- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
bende iyiyim kızlar sağolun bu ilaçlar biraz sersem etti beni 6 tane ilaç kullanıyorum gerçi 4 e indi ama içtiğime değer inşallah
bende iyiyim kızlar sağolun bu ilaçlar biraz sersem etti beni 6 tane ilaç kullanıyorum gerçi 4 e indi ama içtiğime değer inşallah
biz geldiiiiiiiiiiikherkese merhabalar nasılsınız bakalım? biz gayet iyiyiz oğlumun beynindeki kistik yapı tamamen kaybolmuş. gelişimi normal böbrekleri de normale dönmüş sorunsuz geldik çok şükür.
çok sevindim nehircim hadi gözün aydın Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah minik prensimizi öp benim yerime
biz geldiiiiiiiiiiikherkese merhabalar nasılsınız bakalım? biz gayet iyiyiz oğlumun beynindeki kistik yapı tamamen kaybolmuş. gelişimi normal böbrekleri de normale dönmüş sorunsuz geldik çok şükür.
çok sevindim gözün aydınnnnnnnnnnnnnn
maşallah paşa ya,rabbim korusun o nu.
sağolun canımmmmm. ee metukdana haber varmı annesi nasılmışki acaba
sağolun canımmmmm. ee metukdana haber varmı annesi nasılmışki acaba
aspirin folik asit estrederm 100 progestan kullanıyorum folik asit birşey değil de progestanla estrederm fenalık getiriyor dünde ovitrile vuruldum
aspirin folik asit estrederm 100 progestan kullanıyorum folik asit birşey değil de progestanla estrederm fenalık getiriyor dünde ovitrile vuruldum
tatlım aşılama yada tüp bebekmi yapıyosun yoksa bu kadar ilaçları niye kullanıyosun
iyi geceler kızlar nasılsınız ben cok şükür daha iyiyim bogazım agrımıo sanki bugün:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?