sakin ol şekerim deriiiiiin derin nefes al düzelir
zaten canın sıkın olunca herşey üstüne gelir.site bile senle dalga geçercesine hareketler eder.ben su içtiğim bardakla bile kavgalıyımmmallahım sen aklıma mukayet olll:90::90::90::90:
sabah beraber uyumak içinmi cnmm öyle yapıosunn:26:canım eşim gece görevindeyken uyumuyorum o yüzden gece girip cvp yazma imkanı buluyorum :)
az kalmış hadi bakalım hayırlısıidrar tahliline güvenmiyorum ben sen bence hiç yapma kan tahlili yaptır direkt. inşallah olmazsın güzel haber alırız senden
zelal yettim yiğidim seni kurtarmaya geliyrmmmmm[/QUO
gelemezsin ki gelemezsinki hede bekliyom zelal benim:
monyadansa seni daha çok seviyorum
sabah beraber uyumak içinmi cnmm öyle yapıosunn:26:
yok canımm..uyku tutmuyor eşim olmayınca :)
ama her zaman olmasa da bazı sabahlar eşimle uyuyorum..
canım monyaaaaam farkındayım siz beni daha çok seviyonuz çaktırmayım zelale kıskanmasın yazık:82::82::82:
nieee gıııı:26:monyadansa seni daha çok seviyorum
geçecek geçecekkkkkkkkkkkkkkkkkk acuk dans edelk yaffffffff kafamız dağılsın
geçecek geçecekkkkkkkkkkkkkkkkkk acuk dans edelk yaffffffff kafamız dağılsın
cnmm kanda baktırıcamda kaç oldu diğer aylarda baktırmam hep aradımda negatif dedilerr .gitmeye karar verince kulağıma o ses gelio geri vazgeçiyrmmm
amaniiiiin:18::18::18::18::18::18: maonya duymasın bugün herkesle kavga modunda
laf aramızda bende seni zelaldan çok sefiyom
zelalim ve onun tatlı kardeşi arzu(tanımıorum ama duymuştum adını) hoşgeldiniz...
nasılsınız
yok canımm..uyku tutmuyor eşim olmayınca :)
ama her zaman olmasa da bazı sabahlar eşimle uyuyorum..
hoşgeldin adaşım valla benim eşimde gececi oldugunda uyuyamıorum iyiki calışıorum yoksa hiç uyumucam...
benimde 1 düşük bir kürtajım var şimdi yeni bir gebelik için başlıcam calışmalara allah izin verirse
iyyyyyyyyyattttttttttttttttttttttt varmı ulan bana yan bakan anasının koynundan kız kaçırannnnnnnnnnn
iyyyyyyyyyattttttttttttttttttttttt varmı ulan bana yan bakan anasının koynundan kız kaçırannnnnnnnnnn
zelalım iyiydi kızkardeşine gitti
ismim sera dedğil tatlım saramemnun oldum burada hepimiz kader arkadaşıyız sizi de aramızda görmektensevinç duyarız.
çok iyi anlıyorum seni. ben de gitmiştim polikliniğe. dedim idrar tahlili yaptırıcam b hcg . adamda yine mi dedi ben o an orda yıkıldım o günü o anı anlatacak kelime bulamıyorum inanki. sonra eczaneden aldık evde yaptım tek çizgi gördük. doktoru aradım ağlaya ağlaya. dedim benle dalga geçiyolar artık ben vazgeçtim bıraktım. hamile olmam mümkün değil kan tahlili yaptırmıcam dedim oda ısrarla yaptır dedi ağlaya ağlaya gittim tahlile. ama allahım yüzümüze güldü güzel haberle dönmüştük. inşallah seninde benim gibi olur. istemeden yaptır tahlili ama bebişimizin müjdesini al sonrada bizle paylaş
iyiyiz canım memnun oldum..sen nasılsın tatlımmmm
hoşgeldin adaşım valla benim eşimde gececi oldugunda uyuyamıorum iyiki calışıorum yoksa hiç uyumucam...
benimde 1 düşük bir kürtajım var şimdi yeni bir gebelik için başlıcam calışmalara allah izin verirse
memnun oldum adaşımm..
eşler gece çalışınca çok zor oluyor..
ben evlenince çalışmayı bıraktım ve hala alışamadım..
düşükten sonra hamile kalmak beni biraz ürkütmüştü..ama denemeye başladıktan sonra geçti..inş en kısa zamanda güzel haberlerimizi alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?