- Konu Sahibi death_glory
-
mesela bu arkadasinkileri gordm az once lutfen bana kizmasin bole bise yaptgm icin sadece biraz umut oldu bana sizlede paylasmak istedm 6. ayinda ki hali bile ne kadar sis arkadaslar bakinDaha çok erken 6. Aya kadar günden güne düzelicek ödemlerin var şeklin net olması için zaman gerek 2. Foto ameliyat olmadan önce 3.foto ameliyattan 6 ay sonra 4.foto en son halim geçmiş olsun takma bu kadar sende her geçen gün motive olucaksın zaten burnun düzeldikçe Eki Görüntüle 1278913 Eki Görüntüle 1278914
bu 6. ay digeri 1 1 bucuk sene sonrasi masallah ne guzel olmus ben begendim cok zarif
evet kesinlikleee zaten 6 ayda sisligi gidicek 1. sene sekli otrcak demisti benm doktorum gerci benm kinin ne sisligi gtti ne sekli oturdu su 4 ayda oda degsik tabiInanilmaz bi degisim yalniz ne yani 6
ayda da mi şiş olucazzzz ama sis olmasina ragmen yine de oturmus bir sekil var
evet sor tabi hatta smdi internetten bak bayag iyi seler yazio gunde 3 kere iciosun ama kani sulandirio cok dikkat etmen lazm okadar cok wc ye gdiosun kiiBromelain ananastaki enzim mi ananasi tuketsek daha saglikli olabilir aslinda ama ben de sorayim eczaneye onu ben de tembellik ediyorum içermiyorum yesil cayi herzaman
aynen ole ama sabir lazm iste onada ben 1 ay ictm biraktm 1 ayda neyin faydasini gorcez ki yaninda bol su ve yesil cay bidemet te maydonoz yedik mi tamamdir ama oda sabir istio iste yineOoo kilo vermeye de yardimci olur o zaman bi tasla 2kus :)
sen bu burna sis mi diosun ben kendimi asag atiorum ozamanDiuretiklere yuklenip bobrekleri de iflas ettirmeyelim mazallah :)
20.gunde burnum dikis yerindeki sislik ve kocaman burun deligi beni deli ediyorrrr
Diuretiklere yuklenip bobrekleri de iflas ettirmeyelim mazallah :)
20.gunde burnum dikis yerindeki sislik ve kocaman burun deligi beni deli ediyorrrr
sana suan cok kizdimmmm su canim burna laf ediosun yaaaa vala tas olursun tasss masallah yaaa senin su halini mumla ariorum ben mumlaaa benim hurun sirtim burun kökum burun ucum burnumun yanlari heryerleri bi garip yat kalk dua et sukur namazi killl ve bana nolur dua et gercekten cok ihtiyacim var :-(Yoooo sakin atma :) benim burun sirtimda degil deliklerinde var sisler zaten sorunum onlardi aslında. Kocaman bi de fasulye tanesi gibi sekli gun gectikce de asagi sarkiyor. Sarkikligin giderilmesi icin ameliyat oldum ben ama suan oncekinden daha sarkik yani sabrediyorum ama düzelecek mi bilmem her gecen gun kotuye gidiyo
Yaa canim benim deme oyle bak hep beraber geciricez bu sureci yarin bromelaine baslayalim bol su tuketelim ben firsat buldukca soğuk uygulamasi da yapiyorum ama buz degil mesela soğuk su veya alkolle pamuk islatip koyuyorum burnumun ustunesana suan cok kizdimmmm su canim burna laf ediosun yaaaa vala tas olursun tasss masallah yaaa senin su halini mumla ariorum ben mumlaaa benim hurun sirtim burun kökum burun ucum burnumun yanlari heryerleri bi garip yat kalk dua et sukur namazi killl ve bana nolur dua et gercekten cok ihtiyacim var :-(
Bilmiyorum ya doktora gosterdim okadar olagan karsiladi ki ben de heralde gecicek diye düşünüyorum ama gecicegine kotulesiyo :/Canım dikiş yerin neden öyle olmuş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?