sabahtan beri eşimle kavga ediyorum...

Yanlis o kadar cok ki ... Sucu ne kadar büyük olursa olsun asla gururunu kirmamalisin.Sucun ne olursa olsun sana vurmamali. Sucu ne olursa olsun o evdeyken annene olumsuz birsy soylememelisin .Iki büyük suclusunuz...

Sorun şu eşim psikolojimle o kadar oynuyor, aynı kediyle köpeğin oynaması gibi sonra da sanki hiçbişi olmamış gibi snei seviyorum diyor, yoruyor, ağlatıyo hatta yalvartıyor, sonra da sevdiğinisöylüyor.
güya bugün tatile gidecektik, eşyalı ev bile kiralanmıştı, sabah uyanmadı, sonra uyanıp geldi başıma 'sen dün gece annene telefonda benikötüledin di mi' vs vs sonra da ben tatile gitmiyorum, zaten durumumuzkötü(10 kez sordum rezervasyon yapmadanönce), tartışıyoruz, sonra herşey sütkiman gibi, kalk gidiyoruz diyor, ben hazırlanıyorum, sonrada ben gitmiyorum diyor...Çıldırıyorum, hakaretler havada uçuşuyor...
Sonra mı nereden evlenmiş benle, ben birkaybedenmişim, yok psikolojimbozukmuş(o bozuyor,çıldırtıyor, sonra benkötüoluyorum),
kocamın ağzıyamuk, ben de ağzımıyamultuyorum, geldi ve bir kez vurdu bana, sonra dışarı çıktı ve ben eve almadım, sonra elektriği doğalgazı kapadıdışarıan ve almak zorunda kaldım.
bu adam değişirmi ne yapmakgerek
adam seni manipile ediyor bunun adı manipilasyon . okursan olanı biteni kavrarsın. neden yaptı ne yaptı bununla nasıl başa çıkacaksın ancak böyle çözersin.

hasa ruhlu çünkü... sorun bu

valla hiç uğraşma düzelmez böyle bir tip sorunlu resmen ya asıl böyle bi Ada'mla evli kalmak delilik yazık etme kendine

Eşinizde hakaret, şiddet ne ararsanız var.
Sizin tarafınızdan da sevgi yok. Saygı zaten aranızda hiç yok.

Evlilik nedir? Mesela hangi durumlarda evli kalınır ya da ayrılır insanlar?

Gitmeye karar verdiginizde gidecek yerinizi de hazırlamaya başlarsınız. Kaldi ki boşanmak için o evden ayrılmak zorunda da degilsiniz. Boşuna bahaneler üretmeyin.
Size her türlü şiddet uygulayan şu adamdan da bir an önce ayrılın.

Eşiniz hiç normal gelmedi bana. Onunla uğraşırken sizde dengenizi bozmuş olabilirsiniz. Size bunu yapmasına izin vermeyin. Ciddi olarak karşınıza alın konuşun. Bu şekilde süremeyeceğini bilsin.

Bu sevmiyorum dedigin adamla nasil tatil yapacaktin ki sen. Sevgi bitmisse saygi bitmisse birbirinize batar durursunuz. Boyle omur mu gecer. Sanirim calismiyor onun sayesinde geciniyorsunuz. Derhal kendinize bir is bulun. O zaman kira odeyebilecek paraniz olacagi icin gidecek yeriniz de olur.

fiziksel şiddetin ötesinde o çenesiyok mu dır dır dır dır aynı şeyi defaarca anlatıyor nefret ediyorum sevmiyorum kanser olsa üzülmem

psikolojimbozuldu, yorgun hissediyorum ve güvensiz, sankikoynumda yılan var gibi
gidecek yerin varsa git yoksa ve paran varsa otele git o da yoksa siginma evine ben kimseye ayril demedim ama su yazilanlar yazdiklarin senin adina cok uzuldum.
Cok ayıp esinizin kusuruyla dalga geçmek. Esinizden daha cok hatalısınız bence
evettttt bu ve buna benzerr yorumlar hepiniz coookkkk coolsunuz degil mi bi hayal etsenize valizler hazirlanmis kapi onunde bir senedir bekliyorsunuz hoopp ortada sebep yok adam gitmiyorum diyor sonra vazgeciyor sinra tekrar vazgeciyor ve surekli konisiyor dayak var empati yapin ya valla herseyi yapabilirim. herseyi... yok sen sus muatap olma hepiniz peygamber misiniz tovbe hasa...

olayın öncesini ve bana ettiği hakaretleri oku ve karşımda haladır dır konuşuyor susturaıyorum, ben de yamuk ağızla onu dinledim, sürekli konuşuyor, sus desem susmuyori aynı şeyleri yüz bin kez dinledim
Dır dır eden sorunlu adamlardan nefret ediyorum
Eşimin eniştesi sorunlu kıskanç fesat laf sokuyor kadında da kötü erkek te iğrenç duruyor

Once sen bi degis hele sonra adamda degisir. Esinin agzi yamuklugu dogustan ya da sonradan mi oldu bilmiyorum ama ne kadar ayip birsey ya taklidini yapmaniz. Hic yakistiramadm.ozur dilemelisiniz. Kimbilir nasil kalbini kirdiniz.
Sorun şu eşim psikolojimle o kadar oynuyor, aynı kediyle köpeğin oynaması gibi sonra da sanki hiçbişi olmamış gibi snei seviyorum diyor, yoruyor, ağlatıyo hatta yalvartıyor, sonra da sevdiğinisöylüyor.
güya bugün tatile gidecektik, eşyalı ev bile kiralanmıştı, sabah uyanmadı, sonra uyanıp geldi başıma 'sen dün gece annene telefonda benikötüledin di mi' vs vs sonra da ben tatile gitmiyorum, zaten durumumuzkötü(10 kez sordum rezervasyon yapmadanönce), tartışıyoruz, sonra herşey sütkiman gibi, kalk gidiyoruz diyor, ben hazırlanıyorum, sonrada ben gitmiyorum diyor...Çıldırıyorum, hakaretler havada uçuşuyor...
Sonra mı nereden evlenmiş benle, ben birkaybedenmişim, yok psikolojimbozukmuş(o bozuyor,çıldırtıyor, sonra benkötüoluyorum),
kocamın ağzıyamuk, ben de ağzımıyamultuyorum, geldi ve bir kez vurdu bana, sonra dışarı çıktı ve ben eve almadım, sonra elektriği doğalgazı kapadıdışarıan ve almak zorunda kaldım.

Sizin için belliki sinir edici bir durum ben okurken sinirimden güldüm kusura bakma.
Eşini psikoloğa değil de bir Pedagoga götür zira eşin hala olgunlaşmamış büyümümemiş bir çocuk belliki.
Arada bir eşini parka götür yaşıtlarıyla top falan oynasın kafasını boşaltsın enerjisini atsın vallahi benim aklıma başka birşey gelmiyor.
Birde kendini bu kadar çabuk teslim etme.Biraz sabırlı olmaya çalış.
Eşinin yaptıklarına tepki verdiğin sürece bu adam seninle uğraşmaya devam edecek çünkü senin zayıf noktanı yakalamış ve o noktan üzerinden seninle uğraşmayı ve eğlenmeyi kendine huy edinmiş.
Bence sende onunla oyna ;) Ama dalga geçmekle oynamak arasında ki ince çizgiyi çok iyi yakalaman gerek.
Aslında sen de tam olgunlaşmamışsın canım. Evlenmemişsiniz de sanki evcilik oynuyorsunuz :D
Senin eşinin yaptıklarının aynısını benim abim bana yapardı çocukken bende her defasında sinir krizleri geçirirdim.
Sonra sonra akıllandım ve abim ne yaparsa yapsın tepki vermedim konuşmadım ondan uzaklaştım ve abime o keyfi yaşatmadım zamanla benle uğraşmayı bıraktı zaten.
Haaa bugün ben biraz yüz versem yine aynı şeyleri yapar biliyorum :)

Esinizin agzi degil karakteri yamuk sanirim
Ama siz de normal degilsiniz
Size vuran adamla hala kari koca oturuyormussunuz,boylesine ne denir?

Biran önce kaç o evden.Bi deliyle yaşıyosun farkında mısın? Büyük çook büyük bi ihtimalle özgüven eksikliği var.Bi da vurmuş sana.Ne bekliyosun?@mandalinalimon

Back
X