- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
naneli seker dene tatlım.. ben çekirdeğe sarmıstım... oda zaralı denildi simdi...kabak çekirdeği olur belki...
kızlar,sigara içenlere dayak geliyo haberiniz olsun
kızlar,sigara içenlere dayak geliyo haberiniz olsun
canım tamam deneyecegimmmm bide onunla deneyim bakalım inşallah bırakabilirimm zaten 2 gündür içince midemi bulandırıyorrnaneli seker dene tatlım.. ben çekirdeğe sarmıstım... oda zaralı denildi simdi...kabak çekirdeği olur belki...
sonucunda hiç içmiceksek bi deneyelim bence.. ne farkeder... ehehe
(buda yüzsüz içici)
sara cım,on dakika meselesi,beni anladığın için teşekkürler ve evet.
ecemmmmmmmm yaaaaaaasaramın suçu yok ben seni yazmıştım listeye en başlara ama tablo haızrlamak için uğraşırken bazı iaimler silinmişti esede onlrdan biriyin canım eklemyi unutum özür dilerim şimdi sen sara yazınca ekledim hakını helal et kuzum
sende süper bi arkadaşsın canım menim
kızlaaaaar sigara yasak içmek yok içmek istediğiniz zaman bebişi düşünün ona ne kadar zarar vereceğinizi düşünün vazgeçersiniz.
ne olur beniii dömeeee çok yalnızımmm çok stresliyimmm hırsımıı ondan çıkarıyorummm çok istiyorumm aslında bende amama
tedaviye başlıyoru ama benim kafam çok karışık ve korkuyorum.bundan önce sadece klomen+iğne kullandım.bugün doktorum yine klomen yazdı ama yanında bir sürü ilaçlar tekrar sperm ölçümleri heyet raporları birde jel yazmış o ne anlamadım aslında.haftaya tekrar kontrol için yollara düşücem.offf korkuyorum
tatlım bebis gelse zaten aslaaaa kimse içmez.. ben mesela önceden içiyodum.. sonra düşününce tak diye anında bıraktım ve asla 1 tane dahi içmedim... ve fekat bu son zamanlarda, hayal kırıklıkları çogalınca ve bazen umutsuzluğa düşünce.. ya nasılsa yok işte demelerle... olmuyo zaten.. gibi olumsuz düşüncelerle arada ufak ufak içmeye basladım... tekrar umut hissettigim an gene jilet gibi bırakırım zaten (insallah)
tatlım belki senin de daha çok umuda ihtiyacın vardır.. ne dersin?
merhaba, hosgeldin.. Allah yardımcın olsun tatlım..
ohh geçti
yaf hersey de yasak.. neyse... yemeyiz , içmeyiz bizde...kabak çekirdeği bebek varsa tutunmasına yardımcı oluyomuş ama günde bi avuç diyolar onun içinde
arkadaşın kösteği çiçektir yeri geldiğinde.... ehehebenden de sana destek kuvvet geliyo kardelencim
canım tamam deneyecegimmmm bide onunla deneyim bakalım inşallah bırakabilirimm zaten 2 gündür içince midemi bulandırıyorr
şimdilik sadece öpüyorum tatlım,onu daha sonra düşüncem
kızlar ben artık çıkayım mııııııı
yoruldun mu? bende kacarım birazdan..
kızlar ben artık çıkayım mııııııı
kızlar insallah bu ay birsürü hamile haberi alırız topiğimizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?