Demek ki kendisi yalan söyleyen,artniyetli, plancı biri
Kendinden bilmiş işi
Yatak dediğiniz şey çiftleri birbirine yakınlaştırır. Küs yatarsın, sabah sarmaş dolaş uyanırsın. Çoktur eşimle tartışıp yatarız, gece üstümü örter yada kalkıp öper, ben sabaha pişman olarak uyanırım.
Yatak ayırmak demek bence aradaki setleri arttırmak demek. Şu şartlarda bi düzelme beklemeyin.
erkekler neden huzur bozmak için insan üstü çaba harcıyor size itham ettiklerini ona ima etseniz ne kadınlığınız kalır ne sülaleniz. hoşlanılmayan şeyi yapmayacaklar. böyle yapıp birde karıma rahat battı diye idda ederler ya
Yatakları ayırmak işleri daha da zorlaştirir sen onu yataktan 1 kovarsin 2 kovarsin snra bi bakarsin her kavgada kendi gitmis yataktan oturun sakince konusun anlatin
kendi kocamı okumuş kadar oldum yeminle. odun indirsen kafasına en fazla hafızasını kaybederde yapcağından aşağı kalmaz.Aynı seyleri cidden ben desem ooo durumları düşünemiyorum.. eşim burnundan kıl aldırmaz hiç minneti yoktur yapısı böyle.. İnanın kaç kez konuştuk bağırdım olmadı ağladım olmadı güzelce desem olmadı sinir krizi geçirdim ama yok bu düşüncelerinden vazgeçmiyor bi ara öyle değilmiş gibi davranıyor sonra bi bakmışım yine aynı tabi bu durumda kv nin dolduruşları da etkili.. yatak daha önce hiç ayırmadık böyle kavgada etsek küssekde yatardık beraber ama artık kaldıramıyorum.. biraz uzakta objektif bi şekilde düşünsün istedim becerebilirse ve elimize yüzümüze bulaştırmazsak
kendi kocamı okumuş kadar oldum yeminle. odun indirsen kafasına en fazla hafızasını kaybederde yapcağından aşağı kalmaz.
Birseyler duzelsin istiyorsaniz, bu yataklari ayirmaktan gecmez bence. Olacak olan dargin oldugunu sure uzayacak, sonra bi sekilde barisacaksiniz. Bir sure iyi olacak, ama tartistiginiz zaman yone ithamlarina devam edecek. Adamin huyu o.. tartismalarda baska bisey olmasi lazim ki o laflari ya o etmesin ya da siz duymayin. Eger cidden itham ettigi gibi dusunuyor olsaydi, hala esiniz olmazdi heralde. Daha cok ofkeden soylenilmis seyler gibi duruyor. Bence bir aile terapisti deneyebilirsiniz
benim eşimde yapıcı olacağına yıkıcı başkaları için beni üzer bilmiyorum üzecek bişey kalmayınca başa çıkılacak bir koca kalacak mı laf anlatmayı kestim beni dinlemek istemeyene neyi kanıtlayacağım.Siz kocanızla nasıl başa çıkıyorsunuz peki ben cidden çok yoruldum kaldıramıyorum
Sonrasında Terapi işini de söyledim ama başta bi karar vermişim onu uygulayacakmış odayı ayırdı terapist işine kesinlikle karşı... ve inanın ben ve ailemle ilgili yaklaşımlar hep şüpheci ve böyle ithamlı bence düşünceleri bu yöndeki her fırsatta söylüyor
benim eşimde yapıcı olacağına yıkıcı başkaları için beni üzer bilmiyorum üzecek bişey kalmayınca başa çıkılacak bir koca kalacak mı laf anlatmayı kestim beni dinlemek istemeyene neyi kanıtlayacağım.
Bir kere yataklar ayrılmaz ayrılmaması Lazım . Ailelere söylerse de hoş olmaz sonuçta evin Sırrı anlatılmamalı .
Sorunları çözüm odaklı davranmalısınız .
Pek çok uzman aynı şeyi söylüyor, ne yaparsanız yapın ayrı yatmayın.
Onlar haklı olsunValla sözde beni çok sever ama ailesi söz konusu olduğunda hep haksızım onlar mükemmel insanlar ALLAHIN bize Lütfü .. aynen üzülmüş müyüm ağlamış mıyım kimin umrunda
Kafana sıkmışsın resmen böyle yaparak.
Biz kadinlarin tek kozu yatak ayırmak mi
Diye düşünüyorum bazen.
Bende sınır olunca uzaklaşmak için yatağı terk ediyorum.
Ama artık terk etmemeye çalışıyorum.
Çünkü bunu normallestirmek demek olur bu.
Yataktan ayrılınca çözülüyor mu hayır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?