Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sorun değil kardelenim..geldiğinde sohbet ederiz tatlişim..hatırlaman bile yeter güzel arkadaşım benim...inşallah spor güzel geçiyordur...

sorun değil kardelenim..geldiğinde sohbet ederiz tatlişim..hatırlaman bile yeter güzel arkadaşım benim...inşallah spor güzel geçiyordur...

pek diyete dikkat edemedim bu sıra,toplamda 1640 kalorilik benim diyet,ben kesin 1800 falan alıyorumdur,o yüzdende fazla kalori harcayım diye az fazla koşuyorum canım,günlük sporla 300 350 kalori arası yakarak,anca azar azar zayıflıcam sanırım,ama bu kadarcık kalori için bile,baya yürümem gerekiyo.bu da benim pestilimi çıukarıyo tabisi.

leyloşum sela okunuyo ben biraz dua edip geleyim canım tam dua saati

Allah dualarını kabul etsin canım menim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hala diyetteyim kardelenim vazcaydım akşama ciğer yapmıyorum mercimekli bulgur pilavı ve yine balık kızartacam yanınada salata

Son düzenleme:
Allah dualarını kabul etsin canım menim

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

hala diyetteyim kardelenim vazcaydım akşama ciğer yapmıyorum mercimekli bulgur pilavı ve yine balık kızartacam yanınada salata
akşama balıkta fazla canım,diyet olayından dolayı tabiki,yoksa sağlıklı olmasına dicemiz yok ta,bulgur pilavı,yoğurt ve salata yemenizi tavsiye ederim,eğer kocişin için sorun olmicaksa tabiki.

kendini çok yorma insanın gücü neye yetiyosa onu yapmalı gücünün dışına çıkarsan hasta olursun şimdi sarfettiğin bütün enerjini o zaman toplamak için uğraşırsın ki bu daha kötü olur hem kilolarıda geris alırsın kullanacağın ilaçlarla

akşama balıkta fazla canım,diyet olayından dolayı tabiki,yoksa sağlıklı olmasına dicemiz yok ta,bulgur pilavı,yoğurt ve salata yemenizi tavsiye ederim,eğer kocişin için sorun olmicaksa tabiki.

eşim için sorun olmazda benim için sorun oluyo sadece bulgur pilavı yavan gelir

Son düzenleme:
kendini fazla zorlama tatlım..yavaş yavaş...

Son düzenleme:
kardelennnnnnnnnnnnnnn :76::76::76::76::76::76::76::76::76::76::76:

gücümü zorluyorum sanırım,pazartesiden itibaren biraz daha dikkatli yüricem çünkü şu an kıpırdamak istemiyorum.

saraaaaaaaaaaaaaaaa :76::76::76::76::76::76::76::76:

leyloooooooooooooooş

kendini fazla zorlama tatlım..yavaş yavaş...

ama haksızmıyım leyloşum ya nedir bizim bu kilolardan çektiğimiz sadece bulgur pilavı yanirmi balığı kızartıp pilavın üzerine dökecem ohhh öyle yiyecem bak balığı ekmeğin arasına bırakmıyorum mesela kilo yapmasın diye :78::78::78::78::78::78:

hahahaha
bak seeeeeen
sara cım,senin boyun kaç kilon kaç,bana ekstra larç mısın bi bakim hele?

bravo saracım..oda bir teori tabi...
hahahaha
bak seeeeeen
sara cım,senin boyun kaç kilon kaç,bana ekstra larç mısın bi bakim hele?

kardelen gülmekten öldürdün beni tatlişim ya...

diyet boyu hep bulgur pilavı yedim..hiç pirinç pilavı yapmadım...şekeri fırlatıyor pirinç pilavı..ama özledim ya...

diyet boyu hep bulgur pilavı yedim..hiç pirinç pilavı yapmadım...şekeri fırlatıyor pirinç pilavı..ama özledim ya...

bende pirinç pilavına bayılıyorum ama şekeri yükselttiği doğru sen dikkatli ol leyloşum şükür ki doğumdan sonra bol bol yersin.bulguruda seviyorum ama yanına cazip şeyler yaparaktan

geçen ay (nisanda)20sinde adet olmuştum...bu ay 17si gibi bekliyordum...ama o tarihte olmadım 18de bi test yaptım negatif..19'da yine yaptım test o da negatif...ama umutluydum gelmiyordu ve hamile olma olasalığım vardı yaa o umut yetiyodu bana...malesefki bugün sabah adet oldum..evet üzüldüm ama hala umutluyum..sabırla,inatla,umutla bebeğimi bekleyeceğim..ve bundan böyle ben de sizlerleyim..aranıza beni de alırsanız mutlu olurum :)))

bende pirinç pilavına bayılıyorum ama şekeri yükselttiği doğru sen dikkatli ol leyloşum şükür ki doğumdan sonra bol bol yersin.bulguruda seviyorum ama yanına cazip şeyler yaparaktan
saracım senin burcun ne tatlım..yemekleri çok seviyorsun..sende benim gibi boğa burcumusun yoksa...
aramıza hg tatlım...her zaman bekleriz..Rabbim herkesin gönlündeki versin razuatcım... kendinden biraz bahsedersen seni daha iyi tanıyabiliriz canım...

öncelikle aramıza hoşgeldin canım.üzülme elbet bizimde bebeklerimiz gelecek Allah büyük inancımızı hiç yitirmemeliyiz.sabırla inatla yolumuza devam edecez ve kazanan biz olacaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…