Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bizde seni özledik zelalcım nasılsın bakem
kuşum bugün biraz daha iyiyim arzunun pc si yabancı geliyo çok geç cevap yazıyom eğer kaçırırsam kızlar yalnış anlamayın gördüklerimi cevaplıyom
hoşbuldukkk...çok tşk ederimm...
ben çok iyiyimm..sen nasılsın??

bende iyiyim şeker inş. topiğimiz uğurlu gelir bebişin seni bekletmez tatlım

nehirim kaç gündür yoktun seni çok merak ettik kuzu güzel annemiz ve yakışıklı prensimiz nasıl

canımbenim şöyle özetliyim. biz evimizin altındaki emlakçıyla ortak kullanıyoruz neti. üst kattaki daire kablosuz kullanabilirken bizde çekmiyo çok ilginç bir şekilde. bende o yüzden kablo takıp kullanıyorum. kablonunda mandal gibi bişeyi varya o koptu. eşim sözde hemen yaptırcaktı ama anca bugün baskılarım triplerim sonucu yaptırdı. o yüzden uzak kaldım. annemlere gittiğimde girdim ondada kimsecikler yoktu şansıma.
benim bel ağrılarım var 2 gündür. doktor yürüyüş yap bolbol ama dinlenmeyi ihmal etme dedi yürüyorum gündüzleri ablamla. prensimiz gayet iyi çok şükür. bugün azcık durgun fazla hareket etmiyo arada ben burdayım diyo o kadar inatçı sinirli halinden eser yok

kuzum kıyamam ya bizde seni özledik endişelendik ama şükür iyisinizRabbim seni ve meleğini korusun hep iyi olun

kuzum kıyamam ya bizde seni özledik endişelendik ama şükür iyisinizRabbim seni ve meleğini korusun hep iyi olun

ahhhh kuşum bende sizi özledim valla. bundan sonra burdayım ttnet arıza vermezse tabi o vardı geçti kablo çıktı dahada aksilik çıkmaz diye düşünmek istiyorum aminnn allah hepimizi korusun

canlarımbenim güzel arkadaşlarım ben müsadenizi istiyorum yatayım artık. yarın görüşmek üzere kendinize çoooooooooooooook iyi bakın emi. tatlı rüyalarımız olsun inşallah.

sen gidince bak neler oldu
yandı yüreğim yandı tutuştu
şu dünyanın haline bir bak
hoprinay naynayninaynom
:95::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

canlarımbenim güzel arkadaşlarım ben müsadenizi istiyorum yatayım artık. yarın görüşmek üzere kendinize çoooooooooooooook iyi bakın emi. tatlı rüyalarımız olsun inşallah.

iyi geceler nehircim Allaha emanet ol sende minik prensinde

amin canım sanada tatlı rüyalar çok öpt.byyyyyyyyyyy

zelal midem bulanıyo karnım ağrıyo hastamı olacam acaba öbürgün adet günüm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…