Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canımmmm şaka yapmıştım zatennn insanlık haliii olur tabiii helal olsun canımmm sizlerde helal edin arkadaşlarrr yeri geliyooo başınızıı çok şişiriyorummm

sende süper bi arkadaşsın canım menim

kızlaaaaar sigara yasak içmek yok içmek istediğiniz zaman bebişi düşünün ona ne kadar zarar vereceğinizi düşünün vazgeçersiniz.

tatlım bebis gelse zaten aslaaaa kimse içmez.. ben mesela önceden içiyodum.. sonra düşününce tak diye anında bıraktım ve asla 1 tane dahi içmedim... ve fekat bu son zamanlarda, hayal kırıklıkları çogalınca ve bazen umutsuzluğa düşünce.. ya nasılsa yok işte demelerle... olmuyo zaten.. gibi olumsuz düşüncelerle arada ufak ufak içmeye basladım... tekrar umut hissettigim an gene jilet gibi bırakırım zaten (insallah)

ne olur beniii dömeeee çok yalnızımmm çok stresliyimmm hırsımıı ondan çıkarıyorummm çok istiyorumm aslında bende amama

tatlım belki senin de daha çok umuda ihtiyacın vardır.. ne dersin?

merhaba, hosgeldin.. Allah yardımcın olsun tatlım..

canımm evet umuda o kadar çok ihtiyacım var kiiii umutluyum kaybetmedim umudumu ama işte insan bi an acaba diye korkuyorrr

kabak çekirdeği bebek varsa tutunmasına yardımcı oluyomuş ama günde bi avuç diyolar onun içinde
yaf hersey de yasak.. neyse... yemeyiz , içmeyiz bizde...

benden de sana destek kuvvet geliyo kardelencim
arkadaşın kösteği çiçektir yeri geldiğinde.... ehehe

canım tamam deneyecegimmmm bide onunla deneyim bakalım inşallah bırakabilirimm zaten 2 gündür içince midemi bulandırıyorr

süper işte.. bebiş gelsin.. sigara gitsin.... oh.. mis gibi..

şimdilik sadece öpüyorum tatlım,onu daha sonra düşüncem
öp tabee arkidisini.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…