Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar selam herkese,
bugün internet yoktu, halada sorunlu biraz, aniden gidersem anlayınki gümledi gene, nasılsınız? ben cabuk bi gecmise bakayım birass, haberler nasıl sekerler?

asagida cubbbuk cikmis, son model olmusak....

kızlar,ben biraz çıkayım.
zeynepcim görüşemedik ama,accık belim ağrıdı.

selam seker, niye belin agridi senin ya? gecmis olsun canım..

zeynocum bugün yoktun nasılsın neler yaptın?

internet yoktu seker, evdeydik, is coktu, hava kapalıydi, pek bisey yapamadik.. sen ne yaptın asıl soru o? test?????

ben de cıkayım..gelırım gene

kız ben geldim sen gidiyosun, denk getiremedik bi türlü..

canım ya bu sabah uyandım ateşimi ölçtüm 36,2 olmuş sonra yataktan hiç çıkmadan uyudum tekrar iki saat sonra uyandım yine ölçtüm bu sefer 36,5 olmuş anlayacağın ateşim çıkacakmı düşecekmi karar veremiyo.daha hasta olmadım eşimde cumaya kadar bekleyelim adet olmazsan sonra test yapalım boşuna moralin bozulmasın diyo bende tamam dedim ama kızlarda bekleme yarın test yap diyolar ben de durumlar böyle işte bide zeynocum sol kasığım çok batıyo sanki bi nokta orada batıyo ne olduğunu anlamadım.

batmaları bende pek anlamıyorum canım, hep ilk ölctugun ates gecerlidir canım, eger aynı saatte ölctüysen tamam ama daha gec ölcülen atesler önemli degil. Beklemek zor cumaya kadar erkekler daha sabırlı cünkü bizim duygu yogunlugumuza sahip degiller... Bence sen icinden nasıl geciyorsa öyle yap, yapmak istiyosan yap canım, insallah sevincini yasarsın, hepimiz yasariz burada..

bende cikiyom arkadaslar gorusuruz :79::79::79::79::79::79:

güle güle canım öptüm byyyy

canım her zamanki saatten bir saat önce ölçtüm ilk ateşimi eğer bu geçerliyse kırmızılar gelecem diye haber gönderiyo demektir değilmi? kararsızım yarın ola hayrola yarın sabahki ateşime göre davranayım diyorum .:26::26::26::26::26::26:

Sabırla bebegeni bekleyip kucagina alacak arkadaslarımızın listesi...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Muhtemel dogum tarihi
Hamilelerimiz
Leyla21................................... ????
edasez.................................... ????

Sabırla bebegeni bekleyen arkadaslarımızın listesi...

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Rumuz(isim) Kırmızı Kart Tarihi
Sabırla bekleyenlerimiz
sara_28................................... 26 Subat
zelalca..................................... ????
cadı......................................... ????
eda33...................................... ????
metuka.................................... ????
kardelen.................................. ????
pike(zeynep)............................. 24 Mart
semi........................................?????
calimero85.............................. ????
muunes.................................. ????
yeter..................................... 4 mart

kızlar isminin eklenmesini isteyenler, söylesin...

Son düzenleme:

aslınra orasıda belli olmaz saracım, hamile tablolarına bakıyorum, atesi düsmüs olmasına ragmen hamile... bence yarına da bi bakalım, insallah gelmez kırmızılar ve hamile haberini alırız senin

aslınra orasıda belli olmaz saracım, hamile tablolarına bakıyorum, atesi düsmüs olmasına ragmen hamile... bence yarına da bi bakalım, insallah gelmez kırmızılar ve hamile haberini alırız senin

öylemi ateşi düşmüş olmalarına rağmen hamileler varmı? hayırlısı olsun canım benim pek umudum yok açıkçası neden dersen dünkü test umudumu kırdı.ama hamile değilsemde bir an önce gelselerde önümüze baksak dimi?

sabırla bekleyen birisi olrak tabiki bennnn
benide eklerseniz sevinirim kızlar hayırlısıyla hiç gelmemesini temeni ettiğim adet tarihi 4 mart

merhaba yetercim nasılsın

iyiym kuzum hani evelki akşam çay yapacaktın sen kız
ben hala bekliyorum çayı
canım iyiym ayrıca mutluyum yaaa eşimi gördüm bu gün 1 saat kadar çok iyi geldi ikimizede yarında büyük bir ihtimalle servise çıkar dei dr
ama bu arada bir süre görüşemeyeceğiz
ben laptopu has götürmeye çalışacağım bir kaç gün sonra ama bilemiyorum

slmmm kızlarrrrrrr ne habersiniz

merhaba canım, nasılsın?

canım ya, kırılmasın umudun, insallah hamilesindir, dur bi de yarın olsun bi ins.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…