Sabırla Bebeğini Bekleyenler

şükür canım tehlikeli belirtilerin olmasında önemli olan o Rabbim yavrunu sana senide yavruna bağışlasın.

ver tatlım ver..kız adam aç kalırmı bak akşam ona ciğer yaptım kendim yemediğim halde..gözüm gibi bakıyorum kocişime...

ayyyy birden millet bastırdı kardelenim..yoruldum valla ya....

eferrim enişteme iyi bak hemşerim sayılır ona göre haaaa

islim kebabı canım belki bilirsindir.patlıcanları uzunlamasına kes sonra nları kaynamakta olan tuzlu suya at haşlansın.sonra yağsız kıymayla köfte içi hazırla ama ekmek koyma istediğin baharatları koy sadece hatta sarımsakda bırak içine ete çok yakışıyo.sonra patlıcanları artı şekline getir yaptığın yuvarlak köftelerden birer tane içine koyarak bohça gibi kapat sonra üzerine bi dilim domates bi dilim sivri biberi kürdanla tuttur.hepsini tek tek tepsiye diz hafif salçalı su yap üzerine dök fırında pişir.dikkat ettiysen içine hiç yağ koymadık.ve patlıcanlarıda haşladık.çok hafif ve sağlıklı oluyo.

normalde bu yemekte patlıcanlar kızartılır ve köftelik etde yarım yağlı olur ama biz sağlıklı olsun diye bunu tercih etmiyoruz.

slm kızlar,nasılsınız:79::79:
hg deryacım..valla iş yeri birden yoğunlaştı..topice bakamaz hale geldim bunaldım ya..offffffff
kıslar kızlar,benim çıkmam lazım,görüşürüz.
akşama hafif bişeyler yeyin:97:
görüşürüz tatlım.. ben hep hafif yiyorum zaten kardelenim..
mecburen mecburen
mecburiyetten..
bu tür şeyler olabilir deryacım..sana tavsiyem biraz daha sakin olmandır...kendini sıkma rahat bırak okey...

bu tür şeyler olabilir deryacım..sana tavsiyem biraz daha sakin olmandır...kendini sıkma rahat bırak okey...

tamam canım,elimde değil ki,oturduğum yerde pıt pıt damlıyo gözyaşları,hiçbi sorun yok ortada
ciğer hamilelere yasak..kesinlikle yeme tatlım..düşük nedenidir haberin olsun...

hadi yaaa,bi araştırayım şu meseleyi

yakın olsak yapardım valla hiç üşenmezdim canım ben sevdiğim arkadaşlarımın hep yanındayım onlarda beni sevdiği sürece tabi.buseyi çok öp benim için sara teyzen öpüyo seni de.

Son düzenleme:

evet deryacım ciğer ve tüm sakatatlar hamilelere ysak maydanoz kekik kimyon adaçayı bunlarda yasak dikkatli ol canım.bi sefer yemeyle bişey olmaz sakın panik olma ama bi daha yeme en azından doğuma kdar sık dişini.

Ciğer ürünleri ve A vitamini içeren destek ürünleri
Fazla A vitamini tüketmemeye dikkat edin. Pate gibi ciğer ve ciğer ürünlerini, A vitamini içeren destek ürünlerini ve yüksek miktarda bu vitamini içeren balık yağını tüketmeyiniz. A vitami almaya ihtiyacınız vardır ancak bu vitamin, doğmamış bebeğiniz için zararlı olabilir. Uzmanınız ya da bebek hemşirenizden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

aaaaa bilmiyodum,benim zaten a vitamini üst sınıra yakın,aaaaa yemem yemem,ben demir için yemiştim tühhhh

canım özellikle hamileliğin başlarında tehlikelidir..yeme lüften onun yerine normal et ye yada tavuk eti ve balık eti tercih et canım...balık eti özellikle tavsiye ederim...

sağoooool canım menim.dualarınde amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum.

zilli zeloşşşşşş gelmedi bak öğleden sonra..beni atlattı...gelsin onu hesaba çekecem hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…