Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım ergenlik dönemlerinde diyim artik evden kaçmış mahkemesi falan olmuş sabika kaydi çıkarticak fakat sabika kaydi çıkarırken evden kaçma çıkarmi veya orda bu konu geçermi bilgisi olan varmi?
Hukum varsa cikar.
Dusen davalar gozukuyor mu bilmiyorum.
Bunun haricinde gozalti vb birsey ise yasadigi cikmaz
Suç sayılacak bi olay yok ortada evden kaçma mahkeme falan ama eşinin bunu görüp huzursuzluk yaşanmasini istemediği için korkuyor
Mahhkeme bi cezaya çarptırdıysa ancak çıkar Diğer türlü çıkmaz Hatta 5 yılda bir bazı suçlar sabıka kaydından siliniyor Ben de mahkemeye çıktım Ama sonra iş için sabıka aydı aldım Temizdi
Suc sayilip sayilmama, ciddi bir durum olup olmamasi degil olay; adli vaka sonrasi davaci olunur vs ama sonrasi onemli sabika kaydi icin.Suç sayılacak bi olay yok ortada evden kaçma mahkeme falan ama eşinin bunu görüp huzursuzluk yaşanmasini istemediği için korkuyor
Postahaneden e devlet sfresi alip bilgisayardan cikartsin. Kabul oluyor ehliyet icin. Ben daha yeni aldim.hem once kendi bakmis olur.
Postahaneden e devlet sfresi alip bilgisayardan cikartsin. Kabul oluyor ehliyet icin. Ben daha yeni aldim.hem once kendi bakmis olur.
Arkadaşım ergenlik dönemlerinde diyim artik evden kaçmış mahkemesi falan olmuş sabika kaydi çıkarticak fakat sabika kaydi çıkarırken evden kaçma çıkarmi veya orda bu konu geçermi bilgisi olan varmi?
Evden kaçıp bir suça karışmamışsa, hakkında kesinleşmiş bir ceza yoksa çıkmaz.
Adli sicil kaydında birşey çıkması hakkında kesinleşmiş ceza olması lazım para ya da hapis cezası vs.
Sanırım 18 yaş altında yapmış bunu bir de, evden kaçmak suç değil ki. Evden kaçıp bir suç işlemişse ve onun cezası olmuşsa o ayrı bşr konu
Suç sayılacak bi olay yok ortada evden kaçma mahkeme falan ama eşinin bunu görüp huzursuzluk yaşanmasini istemediği için korkuyor