Sabır taşından şifalı taşlara..

Yıllar önce bisikletçi Lance Amstrongun testis kanserine yakalandığı dönemdeki bir röportajına denk gelmiştim: ' başıma iyi şeyler geldiği zaman neden ben diye sorgulamıyorsam, şimdi de neden ben diye sorgulamiyorum' gibi cümleler söylemişti. O zaman ne kadar mantikli demiştim.

Şimdi bende kismetsizliğimi sorgulamak yerine çözüm yolları arıyorum, pozitif düşünmeye zorluyorum kendimi çünkü biliyorum ki elimden geleni yaptıktan sonrası takdir-i ilahi.
Sizde psikolog fikrini değerlendirebilirsiniz. Ya da mesela eşinizle ilgili sıkıntınız varsa çift terapisi çözüm olabilir. Yani koşullari analiz edip ona göre aksiyon almak daha doğru olur. Yoksa şifalı taşlarla tek başına olmaz.

Inançlı bir insanım.
Ediyorum.
Ama yine de olmuyor işte. :KK43:
Dua, inanç işi olmayan insanların isleri sanki daha tıkırında gibi hatta..

O benim doğru hatırladınız.
Yazdım. Ilk olarak anlaştığım yayınevi aylar sonra çalışmanın ortasında maddi olarak işler kötü kapatıyoruz dedi.
Onu öyle uğurladım.
Aradan 1 sene geçti başka bir yayınevi ile anlaştık.
Her şey hazırlandı.
Basıma hazır haldeyken matbaa, kâğıt pahalılığı dolar bilmem ne diye bir askıya alma oldu. Sonra ha oldu ha olacak bir matbaa arayisindayiz dendi.
Özürler kusura bakmayinlar.
Tam 3 buçuk sene oldu.
Artık anlaşma anlaşmaliktan çıktı basmayacaksınız anlaşıldı dedim.
Yayınevi sahibi bu çalışmaya emek verdik ama çalıştığımız çizere ulaşamıyoruz baştan yapacağız falan dedi bu kez. Yani olumsuz bir cevap yok ama bakınız akmayan bir iş.
Haa diyeceksiniz yayınevi mi sakat?
Senelerdir yeni romanlar basıyor.
Takipteyim.

Yani örnek olsun diye anlattım işte işlerim böyle.

Hep böyleydi desem abartmış olmam.

Tek benim değil kardeşlerim de çeşitli talihsizliklerle burun buruna bu zamana geldik.
Annem hep birimizden sebep mutsuz..
Sonu gelmiyor.

Bakıyoruz bizim kadar iyilik eden yok bizim kadar çeken de yok valla :KK43:
Artık iyi şeylere inancımızı kaybediyoruz.
İnsanların hayatında elbet olumsuzluklar oluyor.
Altı kardeşiz benim annem de herbirimizden dolayı sürekli sıkıntılı olur.
Ben olağan görürüm ama annem niye der.
Bakış acınızı çok karamsar gördüm.
Olmadıysa vardır sebebi.
Olanda hayır vardır derim ben hep.
Sonra da önüme bakarım.
Yoksa yaşanmıyor bir dönem böyle karamsar takılıyordum çünkü.
Baktın olmadı.
Başka şeye koşmak lazım.

Ailemde böyle demissin, aile dizimini bir araştır derim. Mantıklı gelirse bu konuda çalışan birinden yardım alabilirsin gerek enerjici gerek psikolog içine nasıl sinecekse...

Sizi anlıyorum gayet belki de aynı sayfaya bakıyoruz, alanların yorumlari ve hayattaki etkilerini içeren binlerce mesaj da var, ben de kurcaladım, Allah'ın yarattığı şeylerde bir enerji, şifa olabilir diyorum. Yapım gereği çok sorgularım ama benim de o taşlardan nedet umasım geldi, denemek isterim ben de, para bekliyorum ama şu an :D tutup milyarlar vermiyoruz sonuçta belki de size bir destek olacak. Çekinmeyin bence.

Bu tür taşların doğal haliyle işe yaradigini biliyorum yani kolye,bilekliktr formu değişiyor ve etkisini kaybediyor. Ben de ametist taşını araştıyorum bu aralar. Özgüven artirici bir taş arıyorum

Bu tür dogal tastan yapilan bileklikler enerjisel.olarak iyi gelebilir ama hep ayni seyleri farkli formlarda yasiyorsan önce alman gereken ders/mesaj nedir neyi öğrenmen gerekir bunun farkina varman lazim

Olaya cakra vs olarak değil de tekamül olarak bakmayi dene.

Yillar önce ferrarisini satan bilgeyi okumuştum orada diyordu sanirim, "ders sen ogrenene kadar devam eder" diye o hesap yani
Bir de ya sabır dedikce hayat sana sabir gerektirecek sorunlar karsina cikartirmis o yüzden sabir dilemek yerine selamet dile derler

Bu tür taşların doğal haliyle işe yaradigini biliyorum yani kolye,bilekliktr formu değişiyor ve etkisini kaybediyor. Ben de ametist taşını araştıyorum bu aralar. Özgüven artirici bir taş arıyorum
Ametist her konuda etkili bir tas denebilir bende de var cok severim mor rengi de :)

Çocuklar için faydalı mesela kuzenim çocuğuna şifalı bi taştan kolye almıştı diş çıkarma ağrısına iyi gelsin, uyku iyi uyusun diye ve faydasını görmüştü. Ama yetişkinler için pek sanmıyorum. Benim stresimi, kötü enerjimi alacak bi taş olacagını sanmıyorum olsa da 200 tl olmaz muhtemelen 😂

Meditasyon öneririm ama appler var hatta oldukça uygun fiyatlı. Ben de sizin gibiyim anlıyorum o anlamda sizi, zorlamadan hiçbir işim olmaz hep mücadele hep bi sıkıntı. Böyle şeyler yaşadıkça da korkudan çağırıyoruz sanırım. Ben faydasını gördüm belki siz de görürsünüz bi araştırın isim vermeyeyim.

Taşlardan şifa var. Doğru eşleşme, doğru uyum önemli.
Beni yine topa tutacaklar burada ama :D spiritüel koçluk yapıyorum.
Doğru yerden alman gerek.
Diyelim ortalık yerden aldın, senden önce dokunan kişinin enerjisi sana geçiyor.
Temizlenme ve bilen kişi tarafından kuvvetlendirilmesi yapılmış olmalı.
Ametist eşler arası uyum taşı falan değildir bu arada, ametisti o niyetle satan birinden hiçbir şey alma.

Taşlardan şifa var. Doğru eşleşme, doğru uyum önemli.
Beni yine topa tutacaklar burada ama :KK70: spiritüel koçluk yapıyorum.
Doğru yerden alman gerek.
Diyelim ortalık yerden aldın, senden önce dokunan kişinin enerjisi sana geçiyor.
Temizlenme ve bilen kişi tarafından kuvvetlendirilmesi yapılmış olmalı.
Ametist eşler arası uyum taşı falan değildir bu arada, ametisti o niyetle satan birinden hiçbir şey alma.
Sevindim.
Bilgi sahibi olduğuna göre belki güvenilir bir site önerebilirsin?

Yani bu işi yapanlar da trendyoldan falan satıyor. Ben de öyle yapıyorum. Amacım saçma sapan reklam gibi durdu şu an ama değil.
Araştır biraz daha.
Aradığın şey kuvvetlendirme ve his yüklemesi olmalı.

Ya hayır.
Reklâm olarak algılamam gerçekten.
Işten anlayan biri olarak en azindan güvenilir duruyor dediğin iki üç öneri yaparsan çok sevinirim.
Hiç değilse inceler aralarından seçerim. ;)

Ya hayır.
Reklâm olarak algılamam gerçekten.
Işten anlayan biri olarak en azindan güvenilir duruyor dediğin iki üç öneri yaparsan çok sevinirim.
Hiç değilse inceler aralarından seçerim. ;)

Hiç unutmuyorum 6 sene önce bir konumda babamla aynı semtte oturduğunu öğrenmiştim. Hala aynı yerdeysen bana ev bulur musun :D
Bana mesaj atıp tam sorununu ve ne istediğini detaylı anlatır mısın?

Back
X