• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır testi bir koca

gozdesu89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
328
434
33
35
merhabalar. Ben size eşimin sorumsuz hareketlerinden bahsetmek istiyorum. Ve gercekten artık tahammülümün tükendiğini hissediyorum. Basit gibi görünen sorumsuzluklar çok sık yaşanınca artık basitlikten çıkıyor çekilmez hale geliyor. En basiti az önce yaşadığımız olaydan bahsedeceğim

Evimizin beş anahtarı vardı eşim birini bana verdi. Diğer dördünü Zaman içinde aralıklarla teker teker kaybetti. Dünde dışarı çıkacaktık benim anahtarımı vestiyerden aldı kapıyı kilitledi cüzdanına koydu. Gece de tam yatmak üZereyken anahtarımın onda oldugunu hatırladım ve mutlaka bırakmasını kendi anahtarını bulmasını söyledim. Herzamanki gibi tamam dedi ve geçiştirdi. Bugün benim izin günüm. Dışarda halletmem gereken işlerim var ama gelin görün ki anahtarımı beyfendi cüzdanında götürmüş. Gerekçe ise "unuttum". Böyle birşey olabilir mi ya? Bu düşüncesizlik degil mi? Sanki ben erkek o bayanmış gibi Bi algı var üstümde. Koca diyip evle ilgili konularda hiç rahat olamıyorum. Mesela Bi yere çıkıcaz herseyin kontrolü bendedir kombi ayarı,camlar açık mı kapalı mı? Işıklar kapalı mı sular kapalı mı öyle mi böyle mi ben kontrol eder çıkarım çünkü Ada'm çocuk gibi hepsi sonuna kadar açık dahi olsa çeker kapıyı çıkar. Arkadasım hamilelikten büyük tepki verdiğimi düşünüyor ama inanın ben bugünkü olayda resmen deliye döndüm

Son düzenleme:
acaba eşinizde b12 eksikliği olabilir mir bende öyleyim. anahtar çok kaybederim hatta işyerinin anahtarını kaybettim hala bulamıyorum ütüyü fişte unuturum. ama elimde değil b12 vitamini eksikliği vardı bende. biraz da babama cekmişim unutkan ve sorumsuzum.

Aynısı benim başımda da var ben bir çözüm bulamadım sekiz yıldır

bende unutkan biriyim.geçen gün en yakın arkadaşıma diyorum ki sahi senin adın neydi :KK53:

önce dalga geçtiğimi sandı sonra baktı ciddiyim adını söyledi baya da güldük

umursamazlık değil de unutkanlık mı acaba?

Sadece unutkanlık olsa anlarım da eve karşı genel Bi sorumsuzluk içinde. Maddi olarak degil ama bu şekilde olaylarla. Ve bu beni çok yoruyor

merhabalar. Ben size eşimin sorumsuz hareketlerinden bahsetmek istiyorum. Ve gercekten artık tahammülümün tükendiğini hissediyorum. Basit gibi görünen sorumsuzluklar çok sık yaşanınca artık basitlikten çıkıyor çekilmez hale geliyor. En basiti az önce yaşadığımız olaydan bahsedeceğim

Evimizin beş anahtarı vardı eşim birini bana verdi. Diğer dördünü Zaman içinde aralıklarla teker teker kaybetti. Dünde dışarı çıkacaktık benim anahtarımı vestiyerden aldı kapıyı kilitledi cüzdanına koydu. Gece de tam yatmak üZereyken anahtarımın onda oldugunu hatırladım ve mutlaka bırakmasını kendi anahtarını bulmasını söyledim. Herzamanki gibi tamam dedi ve geçiştirdi. Bugün benim izin günüm. Dışarda halletmem gereken işlerim var ama gelin görün ki anahtarımı beyfendi cüzdanında götürmüş. Gerekçe ise "unuttum". Böyle birşey olabilir mi ya? Bu düşüncesizlik degil mi? Sanki ben erkek o bayanmış gibi Bi algı var üstümde. Koca diyip evle ilgili konularda hiç rahat olamıyorum. Mesela Bi yere çıkıcaz herseyin kontrolü bendedir kombi ayarı,camlar açık mı kapalı mı? Işıklar kapalı mı sular kapalı mı öyle mi böyle mi ben kontrol eder çıkarım çünkü Ada'm çocuk gibi hepsi sonuna kadar açık dahi olsa çeker kapıyı çıkar. Arkadasım hamilelikten büyük tepki verdiğimi düşünüyor ama inanın ben bugünkü olayda resmen deliye döndüm
Cunku sen ona o guveni vermissin. Hanim nasil olsa bakmistir kafasi var onda. Bundan sonrada dikkat edecegini hic sanmiyorum

Yapısı böyle demek ki, bence sinir olmayın.

Mesela eşim de kombi ayarını, ocak açık mı diye bakmayı hiç bilmez. Ama kardeşi evden çıkarken doğalgazı suyu vanadan kapatan insan. Aynı evde büyüdüler ama bir değiller. Adama geçen kombiyi kıs dedim, petekteki suyu 28 dereceye sabitlemiş, neye yarayacaksa :D

Eşim de mesela anahtarı kaybetti. Zaten iki anahtar vardı. Yaptırdım bir tane arabasına koydum ama haberi yok, versem yine kaybedecek çünkü gerekli ya da acil bir şey olursa dicem torpidoda evin anahtarı var diye.

Bunlar küçük meseleler. Vallahi sıkıldığımıza kavga ettiğimizde değmeyecek şeyler. Bence hiç strese girmeyin. Elinizi kabullenip çözüm arayın. Yemin ederim doğruyu anlatmaktan daha kolay.

Hep mi böyleydi yoksa birden mi oldu?
Evlendiğimiz günden beri böyle. Çoook sorumsuz ama sadece ev konusunda. Çevresine karşı degil yada bana karşı da degil. Sadece evle ilgili durumlar. Ya mesela şöyle anlatayım bu evin bütün ışıkları açık olsun diyelim dışarı çıkacak öylece bırakır çıkar umursamaz

A
Yapısı böyle demek ki, bence sinir olmayın.

Mesela eşim de kombi ayarını, ocak açık mı diye bakmayı hiç bilmez. Ama kardeşi evden çıkarken doğalgazı suyu vanadan kapatan insan. Aynı evde büyüdüler ama bir değiller. Adama geçen kombiyi kıs dedim, petekteki suyu 28 dereceye sabitlemiş, neye yarayacaksa :KK70:

Eşim de mesela anahtarı kaybetti. Zaten iki anahtar vardı. Yaptırdım bir tane arabasına koydum ama haberi yok, versem yine kaybedecek çünkü gerekli ya da acil bir şey olursa dicem torpidoda evin anahtarı var diye.

Bunlar küçük meseleler. Vallahi sıkıldığımıza kavga ettiğimizde değmeyecek şeyler. Bence hiç strese girmeyin. Elinizi kabullenip çözüm arayın. Yemin ederim doğruyu anlatmaktan daha kolay.
eminim daha kolaydır. Çünkü anlamıyor:)

Unutkanlikla alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen sorumsuzluktan kaynaklanan bi durum.zaten evde herşeyi düşünen bir karısı da var.kasmiyo adam rahat yani.bidaha dışarı çıktığınız da sende alma anahtarı çilingir cagirsin bidaha kaybetmez belki.simdi boyle durumları bende bazen unuttuğum icin,kendimden biliyorum.insanın kafası baska yerlerde olduğu sürece gözünün önündeki telefonu bile görmez .ben telefonla konuşurken telefonu nereye koydum diyip aradığımı biliyorum o derece düşün yani.:KK45:

Kaçta gelecekti eşin? Eve dönüş saatini ona göre ayarlasaydın. Bunda problem yapacak bir şey yok.

Bakın siz düşünüyorsanız adam neden düşünsün ki kapıyı pencereyi

yani o alışmış siz yapıyorsunuz

bunun kadını erkeği mi var

kim o konularda hassas ise o bakar

yani ışık bir gün açık olursa kıyamet kopmaz mesela

anahtarı kaybetmedik ama arada içeride unuttuk vs vs

ya da ne bileyim ofisin anahtarını içeride bırakıp kapıyı çekmiş eşim beni aradı buluştuk verdim vs vs

bunları da çok büyütürsek valla hayatın sonu zor olur

bir de mesela biz çok takıntılı kapı kilitlemeyiz

işte temizlik yapan kişi yapar kapıyı çeker gider

bir arkadaş var ay o kapıyı kilitlesin de anahtarı kime bıraksa ben alt komşuya da güvenemem vs vs der durur

on dakika aşağıya arabaya inse kapıyı altlı üstlü 5 kere kilitler

sonuç ayda bir civarında kapıda anahtarı unutur

biz evde isek almamızı rica eder kapısından

çok fazla takıntılı olmak iyi değildir

bu arada adamın tek kötü huyu bu olsun

kaybediyorsa anahtarı, kapıda kalırsa iki gün öğrenir sahip çıkmayı

bir de anahtar nasıl kaybedilir ki

cebinden mi düşüyor acaba

eşimin bir pantolonu vardı ondan arabanın anahtarı düşmüş bir kere

başka ilçede arabası kalmış anahtarı yok, bir arkadaş varmış onunla gelmiş

ertesi gün birisi aramış gel bende anahtarın benim arabaya düşmüş diye

o pantolonu giymiyor artık cebi derin değilmiş

sizde de bu yönde bir sorun mu var

son olarak da akşam o anahtarı elime getirmeden yatırmazdım ben bu karakterde birisini de

Kaçta gelecekti eşin? Eve dönüş saatini ona göre ayarlasaydın. Bunda problem yapacak bir şey yok.
Akşam gelecek. En erken 7. Anahtarı getirme yada gidip alma şansım da yok. Ve tek izin günüm dünya işim var. Bi kereye mahsus olsa gercekten problem degil ama bu tarz şeyleri çok yaşıyoruz

Back
X