SABIR SÜRECİ

death_glory

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
159
24
118
İstanbul
Arkadaslar burun ameliyatinin en zor kismi gerek kendi tecrubemden gerekse burdaki tecrübeli arkadaşlardan gordugumuz gibi iyilesme sureci. 3 5 gun degil 6ay 1sene gibi uzun bir sureden bahsediliyor ve bu sureci geçirmek de pek kolay degil.

Burda sikayetlerimizi paylasalim ve bu sikayetleri en aza nasil indirebiliriz bunlari konuşalım istedim. Iyilesme surecindeki fotograflarimizi paylaşarak daha tecrubeli arkadaslarin da fikirlerini alarak bu sureci en kolay sekilde hep beraber atlatalim...

Benim bugun tam 20.gunum kimse ameliyat olduğumu farketmiyor bile. Çünkü oncekinden daha buyuk ve hatta daha sarkik bir burnum var. Burun ucumun ic kisminda sinek isirmis gibi bir sislik var ve burmun ucunu tutup asagi çekiyo nerseyse agzima degicek. Doktora gosterdim sabrediceksin diyor o kadar ama bu halde insan evden disari cikmak istemiyor.

nasil guzel bir topic bu gercekten de ne kadar yipratici bir surec yasayan bilir belki 1 sene sonra guzel olucak biseyi suan abartioruz ki insalllahhh oyledir allah dualrimizi kabul etsin ama suan icin isimiz cokk zorrr allah yardmcimiz olsun bence ameliyati gecirmis kisiler bu benim 3 ayim bu 6 ayim buda aimdi ki halimbdiye acsa bizde gercekten duzelicek sabret diye bi nebzede olsa sakinlessek

Bende burnumun içindeki dikişlerden dolayı rahatsızım. Zatı muhterem dikişler yada dikiş ipleri kendilerimi düşücek:) Kendisi düşücekse ne zaman düşücek elim hep oraya kayıyor arada çekeliyorum zarar veicem diyede korkuyorum

mesela bu arkadasinkileri gordm az once lutfen bana kizmasin bole bise yaptgm icin sadece biraz umut oldu bana sizlede paylasmak istedm 6. ayinda ki hali bile ne kadar sis arkadaslar bakin

bu 6. ay digeri 1 1 bucuk sene sonrasi masallah ne guzel olmus ben begendim cok zarif

Eklentiler

• SC20141221-224916.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 135
  • SC20141221-224929.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 131
Genelde kendi dusebilen dikisler kullaniyolar ama ben aldirdim dikislerimi cunku dusmesi epey zaman aliyor.

Evet arkadaslar mesela ben 20.gunluk bir goruntumu paylasayim burda 40.gun tekrar paylasip aradaki farki degerlendiririz :) siz de paylaşın derim...

Bir de odemler icin ben yesil cay demleyip icine maydanoz doldurduğum bardaga dokuyorum. Gunde 2kez ictigimde gerçekten faydasini gördüm. Ve serin bir ortamda basim yuksek yatmaya ozen gosyeriyorum. Sigara kesinlikle icmiyorum bu da sabrimi azaltiyor

ben icemiorum maydonoz suyu ya bromelain aldim 1 ay kullandm ama bu yesil caya bende el atim ozaman bide bromelain tekrar alim darbeye karsi odemde cok iyiymis internetten baktim bizim durumlarimizi yazmislar hep zaten vitamin destegi ananas enzimi o bi zarari yok bitki sonucta yanlis hatrlamiosam 38 liraya falan almistim

Inanilmaz bi degisim yalniz ne yani 6
ayda da mi şiş olucazzzz ama sis olmasina ragmen yine de oturmus bir sekil var
evet kesinlikleee zaten 6 ayda sisligi gidicek 1. sene sekli otrcak demisti benm doktorum gerci benm kinin ne sisligi gtti ne sekli oturdu su 4 ayda oda degsik tabi

Bromelain ananastaki enzim mi ananasi tuketsek daha saglikli olabilir aslinda ama ben de sorayim eczaneye onu ben de tembellik ediyorum içermiyorum yesil cayi herzaman

Bromelain ananastaki enzim mi ananasi tuketsek daha saglikli olabilir aslinda ama ben de sorayim eczaneye onu ben de tembellik ediyorum içermiyorum yesil cayi herzaman
evet sor tabi hatta smdi internetten bak bayag iyi seler yazio gunde 3 kere iciosun ama kani sulandirio cok dikkat etmen lazm okadar cok wc ye gdiosun kii

Diuretiklere yuklenip bobrekleri de iflas ettirmeyelim mazallah :)

20.gunde burnum dikis yerindeki sislik ve kocaman burun deligi beni deli ediyorrrr

Eklentiler

• 2014-12-21 23.19.43.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 124
Yoooo sakin atma :) benim burun sirtimda degil deliklerinde var sisler zaten sorunum onlardi aslında. Kocaman bi de fasulye tanesi gibi sekli gun gectikce de asagi sarkiyor. Sarkikligin giderilmesi icin ameliyat oldum ben ama suan oncekinden daha sarkik yani sabrediyorum ama düzelecek mi bilmem her gecen gun kotuye gidiyo

sana suan cok kizdimmmm su canim burna laf ediosun yaaaa vala tas olursun tasss masallah yaaa senin su halini mumla ariorum ben mumlaaa benim hurun sirtim burun kökum burun ucum burnumun yanlari heryerleri bi garip yat kalk dua et sukur namazi killl ve bana nolur dua et gercekten cok ihtiyacim var :-(

Yaa canim benim deme oyle bak hep beraber geciricez bu sureci yarin bromelaine baslayalim bol su tuketelim ben firsat buldukca soğuk uygulamasi da yapiyorum ama buz degil mesela soğuk su veya alkolle pamuk islatip koyuyorum burnumun ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…