Sabika kaydi

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Arkadaşım ergenlik dönemlerinde diyim artik evden kaçmış mahkemesi falan olmuş sabika kaydi çıkarticak fakat sabika kaydi çıkarırken evden kaçma çıkarmi veya orda bu konu geçermi bilgisi olan varmi?

sabıka kaydını başkasının yanında mı çıkaracak da görülmesinden çekiniyor? en temizi çıkarsın baksın ne çıkıyor ne çıkmıyor. ayrıca evden kaçmak suç değil ki.

Dosya acılmısmı acıldıysa cıkar ama suc diil bu sabıka kaydı gbtsine bi baktırsın derim

Seker kissss

Arkadaşım ergenlik dönemlerinde diyim artik evden kaçmış mahkemesi falan olmuş sabika kaydi çıkarticak fakat sabika kaydi çıkarırken evden kaçma çıkarmi veya orda bu konu geçermi bilgisi olan varmi?

E devlet şifresi varsa internetten girip baksin yoksa postahaneden gidip alsin ve internetten baksin sabika kaydi cikiyor orada

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Son düzenleme:
Hukum varsa cikar.
Dusen davalar gozukuyor mu bilmiyorum.
Bunun haricinde gozalti vb birsey ise yasadigi cikmaz

Hukum varsa cikar.
Dusen davalar gozukuyor mu bilmiyorum.
Bunun haricinde gozalti vb birsey ise yasadigi cikmaz

Suç sayılacak bi olay yok ortada evden kaçma mahkeme falan ama eşinin bunu görüp huzursuzluk yaşanmasini istemediği için korkuyor

Suç sayılacak bi olay yok ortada evden kaçma mahkeme falan ama eşinin bunu görüp huzursuzluk yaşanmasini istemediği için korkuyor

Mahhkeme bi cezaya çarptırdıysa ancak çıkar Diğer türlü çıkmaz Hatta 5 yılda bir bazı suçlar sabıka kaydından siliniyor Ben de mahkemeye çıktım Ama sonra iş için sabıka aydı aldım Temizdi

Bi ceza olmamış sadece kamu davası birinden şikayetci olmus ailesi is uzayinca davadan vazgeçmsler ehliyet icin sabıka kaydı istylarms eşiyle gidicek almaya ama orda bu konu gecerse eşiyle arasi açılacak o yüzden korkuyor sylerlermi diye

Suc sayilip sayilmama, ciddi bir durum olup olmamasi degil olay; adli vaka sonrasi davaci olunur vs ama sonrasi onemli sabika kaydi icin.

Neyse. Anladigim kadariyla o davadan biri hukum giymis olsa bile bu kisi arkadasiniz olmaz cunku kacan konumunda, dolayisiyla o ve ailesi davaci pozisyonundadir.

Bu arada isini garantiye alsin, esi olmadan kuyruga girip kaydi alsin. Bir tek tc kimlik gerekiyor zaten. Okuma yazmasi varsa giriste ona verilen dilekceye tc bilgilerini de doldurur problem yasamaz.

Postahaneden e devlet sfresi alip bilgisayardan cikartsin. Kabul oluyor ehliyet icin. Ben daha yeni aldim.hem once kendi bakmis olur.

Evet biz de öyle yaptık.

Konu sahibi,sabıka kaydı artık e-devlet ten alınıyor.Giriş yapmak için kimliğinle postaneye gidiyorsun,anında şifre veriyorlar.
Eve gelip e-devlete giriyorsun,hepsi bu.

Evden kaçıp bir suça karışmamışsa, hakkında kesinleşmiş bir ceza yoksa çıkmaz.
Adli sicil kaydında birşey çıkması hakkında kesinleşmiş ceza olması lazım para ya da hapis cezası vs.
Sanırım 18 yaş altında yapmış bunu bir de, evden kaçmak suç değil ki. Evden kaçıp bir suç işlemişse ve onun cezası olmuşsa o ayrı bşr konu

Sadece evden kaçmış bi suç yok ortada kamu davasi falan olmuş suç sayilacak bi durum yok evet 18 yas alti yapmis fakat sabika kaydi cikarrken bu durum ortaya cikarmi esi duyar diye endiselendi e devlet ile cikiyomus sanirim pttye gidip onu alsin bari

Postahaneye gidip e-devlet şifresi alsın,internetten sabıka kaydını kendi alabilir artık ,savcılığa gitmeye gerek yok.

Ptt den 2 tl civarında fiyatla e devlet şifresi alıp kendiniz bakabilirsiniz sabıka kaydına ve internet kafeden kolayca çıktı alabilirsiniz. Savcılıkla uğraşmanıza gerek yok.

eşi sabıka kaydı mı istemiş geç kalmış bence evlenmeden önce isteseymiş daa iyi olurmuş

bence çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…