Sabırla Bebeğini Bekleyenler

biz geldiiiiiiiiiiik herkese merhabalar nasılsınız bakalım? biz gayet iyiyiz oğlumun beynindeki kistik yapı tamamen kaybolmuş. gelişimi normal böbrekleri de normale dönmüş sorunsuz geldik çok şükür.

biz geldiiiiiiiiiiik herkese merhabalar nasılsınız bakalım? biz gayet iyiyiz oğlumun beynindeki kistik yapı tamamen kaybolmuş. gelişimi normal böbrekleri de normale dönmüş sorunsuz geldik çok şükür.

çok sevindim nehircim hadi gözün aydın Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah minik prensimizi öp benim yerime

çok sevindim nehircim hadi gözün aydın Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah minik prensimizi öp benim yerime

sağol hayatımmm allah razı olsun. valla dğn gece uyuyamadım hiç. telaş yaptım çok. kötü haberle dönmekte vardı ucunda... allahım yaşatmasın böyle korkuları bir daha öperim öperimmmmm seve seve öperim

çok sevindim gözün aydınnnnnnnnnnnnnn

Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

yeteeeeer,kardelen5233,nehir1001,sara_28,zeynepim1987,son_ece,hoş geldinizzzzzzzzzzzz hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkesler gelmiş gece kuşları sizi

aspirin folik asit estrederm 100 progestan kullanıyorum folik asit birşey değil de progestanla estrederm fenalık getiriyor dünde ovitrile vuruldum

iyi geceler kızlar nasılsınız ben cok şükür daha iyiyim bogazım agrımıo sanki bugün:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…