slm canlarım.
dünden beri karnımda çok baskı vardı.yürüyemiodum.akıntımda yok denecek kadar azdı.
bugün sabah 9da merkeze gittik.13.30çıktık.ayy ne zormuş yumurta toplanması.acayip kasık ağrım vardı dünden beri bide bu eklenince beni baya bi yoğurdu.neyseki atlattım.inş transferimde hayırlı geçer.
günaydın canımmm nasılsın metukacım dogum günün kutlu olsunn nicee saglıklı mutlu yıllara canımm
günaydııııııııın canıııııııııııııııııımEki Görüntüle 194969 Eki Görüntüle 194969 Eki Görüntüle 194969 Eki Görüntüle 194969 Eki Görüntüle 194970
metukaaaaam doğum günün kutlu olsun
eski yaşınla beraber tüm acıların ve sorunların geride kalsın
yeni yaşınla beraber mutluluk,huzur,sağlık hiç peşini bırakmasın.yeni yaşında anneliği yaşayıp bebeğini kucağına alırsın inşallah ve eşinle birlikte tüm sevdiklerinizle beraber masal gibi geçecek bi hayat yaşamanız dileğimle
seni çok seven arkadaşın sara
günaydın canımmmarkadaşlarım benimmmmmm
kızlar dün girdim ama kimse yoktu yazmadan çıktım. şeker yükleme testimi zor olsada tamamladımçokk şükür yükleme sonuçlarım normal çıktı. sadece açlık kan şekerim 104 çıktı yüksekmiş. kilonu sürekli kontrol edelim dedi allaha şükür de gayet iyi gidiyo kilo almamda. yani şimdiye kadar 5 kilo aldım 26. haftamın son günündeyim. böyle yani benden haberler..
ben şimdilik çıkmak zorundayım ama gelicem. ayıptır söylemesi ben yeni uyandım:78: kahvaltı yapıcaz şimdi güzel güzel. görüşürüz kuzularımmmmmmmmmmmmmmm
günaydın metukammm
doğum günün kutluolsun canımbenim... allah sağlıkla mutlulukla huzurla geçireceğin upuzuuuuuuuuuun ömür nasip etsin inşallah:118::119::119::119::119::119:
günaydın canım sanada bol neseli bir pazar diliyorum
kesinlikle cok dogru katılıyorum sana sağlık herseyden önemli
canım dogum günün kutlu olsun gönlündeki hersey olsun nice senelere eşin ve cocugunla girersin inşallah
kızlar nasılsınız bu günn hiç gelemedimmmm misafrim ya akşam bekledim kimseler geledi bende tek başıma oturdumm vardııı kızlar keyefiler nasıl bakalım
kızlar ben yarında olmayacağım eşimin işleri var has offf yine 3 saatlik yol git gel akşam olacak
kızlarrr geçmişe bakamadım yazdımada kimse cvp vermemiş.beni merak eden yok galibaaa
doğum günü çocuğu nasılsın bakem
bugün neler yaptın
[COLOR="red"nice senelere canımmm sağlıcakla inşşşkızlarr gunayydınnn..
bugün benim doğum günümm..ama annemsiz ilk doğumgünüm
saramm seni sefiyomm
sarraaammmm
biraz temiz hava aldık eşimle....şimdi daha iyiyim.... hava çok sıcaktı yalnız..ayy piştim valla
sen ne yaptın minikk kuşumm
metukam çikolatalı puding yaptım sütlü tatlılar dan bişey olmaz dimi diyet için yani yarım yağlı sütle yaptım bi kaseden bişey olurmu ki:26::26::26::26::26:
ecemmm iyiyimmm canımmm sağol tatlışımmm iyi dileklerin için
ayy duygulandım sarammm
nedhircim rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasıp etsinnnn
sağol tatlışımm
aminnnn
Rabbim yardımcın olsunn
seni hepimiz merak ediyoruz maonim..rabbim emeklerini zayi etmesin..bize güzel haberler veresin...
iyi yapmışsınız canım
bende biraz dışarı çıktım sonra geldim evde pek bi işimde yoktu çamaşırları makineye koydum evi toparladım oturdum dünden yemeğimde var rahatım bugün yani
sağol bebeğim sen nasılsınnn
bence olmazz yarım yağlı sütten yaptıysan şekeri de azsa...
zaten saram ben diyete yarın başlıcam...bugunn malumm diyeti es geçtim:78::78::78::78::96::96::96:
ohhh keyfine bakk saracımmm...
sağol tatlım sen nasılsın
evet sen bugün diyet yapma bugün senin için özel ve güzel bi gün hayatın hep böyle güzel günlerle geçsin
yarım yağlı sütle ve az şekerli yaptım baştan çok sıkmayayımki devamı gelsin diyorum şimdiden sıkarsam sonradan sıkılıyorum ama bırakmak yok tabi
iyiyim yeterim..seni de çokkk özledimm biliyon muu:78::78::78::78:
sağolll sarammmm....
aynı senin yazdığını düşünmüştüm ama kelimelere dökememiştim..yavaş yavaşşş herşeyyy
bugün daha iyiyim canım kaç gündür hastaydım biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?