kıslarrr buyrunn çaylarınızııııı
iyiyimm cnm yiyenimle uğraıyrmmmm veled saatin nasıl geçtinin bile farkında değilim onla.benim bebeğim varmış karnımda öyle diooo:90:
:26::26::26::26:
ben bugün çok yorgunum ondan canım..........
talım, gülüm benim... cok öpüyorum seni..
merhaba, ben şimdi geldim..
çekirdek niye zararlı ya...bak sen ya bende niye olmuyo diyodum heraksam bir paket bitiriyorum yanim...
cümleten selam arkadaslar, keyifler nasıl?
öğlen yemeğe kaynanamlar vardı akşam üstü gittiler.............bir de....................kocamla tartıştık........
sağol canım ellerine sağlık
inşallah canım
neden canım misafirinmi vardı
hoşgeldin zeynocum afiyet olsun çekirdeğin bende çok seviyom ya
tatlım karı koca arasında olur böyle tartışmalar takma kafanı çok kısa süre sonra barışırsınız
az daha kalsaydın seni çok özledim
canım bir de 2 gün sonra gözümden ameliyatım var zaten biraz da o yüzden stresliyim...
canım bir de 2 gün sonra gözümden ameliyatım var zaten biraz da o yüzden stresliyim...
geçmiş olsun inşallah iyi geçer ameliyatın
ben de seni çok özledim sarammm:13::13::13:
zelal nerde?
deneme deneme
canım ameliyatın inşallah çok başarılı geçer sende sağlığına kavuşursun dualarımız seninle
gemiş olsun canımm inşallahh ameliyetın iyi geçer
annen nasıl canım kendi evindemisin
zelal bugün öğlenden sonra bi kaç dakikalığına gelmiş ve gitmiş genelde habersiz gitmezdi ve bu saatte burda olurdu çünkü eşi gececi ama bu saate kadar gelmedi bence netinde sorun var yoksa zelalım bizi yalnız bırakmazdı.
iyi akşamlarrrrrrrrrrrr
metuka annen nasıl oldu canımmmmmmmm
iyi akşamlarrrrrrrrrrrr
metuka annen nasıl oldu canımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?