sabahtan beri eşimle kavga ediyorum...

Biran önce kaç o evden.Bi deliyle yaşıyosun farkında mısın? Büyük çook büyük bi ihtimalle özgüven eksikliği var.Bi da vurmuş sana.Ne bekliyosun?@mandalinalimon

gidecek yerin varsa git yoksa ve paran varsa otele git o da yoksa siginma evine ben kimseye ayril demedim ama su yazilanlar yazdiklarin senin adina cok uzuldum.

evettttt bu ve buna benzerr yorumlar hepiniz coookkkk coolsunuz degil mi bi hayal etsenize valizler hazirlanmis kapi onunde bir senedir bekliyorsunuz hoopp ortada sebep yok adam gitmiyorum diyor sonra vazgeciyor sinra tekrar vazgeciyor ve surekli konisiyor dayak var empati yapin ya valla herseyi yapabilirim. herseyi... yok sen sus muatap olma hepiniz peygamber misiniz tovbe hasa...
Bağırırım çağırırırım bana bir vurduysa ben ona iki vururum dayak yemekten sonucunun nereye varacağından da hiç de korkmam. Bende onu farklı yerlerden sinir ederim ama seninki dogru degil bu olmamalı .

Eşinizin ağzı yamuk ve sizde ağzınızı yamultuyorsunuz. İnteresting

fiziksel şiddet, psikolojik şiddet, duygusal şiddet... her türlü şiddet var, çocukta yok, o zaman neden bu adamı düzeltmeye çalışasınki, ayrılıp zaten hazır düzgün birini bul...
tabii önce bi psikiyatriste gitse iyi olurda, tabii sen de sabır kaldıysa, bu dünyada kimsenin kahrını çektiğine değmiyor valla

Ikinizinde problemleri var bana kalirsa...
Tmm esin seni cildirtiyor olabilir ama kusurla dalga gecmek... hosuma gitmedi davranisiniz

eşinizin psikolojik problmleri var. uzmanınan destek alması lazım. çünkü büyük psikolojik hastalıkların belirtileri de var. erken teshiş hayat kurtarır

ikiniz de çocuk gibi davranmışsınız bence. yetişkin olduğunuzun farkına varmanız gerek. ağzınızı yamultmanız, onun elektriği, doğalgazı kapatması hangisi daha çocukça karar veremedim. bunları gerçekten hakaret etmek için söylemiyorum sadece hareketlerinize bir de dışarıdan bakıp, belki 'n'apıyoruz biz ya?' dersiniz diye yazıyorum.

Hande Yener in son şarkısı İki deli bir araya gelmemeli dinliyorum...
Karşılıklı hatalar girdabi içinde bogulmadan ikinizde düzlüğe çıkın...

Sorun şu eşim psikolojimle o kadar oynuyor, aynı kediyle köpeğin oynaması gibi sonra da sanki hiçbişi olmamış gibi snei seviyorum diyor, yoruyor, ağlatıyo hatta yalvartıyor, sonra da sevdiğinisöylüyor.
güya bugün tatile gidecektik, eşyalı ev bile kiralanmıştı, sabah uyanmadı, sonra uyanıp geldi başıma 'sen dün gece annene telefonda benikötüledin di mi' vs vs sonra da ben tatile gitmiyorum, zaten durumumuzkötü(10 kez sordum rezervasyon yapmadanönce), tartışıyoruz, sonra herşey sütkiman gibi, kalk gidiyoruz diyor, ben hazırlanıyorum, sonrada ben gitmiyorum diyor...Çıldırıyorum, hakaretler havada uçuşuyor...
Sonra mı nereden evlenmiş benle, ben birkaybedenmişim, yok psikolojimbozukmuş(o bozuyor,çıldırtıyor, sonra benkötüoluyorum),
kocamın ağzıyamuk, ben de ağzımıyamultuyorum, geldi ve bir kez vurdu bana, sonra dışarı çıktı ve ben eve almadım, sonra elektriği doğalgazı kapadıdışarıan ve almak zorunda kaldım.
bu adam değişirmi ne yapmakgerek

Kocan dengesiz.Acaba bilmediğiniz bir hastalığımı var

Ölse gram üzülmeyeceğiniz , kanser olsa diye beklediğiniz bir adamla mutlu bir tatil geçirmeyecektiniz zaten , iyi olmuş iptal .

Boşanma rezervasyonu yaptırın bence bu kez otel yerine .

ıkınızınde davranıslarının normal olmadıgını dusunuyorum
bence bırbırınızı fişteklemek yerıne olgunlastırın sabır gosterın dinleyın
karsılıklı hatalar hep

Ne biçim bir insanla evlisiniz,çözemedim.....

Back
X