• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır çekmekten yoruldum dedikoducu bir erkeğe kırmadan nasıl cevap verilir nolur söyleyin?

sensizlikyarasi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
10
3
1
33
Kendisini ne ben tanıyorum ne eski nişanlım ikimize birden neden ayrıldınız öğrenebilir miyim diyor :)
Ayrılma nedenim karşı tarafın bana hakaret etmesi zaten yeterince özel.. ama kimseyi kırmak istemiyorum ne diyebilirim

Eski Nisanliniz sorduruyor olmasin.Kimseyi ilgilendirmez ayrica siz hariç .Hayirdir bu samimiyet nerden geliyor deyin yada cevap bile vermeyin ...
Ben anlayamıyorum hiç insan "banane yahu beni ne ilgilendirir" demez mi normal odur yani o sordurmuyodur çünkü şöyle bişey öğrendim adam tüm kavga edenlere soruyormuş arkadaşıma anlatıyordum bana da x kisisiyle neden küstünüz diye sordu dedi

Ben anlayamıyorum hiç insan "banane yahu beni ne ilgilendirir" demez mi normal odur yani o sordurmuyodur çünkü şöyle bişey öğrendim adam tüm kavga edenlere soruyormuş arkadaşıma anlatıyordum bana da x kisisiyle neden küstünüz diye sordu dedi
;) Merakli teyzeler gibi iykk bide erkek hiç çekilmez...

Back
X