Sabır taşından şifalı taşlara..

200 lira çok da bişey değil nomum ben olsam denerdim. benim de taşlara meraklı bir arkadaş var beni karanlık güçlerden korumak için kolyeler eciş bücüş masaya koymalık taşlar falan getirdi duruyor öyle :KK70: bakma güldüğüme dostluğunu böyle gösterdiği için minnet duyuyorum kendisine aslında, hayatın getirdiği zorluklar var herkesin bir baş etme yöntemi oluyor. Ben taşlara negatif pozitif ıvır zıvırlara inanırım aslında ama şarlatan insanlara güvenmiyorum :KK70: ama 200 liraya denerdim. toprağa basmak, duşta suyun altında biraz durmak bunları da deneyebilirsin yanısıra.

200 lira çok da bişey değil nomum ben olsam denerdim. benim de taşlara meraklı bir arkadaş var beni karanlık güçlerden korumak için kolyeler eciş bücüş masaya koymalık taşlar falan getirdi duruyor öyle :KK70: bakma güldüğüme dostluğunu böyle gösterdiği için minnet duyuyorum kendisine aslında, hayatın getirdiği zorluklar var herkesin bir baş etme yöntemi oluyor. Ben taşlara negatif pozitif ıvır zıvırlara inanırım aslında ama şarlatan insanlara güvenmiyorum :KK70: ama 200 liraya denerdim. toprağa basmak, duşta suyun altında biraz durmak bunları da deneyebilirsin yanısıra.

Teşekkür ederim canım.
Sanırım deneyeceğim. :)

Anlamsız gelmiş olabilir başlık. Haklısınız.
Uzun uzun yazmayayım.

Bir insan düşünün işleri akmaz.
Burnu b.ktan çıkmaz.
Olumlamadan, çakra çukra işlerinden anlamaz.
Sabır sabır sonunda döner kendini aynı çıkmaz noktada bulur durur.

Ama artık yılmış, bezgin yorgun bir insan.

Öyle nette dolanırken karşıma sayfası düştü. Kişiye özel bileklik falan oluyormuş.
Alayım takayım koluma o kadar kolay mi?
Denemeye değer mi?
Yoksa yediğin kazıkların yanına koyarsın boş iş canım mı dersiniz?

Kısacası arkadaşlarım.
Taşlardan şifa bulan var mı?
Ben aldım. Eskiye nazaran daha iyiyim. Aydasını gördüm diyebilirim. Plasebo etkisi olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir yerden değil de arkadaşlarımın alışveriş yapıp fayda gördüğünü söylediği bir siteden aldım. (Ben geçmişe takıntı, öfke kontrolsüzlüğü, her şeye anlık kızma sebebiyle aldım.)

Ametist bilekliklerim var, sinir stres için almıştım. Bence işe yaradı sadece uyurken çıkarıyorum, arada toprakla buluşturup enerjisini yeniliyorum, bana iyi geldi ama şans getreni falan bana biraz uçuk geliyor. Beklentini yüksek tutma

Yani bu işi yapanlar da trendyoldan falan satıyor. Ben de öyle yapıyorum. Amacım saçma sapan reklam gibi durdu şu an ama değil.
Araştır biraz daha.
Aradığın şey kuvvetlendirme ve his yüklemesi olmalı.

bana da gerçek doğal taş konusunda güvenilir bir yer önerisi verebilir misiniz acaba ? :110:
trendyolda ve instagramda bir sürü sayfa var ama bilemedim hangisi gerçekten gerçek taş satışı yapar?

Ben aldım. Eskiye nazaran daha iyiyim. Aydasını gördüm diyebilirim. Plasebo etkisi olduğunu düşünüyorum. Herhangi bir yerden değil de arkadaşlarımın alışveriş yapıp fayda gördüğünü söylediği bir siteden aldım. (Ben geçmişe takıntı, öfke kontrolsüzlüğü, her şeye anlık kızma sebebiyle aldım.)

Özelden site adını yazar mısınız?

bana da gerçek doğal taş konusunda güvenilir bir yer önerisi verebilir misiniz acaba ? :110:
trendyolda ve instagramda bir sürü sayfa var ama bilemedim hangisi gerçekten gerçek taş satışı yapar?

Aslında taşlar arasında sahte kısmı zaten çok nadir.
Taşın taş haline bakmalısınız. Yani boncuk haline gelmesin mesela o taş, taş kalsın.
Elden ele geçip durmasın çünkü enerji akışı.
Isterseniz özelden bilgilerimi verebilirim.
Ya da nomunomuchua nomunomuchua da var zaten.

Ben kendi arkadaşımdan aldım, site önerisi yapamam maalesef

Taşın taş haline bakmalısınız. Yani boncuk haline gelmesin mesela o taş, taş kalsın.
Elden ele geçip durmasın çünkü enerji akışı.
Isterseniz özelden bilgilerimi verebilirim.
Peki hani şu tabiri caizse eciş bücüş, miniş miniş dizi halinde kırıktaş olarak satılanlar olur mu?

Back
X