Sabırla Bebeğini Bekleyenler

maonyacım inşallah transferinde hayırlısıyla gerçekleşir ve bebklerinle buluşursun herşey gönlünce olsun canım arkadaşım

günaydın canımmm nasılsın metukacım dogum günün kutlu olsunn nicee saglıklı mutlu yıllara canımm

ecemmm iyiyimmm canımmm sağol tatlışımmm iyi dileklerin için

ayy duygulandım sarammm

nedhircim rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasıp etsinnnn

günaydın metukammm
doğum günün kutluolsun canımbenim... allah sağlıkla mutlulukla huzurla geçireceğin upuzuuuuuuuuuun ömür nasip etsin inşallah:118::119::119::119::119::119:
sağol tatlışımm

aminnnn

Rabbim yardımcın olsunn

kızlarrr geçmişe bakamadım yazdımada kimse cvp vermemiş.beni merak eden yok galibaaa

seni hepimiz merak ediyoruz maonim..rabbim emeklerini zayi etmesin..bize güzel haberler veresin...

metukam çikolatalı puding yaptım sütlü tatlılar dan bişey olmaz dimi diyet için yani yarım yağlı sütle yaptım bi kaseden bişey olurmu ki:26::26::26::26::26:

kızlarr gunayydınnn..

bugün benim doğum günümm..ama annemsiz ilk doğumgünüm

saramm seni sefiyomm
[COLOR="red"nice senelere canımmm sağlıcakla inşşş
yeni yaşında bebişli olsun inşşş[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[quote="maonyaaa, post: 19196408"]slm canlarım.
dünden beri karnımda çok baskı vardı.yürüyemiodum.akıntımda yok denecek kadar azdı.
bugün sabah 9da merkeze gittik.13.30çıktık.ayy ne zormuş yumurta toplanması.acayip kasık ağrım vardı dünden beri bide bu eklenince beni baya bi yoğurdu.neyseki atlattım.inş transferimde hayırlı geçer.[/QUOTE]

canım ben bir kaç gündür giremeyorum YARINDA YOKUM eşimin işleri içinhas gideceğim canım opuyu atlatmışsın hayırlı olsun kaliteli dölensin yumoşların sana tutnup snei anne yapsınlar inşşş

sarraaammmm

biraz temiz hava aldık eşimle....şimdi daha iyiyim.... hava çok sıcaktı yalnız..ayy piştim valla

sen ne yaptın minikk kuşumm

iyi yapmışsınız canım

bende biraz dışarı çıktım sonra geldim evde pek bi işimde yoktu çamaşırları makineye koydum evi toparladım oturdum dünden yemeğimde var rahatım bugün yani

metukam çikolatalı puding yaptım sütlü tatlılar dan bişey olmaz dimi diyet için yani yarım yağlı sütle yaptım bi kaseden bişey olurmu ki:26::26::26::26::26:

bence olmazz yarım yağlı sütten yaptıysan şekeri de azsa...

zaten saram ben diyete yarın başlıcam...bugunn malumm diyeti es geçtim:78::78::78::78::96::96::96:

sağol bebeğim sen nasılsınnn

bence olmazz yarım yağlı sütten yaptıysan şekeri de azsa...

zaten saram ben diyete yarın başlıcam...bugunn malumm diyeti es geçtim:78::78::78::78::96::96::96:

evet sen bugün diyet yapma bugün senin için özel ve güzel bi gün hayatın hep böyle güzel günlerle geçsin

yarım yağlı sütle ve az şekerli yaptım baştan çok sıkmayayımki devamı gelsin diyorum şimdiden sıkarsam sonradan sıkılıyorum ama bırakmak yok tabi

sağolll sarammmm....

aynı senin yazdığını düşünmüştüm ama kelimelere dökememiştim..yavaş yavaşşş herşeyyy

iyiyim yeterim..seni de çokkk özledimm biliyon muu:78::78::78::78:

bende seni özledim canım
ayrıca sıkıntılı bir dönem geçiriyorsun ve ben san yeteri kadar destek olmadım kuzummm kendi dertlerimden

kızlar güzelliğe sardım şimdide kendime gündüz kremleri,yüz temizleme tonikleri ojeler farlar aldım
hep bebek hep bebek olmuyo böyle birazda kendimizle ilgilenelim dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…