sabahtan beridir ağlıyorum artık yeter yaşamamın anlamı kalmadı

içinizde hala beni anlamayan kadınlar var. ben koca delisi falan değilim. sadece kendi yuvam,kendi eşyalarım kısacası kurulu bir düzenim olsun istiyorum. gece sarılıp yatabileceğim bir eşim ve benden bir parça olan bir bebeğim olsun istiyorum.

kuzenlerimle takılma meraklısı değilim zaten, ben peşlerine takılmam onlar çağırırsa giderim,çağırmazsa da gitmem. her ne kadar lise mezunu da olsam, bir çok konuda kendini geliştirmiş birisiyim. ama üzerimde birçoğunuzun anlayamayacağı baskı var. ve bu beni bunalıma itiyor. pskolojim bozuk değil, sadece moralim bozuk. umarım daha doğru anlaşılıyorumdur.
serencik,
anlaşılamayacak kadar farklı duygular yaşıyor değilsin,durumun gayet açık.
sen evli bayanların seni anlamadığını düşünüyorsun ama çok açık anlaşılıyorsun.
ayrıca sana tonla öneri verildi ama hiçbirine önem vermedin.
sana ne denilmesini bekliyorsun ki biz de seni anlamadık.
senden yaşı büyük bekar bayanlar da yazıp çiziyor onların dedikleri de bişey ifade etmiyor.
kendini bi kafese kapatmışsın debelenip duruyorsun.
tek söylediklerin beni anlamıyorsunuz ve de evlenmem lazım.
haksızmıyım yani bir kez de sen kendine dışarıdan bir gözle bakmayı dene.
ne diyelim evlendiğin zaman herşeyi anlayacaksın serencik..

biraz cilveli ol bence bekaret konularına yaptığın yorumlar gibi duruyorsan erkeklere karşı da daha uzun bi süre evlenemezsin insanın doğası -her ne kadar aşk,sevgi,arkadaşlık vs vs gibi kılıflarla da ortaya atılsa- üremeye programlıdır.

keşke evlensem. bugünlerde ben neler çekiyorum bilmiyorsun. kendi evim olsun kocam olsun salak mıyım bu günleri arayacağım. elbette sorunlar olacak ama şuan yaşama amacım yok. yarına kalkma sebebim yok. bekarlığın tadı falan yok 20 yaşında değilim ben artık. 31 olacağım 31

ne çekıyosun ya!! bak gercekten pisman olacagın seyler yapıyosun... dayak yıyecegın bır kocan yok,beslemek bakmak zorunda oldugun bebegın yok...kayınvalıde kayınpeder eltı gorumce lafları duymuyosun dıye ölmeyı de dusunuyosan bence fazla bıle yasadın..az şükretsen belkı bıseyler ıyı gıder...sankı evlılık ıyı bır b*kmuş gıbı konusuyosun

biraz cilveli ol bence bekaret konularına yaptığın yorumlar gibi duruyorsan erkeklere karşı da daha uzun bi süre evlenemezsin insanın doğası -her ne kadar aşk,sevgi,arkadaşlık vs vs gibi kılıflarla da ortaya atılsa- üremeye programlıdır.
nasıl cilveli olacağım ? beceremiyorum ki. bakımlıyım çirkin de değilim ama cilveli değilim evet. yetiştirilme tarzımdan belki de..

ne çekıyosun ya!! bak gercekten pisman olacagın seyler yapıyosun... dayak yıyecegın bır kocan yok,beslemek bakmak zorunda oldugun bebegın yok...kayınvalıde kayınpeder eltı gorumce lafları duymuyosun dıye ölmeyı de dusunuyosan bence fazla bıle yasadın..az şükretsen belkı bıseyler ıyı gıder...sankı evlılık ıyı bır b*kmuş gıbı konusuyosun
evlilik kötüyse boşan !!! elini tutan mı var. bebek bakmak zor geliyor demek ki sana yazık karnındaki bebeğe..

Ya ergen olsan hadı neyse dıyecegım de hem 30 yasında bı kadınsın hem de bunun ıcın ölmek mı ıstıyorsun?Allah akıl fıkır versın sana..

Seni bizim tanıdık güvenilir,inaçlı biriyle tanıştıralım diye düşündüm bi ara ama burası sanal ortam güven ortamını tam kurmak zor.etrafında yokmu seni bir arkadaşıyla tanıştırıcak bir arkadaşın

evlilik kötüyse boşan !!! elini tutan mı var. bebek bakmak zor geliyor demek ki sana yazık karnındaki bebeğe..

yooo hamdusenalar olsun eşimle ilgili hic sorunum yok..allah nazardan saklasın ama senın şu yaşından küçük konuşmalarını gorunce cevrene bak dedım.herkese böyle ateşli cevaplar yazıyosun 35 degıl 335 sayfa sana kar etmez ....uzuldum....bebegım ve eşimle bana ancak mutluluklar dıleyebılırsın...haddın değil:KK14:

30 yaş nedir ki ablacım yaa....
bence sen evlensen de bu alınganlığın geçmediği müddetçe ağlar durursun..
ne dertler var boşver..
ayrıca şimdi gördüm de insanlara bu şekilde sert cevaplar vermene gerek yok..
bu gidişle daha çok yalnız kalırsın ayşen gruda..

Bi kadının en tehlikeli yaşı 30mus hem genç hemde akıllı olduğu zmnmis ağlamak yerine kendine gel bence

Hakkinizda hayirlisi olsun, kismetiniz elbet sizi bulacaktir.
Ama evlenmekte her sey degildir, o yuzden hayirlisini isteyin.
Dilerim aradiginiz mutlulugu bulursunuz.

sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şiş. bugün başıma çok kötü bir olay geldi. ben zaten bunların olacağını biliyordum ama yaşayınca daha ağır geldi :( :( 30 yaşında bekarım daha önce yeter artık evlenmek istiyorum diye konu açmıştım. 35 sayfa cevap gelmişti belki oradan hatırlayanlarınız olacaktır. 30 yaşında bekar olmak iğrenç bir şey... kendimi çok değersiz hissediyordum hele bugün başıma gelen olaydan sonra yaşamamın hiçbir anlamı olmadığını düşünmeye başladım.

bugün 4 kuzenim 20-23 yaş arası hepsi...bowling oynamaya gideceklerdi. her seferinde beni de çağırırlardı beraber giderdik. bugün 21 yaşındaki kuzenim serencik ablam da bizimle gelecek mi çağıracak mıyız dedi. ( ben onları kapının önündeki dolaptan bir şey alırken duydum. kuzenlerimden biri yok yaa onun ne işi var bizimle kaç yaşına geldi. :( :( onun yaşındakilerin çoluğu çocuğu var okula giden. gelmesin bizimle dedi. :( :( ben de hıçkıra hıçkıra odama gittim akşama kadar ağladım kapımı kitleyip. soranlara da başım ağrıyor uyucam dedim. neler çektiğimi kimse anlayamaz. artık evlenip bu berbat hayattan kurtulmak istiyorum :( :( değersiz bir mal gibi hissediyorum kendimi. özgüvenim 0 :( bugün anladım ki herkes bana acıyarak bakıyor...ne yapacağım ben :( :(
Cnm sen kendine aciyosun bence.acinacak haldesin oylemi elin ayagin saglam sagliklisin ve kiymetini bilmiyorsun.senin ne isin varki kuzenlerinin yaninda gitme gorusme iki bacaksizin lafina mi takildin.evlenince madalyami takacaklar neden insanlarin dusunceleri seni bukadar rahatsiz ediyor. Evli insanlari cok mu mutlu.saniyosun.tamam herkes yuvakurmak ister sende.artik bu yasta bir evlilik istiyorsun en dogal hakkin.yuvan olsun istiyosun ama kendine acimakla aglamakla gitmez yani. Sende gorusme o ergenlerle biraz ozguven in olsun.kismet nasip evlilik kaderinde varsa olur mutlaka.insallah hayirli bir es bulur yuvani kurarsin.evlenince sur liman olmuyor hersey canim.sen insanlar icimmi evleniceksin kendin icin mi.haline sukret ve elaleme deyil kendine deger ver...

Evlenmeyen adama neden acır insanlar anlamıyorum, evlenince sanki hayat günlük gülistanlık hersey oh tamam rahatız modunda. Ben evli değilim ancak anlayabiliyorum illa ben evlenecem, şu yaşta evlenmem lazım, amanın evde kalcam diye dert edinmiyorum. Rahmetli anneannemin bir sözü kulaklarımdan hiç gitmez, 'okulunuzu okuyun kimseye muhtaç olmayın. Evlenicem diye yanıp tutuşmayın, biz genç evlendik de ne oldu?'
Evlilik sizi kurtaracaksa etrafa haber yayın elbet birini bulursunuz, daha sonra da ben ne yaptim diye yakınirsiniz. Evlilik bir ihtiyaç değil, önce bunu anlayın.

Back
X