Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sebze yemeği yemekten artık ne pişireceğimi şaşırdım ya...adam akşam geliyor ne yaptın diyor fasulye diyorum kabak diyorum patlıcan diyorum yinemi diyor...

canım benim burcum kova ama yemek yapmasınıda yemesinide seviyorum buda benim hobim galiba yöresel yemeklerden tutda osmanlı mutfağına kadar merak ederim öğrenmeye çalışırım.

sebze yemeği yemekten artık ne pişireceğimi şaşırdım ya...adam akşam geliyor ne yaptın diyor fasulye diyorum kabak diyorum patlıcan diyorum yinemi diyor...

ayyyyy yazık adama sen yemiyosun diye eniştemi niye aç bırakıyosun kız yap ona sarmalar dolmalar börekler sana hafif bi sebze yemeği tarifi vereyim mi

diyet boyu hep bulgur pilavı yedim..hiç pirinç pilavı yapmadım...şekeri fırlatıyor pirinç pilavı..ama özledim ya...
ah canım,kıyamam yaaaaaaaa

aramıza hoş geldin,inşallah en kısa zamanda gelir bebişin.
durumun nedir,kendini tanıtır mısın biraz?

hoşbuldum öncelikle..bahsedeyim kendimden 30 yaşındayım..1 yıllık evliyim..yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz....sınıf öğretmeniyim...başka bişey gelmiyor aklıma ama merak ettikleriniz varsa benle ilgili cevaplayım

burdakilerin çoğuda 30 üstü canım,tam yerine geldin sanırım.

bide yarışmacı arkadaşlara başarılar dile canım tamam olsun

hoşgeldin deryacım nabersin

napayım canım,dün tatildik,hamileikten dolayı duygu karmaşası yaşıyom,hiçbişey yokken bunalıyom,dün hıçkıra hıçkıra ağladım,eşim dedi niye ağlıyon,bilmiyom eimde değil diyom,yine ağıyom,neyse çıktık çarşıya gittik,kendime ciciler aldım,biraz sakinleştim,tüyler çok çabuk uzuyo,acıyı daha şiddetli hissediyon,başım dönüyo,çabuk acıkıyom,alakasız saçma,bazen de korku dolu rüyalar görüyom,göğüslerim çok acıyo,şişiyo,hormonlarım tepetaklak oldu

tatlım bu saydıkların hamilelikte olabilen şeyler ama sen yinede bi doktorunla konuş istersen için rahatlar en azından doğacak bebeğini düşün onu kollarına alacağın günün hayallerini kur sen ne kadar pozitif olursan hormonlarında o kadar iyi etkilecektir.hamilelik özel bir durum değil onu özel yapan bizleriz unutma sonunda kavuşacağın büyük ve çok istediğin bir mükafat için harcadığın emek olarak düşün hamileliği.o zamn sıkıntıların daha azalır.
ancak tüylerin çabuk uzaması ve göğüslerinin şişmesi için erken diye düşünüyorum buyüzden doktorunla konuş dedim canım.Allah yardımcın olsun

internette bu belirtiler için normal diyo canım,tırnaklar,tüyler hızı çıkabilir diyo,folik asitten de hızlı çıkıyo olabilir,hamieik öncesi 90,sonrası 30 tane içtim,ağrım sızım yok çok şükür,rahatsızlık veren bi akıntı,kaşıntı,kasık ağrısı,tehikeli olan şeyler yok çok şükür

şükür canım tehlikeli belirtilerin olmasında önemli olan o Rabbim yavrunu sana senide yavruna bağışlasın.

ver tatlım ver..kız adam aç kalırmı bak akşam ona ciğer yaptım kendim yemediğim halde..gözüm gibi bakıyorum kocişime...

ayyyy birden millet bastırdı kardelenim..yoruldum valla ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…