Sabır taşından şifalı taşlara..

Maddi konular mı daha çok?

Yok çok şükür çalışan, kazandığı ile öyle böyle geçinen insanım.
Çocukluktan beri lüks görmedim zaten hayattan maddi anlamda büyük beklentilerim yok.

Daha çok insan ilişkilerinde -özellikle eş ve ailesi- , ya da sıkıntılarımı unutmak adına el attigim işlerde yolunda gitmeme gibi sorunlar yaşıyorum.

Yok çok şükür çalışan, kazandığı ile öyle böyle geçinen insanım.
Çocukluktan beri lüks görmedim zaten hayattan maddi anlamda büyük beklentilerim yok.

Daha çok insan ilişkilerinde -özellikle eş ve ailesi- , ya da sıkıntılarımı unutmak adına el attigim işlerde yolunda gitmeme gibi sorunlar yaşıyorum.
Bu sıkıntılar geçmiş mi, hala devam etmekte mi?

Hehhh geçiyor galiba ohh yaaa derken hooop bir yenisi :)

Sabredip oldurulamayan şeyler işte.

Zaman zaman durulup ara ara heyy burdayiz unuttun mu Ceee diyorlar.
Sabretme. Düşünüyorum da, çok sabırlı biri olsaydım benim de üzerime çullanırlardı. Biraz sakin bir yapım var dışardan, yüzüm yumuşak. Bi de sabırlı olsam huhhuu. Ne güzel delirmişim, kendime yaptığım en büyük iyilik resmen.

Sabretme. Düşünüyorum da, çok sabırlı biri olsaydım benim de üzerime çullanırlardı. Biraz sakin bir yapım var dışardan, yüzüm yumuşak. Bi de sabırlı olsam huhhuu. Ne güzel delirmişim, kendime yaptığım en büyük iyilik resmen.

Bazı arsızlara delirmeler de boş be canım.
Yapmadığım şey değil.

Sabrın da sonu var da selamettir ınsallah.

Kalpten bol bol dua edin çok dua edin. Ağzımızdan olumsuz cümle çıkmasın. Kötü kötüyü çekiyor olumsuz konusursaniz olumsuz olur. Yazınızda bile olumsuzluklardan bahsetmişsiniz. İşler akmaz burnu b.tan kurtulmaz derseniz aynen öyle olur :)) çağırmayın kötüyü. Taştan boncuktan medet ummayin bol dua ama içten isteyerek, verecek olan Allah. Ne kadar şanslı bir insan olduğunuzu düşünerek başlayabilirsiniz önce inanın gerisi gelir :)

Kalpten bol bol dua edin çok dua edin. Ağzımızdan olumsuz cümle çıkmasın. Kötü kötüyü çekiyor olumsuz konusursaniz olumsuz olur. Yazınızda bile olumsuzluklardan bahsetmişsiniz. İşler akmaz burnu b.tan kurtulmaz derseniz aynen öyle olur :)) çağırmayın kötüyü. Taştan boncuktan medet ummayin bol dua ama içten isteyerek, verecek olan Allah. Ne kadar şanslı bir insan olduğunuzu düşünerek başlayabilirsiniz önce inanın gerisi gelir :)

Inşallah başarabilirim de.
Inanmadigin şeyi dile dökmesi zor..:)
Teşekkür ederim.

Taşlardan şifa var. Doğru eşleşme, doğru uyum önemli.
Beni yine topa tutacaklar burada ama :KK70: spiritüel koçluk yapıyorum.
Doğru yerden alman gerek.
Diyelim ortalık yerden aldın, senden önce dokunan kişinin enerjisi sana geçiyor.
Temizlenme ve bilen kişi tarafından kuvvetlendirilmesi yapılmış olmalı.
Ametist eşler arası uyum taşı falan değildir bu arada, ametisti o niyetle satan birinden hiçbir şey alma.
Nerden orjinalini alabiliriz ?

Psikologa gitmeniz gerekiyor da psikolog olayını çok yanlış anlamışsınız. Dertleşme yeri değil orası

Belkide herşeyi düşünüp kontrol etmeye çalışmamalıyım hayat bir şekilde ilerliyor ama kendi verdikleriyle ama bizim çabamızla. Çalışıyorsun sağlıklı bir bebeğin var eksik olan parça tam olarak ne? Onu bulmalısın

Yazın tatilde siyah taşlı bir kolye gördüm. Ne işe yarıyor nedir bilmeden almak istedim. Tipini beğendim :) satıcı dedi ki "karı koca ilişkisini düzeltir, aranızda olumlu enerji olur bunu takınca". He iyiymiş dedim aldım. Eve geldim taktım kolyeyi. Sen alerji yap boynuma, komple kızar dök. Dedim evren kocamla mutlu olmamı istemiyor zaar ahajsj. Taş bile kaldıramadı kocamla ilişkimi.

Biliyor musun benim kafam da psikolog konusunu almıyor.

Düşünüyorum da ben tüm sorunlarımın farkındayım zaten. Anlat anlat anlat. Dinleyecek. Ve bana zaten farkında olduklarımı söyleyecek.
Sonra da bir karar vermelisin diyecek mesela :)

Sorununun çözümü direk şu.
Al sana çözüm demeyecek ki..

Desene insan çözüm olamadı taşlar mi olacak?
Sen de haklısın bacım:)
Öyle düşünmeyin. Ben de psikiyatriste giderken sorunlarımı biliyordum kendimce. Ama ilerleyen zamanlarda yaptığımız çalışmalarda hiç kafaya takmadığımı düşündüğüm bir şeyin tüm hayatımı etkilediğini farkettim. Bunu mu kafaya takacağım dediğim şeyle ilgili çalışma yaparken ağlayacaktım. İşinde uzman birisine giderseniz çok şey farkediyor. İntiharın eşiğindeydim, hayata bağlandım.

O da geçti aklımdan.
Dolandırılmak da istemem elbette.
Parayı sokaktan toplamıyoruz. :/

Işte bileklik fiyatı 200 falan diye gördüm.
Bir yandan dedim kızım sana giren girmiş 200 de ordan girsin gIrecekse.

Taşları bilmiyorum 2 ay önce çakra açtırdım çok iyi geldi.
250 tl ödedim toplam.
Eylülde eşimi kaybettim gerçekten bitkin haldeydim. Toparlandim güçlendim. Belki de tesadüftü.

Taştan ziyade ben insanın enerjisine inanırım.
Bakın çevrenize, ne kadar çok mutsuz insan varsa hep başkasina gıpta eden,kendi durumundan memnun olmayan ve bu memnuniyetsizliğini yakınarak sürekli dile getiren insanlardır hep. Mütemadiyen dert yanarlar hatta herşeyden.
Birşeyi sürekli olumsuz şekilde dile getirirsek ona inanıp onu sokuyoruz hayatımıza farkında olmadan. Biraz olumlu bakmak(iyi tarafından)olumlu konuşmak fayda sağlayacaktır.
Ben bunu deniyorum cidden işe yarıyor.
Mesela hastalanacak gibi oluyorum,burnum akıyor ,hafif hapşuruklar başlıyor diyelim,asla hastayım diyip yatmıyorum ,iyiyim diyorum buna inanıyorum ve hastalanmadım uzun zamandır. Hastayım demek bile tehlikeli. Kovidle ilgili şeyleri okumuyorum artık, korkumu sıfirladim,ilk zamanlar hastalanırsam çocuklarıma kim bakar vs diye epey kaygı halindeydim,şimdi hastalanmayacağım diyorum ,önlemimi,tedbirimi alıyorum hayatıma devam ediyorum.
Konunuzda bir dolu olumsuz cümle kurmuşsunuz ,bunları böyle düşünmeye devam ettiğiniz sürece öyle olmaya devam edecek inanın. Olabilir hepimiz sorunlar yaşıyoruz,kimsenin hayatı dört dörtlük değil,bizden iyi durumda olanda var muhakkak ama beteri de vardır emin olun. Hayat böyle inişli çıkışlı maalesef, bunu kabul edip keyif alarak yaşamaya çalışmamız gerek. Anın tadını çıkarmak.
Geçmişe,eskiye,kötüye takılip kalmamak.

Ben taşlarin enerjisine inanırım ama kullanmiyorum çünkü çoğu sahte
Gercek olanlarin miniciği de dünya paradır bence...onun yerine tibet yogası yapıyorum çakra odaklı ve afirmasyon yazıyorum günlük yani olumlama
Instadan turhan Guldaş'ı araştırmanı öneririm.
Yazmaya alışkınsindir zaten 100 tanesi sana vız gelir 😄

O taşları bile alırken iyileşmeye inanmalisiniz yoksa faydası yok diyolar. Bileğinize tukenmezle bileklik çizip onun iyilestiricegini inanın aynı şey bence. Taş tuş değil de olay düşünce gücü. Zihninizle tüm engelleri asabilirsiniz. Kendimden örnek veriyim. Benim burnum da boktan çıkmaz ama her olayda inatla daha iyi bir şeye vesile olacak bu yaşadığım boşuna değil biliyorum derim ve gerçekten sürprizler yasarim

Back
X