğin şeyleri son anda yapmaktan vazgeç. Adam sizin ona mahkum olduğunuzu düşünüyor kaybetme korkusu yok ki rahatça at koşturuyor
aşk yok sevmiyorum bence de boşanmak en iyisiTencere kapak iliskisi. Ikinizde birbirinizden betersiniz. Cocukca hareketler, hakaretler , eve almamalar, vurmalar , fiziksel ozelligi ile dalga gecmeler. Cift terapisi almayi deneyebilirsiniz ya da kesin cozum bosanmak.
Onca hakarete yorum yapmayan hanimlar adamin agziyla dalga gecti diye kadina yukleniyor. Amma hassasmissiniz ya.
o zaman neden bu evliliği hala yürütmek için çare arıyorsunuz? boşanın.nefret ediyorum sevmiyorum kanser olsa üzülmem
normalde insanlarınkusurlarıyla dalga geçmem öyle bir insan asla olmadım ama çıldırttı beniHakaret boyutu ayri mesele canim. onu da söyledim mesela adam aşırı derecede dengesiz zzaten. Siddet uygulaması da cabası. Böyle konularda erkeği hakli bulmam asla ama konu sahibi de bi tuhaf.
Ne bileyim ya sağlık bambaşka bir şey. Adami terkediyor mu napiyorsa yapsin ama düşünsene karşıdakinin agzi "yamuk" diye agzi yamuk taklidi yapmak çok kötü görünüyor gözüme ya.. en çok buna takıldım konuda bu yüzden. Normalde nefret edecegim bi tipe uzüldüm resmen.
özleyeceğimi sanmıyorum nefes alırım belkibirazama nereye gidecem gidecek yerim yokBence biraz ayrı kalın araya mesafe girsin belki birbirinizi özlersiniz kafanızı dinlersiniz daha sağlıklı karar verirsiniz