- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Ay biraz bana da öyle geldi ama ok yaydan çıktı bi kere adam düşüncesinden vazgeçmeyeceği gibi bide bunun tribini atacak bana.. yatak ayırmayı hiç bi zaman koz olarak görmedim benim istediğim biraz benden uzak dursun neden böyle düşünüyor benim hakkımda onu bi ölçsün tartsın
çok özel olmazsa ,mesela ne gibi birşeyle suçluyor sizi ? Geçen burada birisi daha yazmıştı,kadıncağız parka çocuğunu götürüyormuş,akşam eşi eve gelince seni parkta birisiyle gördüm diye atıp tutmaya başlıyormuş.Bu tarz şeyler mi ?
Inan boyle yaparak sana daha fazla kinlenmesine neden oldun
Bence yatakları ayırma fikrini kaldırın.
Evlilikte gurur inat olunca pek olmuyor..
Ben yaptim pişmanım.
O yüzden sama da önermiyorum
Yatak dediğiniz şey çiftleri birbirine yakınlaştırır. Küs yatarsın, sabah sarmaş dolaş uyanırsın. Çoktur eşimle tartışıp yatarız, gece üstümü örter yada kalkıp öper, ben sabaha pişman olarak uyanırım.
Yatak ayırmak demek bence aradaki setleri arttırmak demek. Şu şartlarda bi düzelme beklemeyin.
Yok çok şükür o tarz şeyler değil ama bi durum olur aklına bişey gelir o doğrudur onun öyle demek istemedim öyle düşünmedim desemde inandıramam. Sonra da plan yapmakla yalan söylemekle yada art niyetle suçlar ..
Boşanmak gibi bi düşüncem yok çocuğum var ama bu sorunu nasıl aşarız İnanın çaresiz kaldım. Sizde bu şekilde bi odaları ayırmıştınız ?? Ay zaten kinli deve artık hepten kötüyüm yani
Bu saatten sonra nasıl geri adım atılır ki
Konuşmayı olmazsa aile terapistini denersiniz.Düşününce cidden ağır bi karar ve evet hoş olmadı bizim için ve eşim geri adım atmaz bende bu durumda atmak istemem... ama baska bişey de gelmedi aklıma ne yaptıysam hep boşa gitti. Bilmiyorum nasıl toparlıycaz
Siz kocanızla nasıl başa çıkıyorsunuz peki ben cidden çok yoruldum kaldıramıyorum
Sonrasında Terapi işini de söyledim ama başta bi karar vermişim onu uygulayacakmış odayı ayırdı terapist işine kesinlikle karşı... ve inanın ben ve ailemle ilgili yaklaşımlar hep şüpheci ve böyle ithamlı bence düşünceleri bu yöndeki her fırsatta söylüyor
Çekinck bişey yok
Kendi yatagin.
Aksam gider yatarsın.
Hatta bişey diyecek olursa imali
Ifade et kendini at kolunu üzerine.
Beni yanlış anladığın için kırıldim ve belki yaninda olmazsam daha rahat düşünursun sandim. Ama banane sen rahat düşüneceksin diye ben birgün daha eksilen omrumden kocamsiz uyumak istemiyorum sende anlamışsındır zaten.
Eşinizle konussaniz, yatak ayirmakla bir yere varamassiniz cunku biz varamiyorduk, kendiniz uzuluyorsunuz.
Benim esimde evliligimizin baslarinda her tartismamizda ayri yatardi,o kadar zoruma giderdiki cok uzulurdum. Kac defa konustuksa kac defa tartistiksa bagirsamda cagirsamda olmadi. Birgun turkiyeye izine gittik, allahtir ya konu acildi baskasindan, bende imali imali kayinvalideme bunu citlattim,o da anlamis galiba. Esim o izinden sonra yataklari ayirmadi hic.
En son yapmanz gerekeni en başta yapmışsınız yatak ayırmak dini nikaha bile zarar verir bence esiniz uyudugunda gidin yanında uyuyun sabah sizi yanında gorsun umursamazsa bile inatla birkac gun daha devam ettirin
Karslklı konusamadklarnızı bir mektul yazarak okumasnı saglayın esinizin karakteri biraz benim esiminkine benziyor suyuna gitmenjz gerekir malesefki dengelemesi gereken taraf hep siz olacaksınız
İnanın o kadar çok konuştum ki artık kendimi çaresiz hissediyorum ama bu durumu da kabullenemiyorum. Eşimin beni bu kadar kötü görmesi gerçekten çok zoruma gidiyor belki biraz uzak kalırsa iyi olabilir die düşündüm ama hepiniz yanlış yaptığımı söylüyorsunuz inşaallah pişman olmam sonucu kötü gitmez... az önce üstünü örtmeden uyuyakaldıysa die yanına gittim bakmaya ,bi tane öpücük kondurup öyle gideyim dedim yok içimden gelmedi kendimi hazır hissetmedim. üstünü örtüp çıktım odadan.. anlamasını bilene bu bile seni seviyorum demek aslında.. odadan göndersem de ayrı yatsak da aklım sende seni düşünüyorum demek ama anlar mı nerdeeee zannetmiyorum
Bence her ne olursa olsun yataklari ayirmamak gerek. Cunku yataklari ayırmak araya daha da sogukluk katar. Cunku birbirini seven iki insan ayni ortamdayken ayri kalamaz. Eger siz bunu yaparsaniz sorunlari asmak yerine aslinda biz ayri da yapabiliyirmusuz moduna girersiniz.Eşimle beş yıldır evliyiz bi yaşına yakında bebeğimiz var.. aslında bakıldığında birbirimizi seviyoruz iyi bi eş iyi bi baba ama gel gelelim bi tartışma olduğunda bi sorun olduğunda beni çok kötü görüyor şüpheci yaklaşımları ve ithamları oluyor ikna edemiyorum. (Çok kırıcı ithamlar art niyet, yalan söylemek, plan yapmak vs vs) Geçen yine böyle bi durum oldu sabrım taştı yatakları ayıralım biraz ayrı duralım sen bi düşün iyice beni niye bu kadar kötü görüyorsun dedim.çok ağır geliyor artık bu düşüncelerinden yoruldum bişeyleri düzeltmeye çalışıyorum ne yapsam da olmuyor dedim. Çok bozuldu boşanma kararı almışım gibi davrandı ailelere söylemeyelim kendimiz aşalım dedim ama bilmiyorum söyler mi eğer onların kulağına giderse bizimkiler de duyarsa bu evlilik iyice sarpa sarar zaten
Yataklari ayirmayi dogru bulmuyorum.. altta yatan baska sorun var gbi. Ornek vermek gerekirse kadinlara güvenmeme gbi..
Erkekler anlamaz
Sözlü ifadelerini bile kimi zaman yanlış anliyolar
Bence her ne olursa olsun yataklari ayirmamak gerek. Cunku yataklari ayırmak araya daha da sogukluk katar. Cunku birbirini seven iki insan ayni ortamdayken ayri kalamaz. Eger siz bunu yaparsaniz sorunlari asmak yerine aslinda biz ayri da yapabiliyirmusuz moduna girersiniz.
sanki ben yazmisim.. Ayni şeyleri yaşadım..su anda boşanma asamasindayiz. İçindeki tek pişmanlık ne dersen kavgalarımızın ilk zamanlarında ilk.huzursuzluk başladığında simsiki sarilmamak. Sarılmak öpmek ilaçtır eğer sevgi varsa.. Benim sebep de ayni neredeyse. Eşimin beni kötü bencil görmesi ve her kavgada ayni.şeyleri soylemesi.. Sonra zaten yavaşça koptuk ve sevgisi tamamen bitti. Belki de bitmişti çoktan bilmiyorim.. Sana demem o ki kızgınlıkla harket etme. Seviyor musun seviyor mu ona bak.. Asılamayacagini düşündüğün sorunlarınız yoksa git sarıl sıkıca..gurur yapma nefsine yenik düşme. .. Anlamaya kendini anlatmaya çalış belki bir şarkı ile belki.bir.mektup ile eleştirmeden yargilamadan. Ben.hepsini yaptım ama cevap alamadım çünkü sevmiyormuş beni.. Seni.seviyorsa cevap verecektir bir şekilde.. Hakkında hayırlısı olsun insallahİnanın o kadar çok konuştum ki artık kendimi çaresiz hissediyorum ama bu durumu da kabullenemiyorum. Eşimin beni bu kadar kötü görmesi gerçekten çok zoruma gidiyor belki biraz uzak kalırsa iyi olabilir die düşündüm ama hepiniz yanlış yaptığımı söylüyorsunuz inşaallah pişman olmam sonucu kötü gitmez... az önce üstünü örtmeden uyuyakaldıysa die yanına gittim bakmaya ,bi tane öpücük kondurup öyle gideyim dedim yok içimden gelmedi kendimi hazır hissetmedim. üstünü örtüp çıktım odadan.. anlamasını bilene bu bile seni seviyorum demek aslında.. odadan göndersem de ayrı yatsak da aklım sende seni düşünüyorum demek ama anlar mı nerdeeee zannetmiyorum
sanki ben yazmisim.. Ayni şeyleri yaşadım..su anda boşanma asamasindayiz. İçindeki tek pişmanlık ne dersen kavgalarımızın ilk zamanlarında ilk.huzursuzluk başladığında simsiki sarilmamak. Sarılmak öpmek ilaçtır eğer sevgi varsa.. Benim sebep de ayni neredeyse. Eşimin beni kötü bencil görmesi ve her kavgada ayni.şeyleri soylemesi.. Sonra zaten yavaşça koptuk ve sevgisi tamamen bitti. Belki de bitmişti çoktan bilmiyorim.. Sana demem o ki kızgınlıkla harket etme. Seviyor musun seviyor mu ona bak.. Asılamayacagini düşündüğün sorunlarınız yoksa git sarıl sıkıca..gurur yapma nefsine yenik düşme. .. Anlamaya kendini anlatmaya çalış belki bir şarkı ile belki.bir.mektup ile eleştirmeden yargilamadan. Ben.hepsini yaptım ama cevap alamadım çünkü sevmiyormuş beni.. Seni.seviyorsa cevap verecektir bir şekilde.. Hakkında hayırlısı olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?