- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi mandalinalimon
Biran önce kaç o evden.Bi deliyle yaşıyosun farkında mısın? Büyük çook büyük bi ihtimalle özgüven eksikliği var.Bi da vurmuş sana.Ne bekliyosun?@mandalinalimon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağırırım çağırırırım bana bir vurduysa ben ona iki vururum dayak yemekten sonucunun nereye varacağından da hiç de korkmam. Bende onu farklı yerlerden sinir ederim ama seninki dogru degil bu olmamalı .gidecek yerin varsa git yoksa ve paran varsa otele git o da yoksa siginma evine ben kimseye ayril demedim ama su yazilanlar yazdiklarin senin adina cok uzuldum.
evettttt bu ve buna benzerr yorumlar hepiniz coookkkk coolsunuz degil mi bi hayal etsenize valizler hazirlanmis kapi onunde bir senedir bekliyorsunuz hoopp ortada sebep yok adam gitmiyorum diyor sonra vazgeciyor sinra tekrar vazgeciyor ve surekli konisiyor dayak var empati yapin ya valla herseyi yapabilirim. herseyi... yok sen sus muatap olma hepiniz peygamber misiniz tovbe hasa...
Sorun şu eşim psikolojimle o kadar oynuyor, aynı kediyle köpeğin oynaması gibi sonra da sanki hiçbişi olmamış gibi snei seviyorum diyor, yoruyor, ağlatıyo hatta yalvartıyor, sonra da sevdiğinisöylüyor.
güya bugün tatile gidecektik, eşyalı ev bile kiralanmıştı, sabah uyanmadı, sonra uyanıp geldi başıma 'sen dün gece annene telefonda benikötüledin di mi' vs vs sonra da ben tatile gitmiyorum, zaten durumumuzkötü(10 kez sordum rezervasyon yapmadanönce), tartışıyoruz, sonra herşey sütkiman gibi, kalk gidiyoruz diyor, ben hazırlanıyorum, sonrada ben gitmiyorum diyor...Çıldırıyorum, hakaretler havada uçuşuyor...
Sonra mı nereden evlenmiş benle, ben birkaybedenmişim, yok psikolojimbozukmuş(o bozuyor,çıldırtıyor, sonra benkötüoluyorum),
kocamın ağzıyamuk, ben de ağzımıyamultuyorum, geldi ve bir kez vurdu bana, sonra dışarı çıktı ve ben eve almadım, sonra elektriği doğalgazı kapadıdışarıan ve almak zorunda kaldım.
bu adam değişirmi ne yapmakgerek