günaydın canım kusura bakmayın net koptu bağlanana kadar cinlerim tepeme topladı modemi aşağıya fırlatacaktım az kalsın :)
aman cnm sakin ol
benimde vınım bizim evde çekmioo o kadar yavaşkiiii artık başından kalkıp işlerime bakıyrm geliyrm anca yollamış cvbı
evet ya bunlar net bağlantısının yüz karaları ama iyi kötü idare ediyor işte.
edacım günaydın canım...
günaydın kızlar nasılsınız?
bugün nedenini anlayamadığım bir enerjim var :) pozitif pozitif geziyorum ortada
calimero seni görmedim tatlım kusura bakma günaydınnn...
ohh oh ii hepimiz pozitif olalımda sen test yapcaktın bugün neoldu pozitifmiiiiiiiiiiiiii?
yapacam diye moral toplamaya çalışıyorum sonuç ne olursa olsun hayat güzel vs vs motive ediyorum kendimi
tabi canım sonuç ne olursa olsun sıkma canını am inşallah pozitif pozirif gelir bebişin ben cıkıorum tatlım kuaföre gidip gelcem ok öpt
günaydın kızlar...saracım kan testi yaptırcanmı bugün..geçmişe bakamadım...
...geçmişi okuyodum.amma da ilerlemiş.sara ne yaptı acaba test yapcktı bugün.inşallah iyi haberler alırız ondan. ve hepimiz iyi haberler veririz umarım mart ayındabende test almak istiyorum 12 gün var daha çıkmaz ki:96::96::96::96:
evet böyle bir sey var canım.. malesef en son bu adetimde yasadim, dün o yüzden cok kötüydum... hayırlısı böyleymis.. bunlari cok kafaya takmamak gerek...
geçmiş olsun zeynebim,bi daha yaşama inşallah,en sahicisinden,fiziksel gebelişk yaşayıp,bebeklerimize kavuşalım hep beraber.
benim bilgimde,tecrübemde var sara cım,çok başıma geldi
herkese günaydın......
bugün nedenini anlayamadığım bir enerjim var :) pozitif pozitif geziyorum ortada
günaydın kızlar
tabi canım sonuç ne olursa olsun sıkma canını am inşallah pozitif pozirif gelir bebişin ben cıkıorum tatlım kuaföre gidip gelcem ok öpt
günaydın kızlar...saracım kan testi yaptırcanmı bugün..geçmişe bakamadım...
...geçmişi okuyodum.amma da ilerlemiş.sara ne yaptı acaba test yapcktı bugün.inşallah iyi haberler alırız ondan. ve hepimiz iyi haberler veririz umarım mart ayındabende test almak istiyorum 12 gün var daha çıkmaz ki:96::96::96::96:
hayırlısı olsun tatlım..inşallah sonuç pozitif olur...insan umutsuz olduğu anda önüne öyle güzel kapılar açılıyorki inanamazsın...bende adet olacağım diye düşünürken hamile olduğumu öğrenmiştim...Allah büyüktür...hayırlısı olsun bakalım...çok üzüldüm zeynepcim geçmiş olsun canım.
amişiiiin kardelenim.
çok geçmiş olsun tatlım.
günaydın leylicim.
o poziflik inşallah bebiş haberidir canım.
günaydın calimerocum.nasılsın?
ohhhh sefan olsun canım güzelleş gel.
günaydın leylacım.yok canım bugün kan testi yaptırmaktan vazgeçtim.çünkü sabah ateşime baktım 36,1 e düşmüş.demekki kırmızı kart geliyo diye düşündüm vazgeçtim.bide eşim cumaya kadar bekleyelim hastalanmazsan sonra gideriz hem üzerinden bi hafta geçsinki garanti olsun dedi bende tamam dedim.hayırlısı olsun bakalım.umudum yok açıkçası.ama Allahtan ümit kesilmez.
hayırlısı olsun tatlım..inşallah sonuç pozitif olur...insan umutsuz olduğu anda önüne öyle güzel kapılar açılıyorki inanamazsın...bende adet olacağım diye düşünürken hamile olduğumu öğrenmiştim...Allah büyüktür...hayırlısı olsun bakalım...
çok sağol canım iyi dileklern için.test için biraz daha bekleyeyim diyorum.
inşallah canım.çok sağol iyi dileklerin için.Allah busemizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.sen duanı esirgeme bizden biliyosun hamilelerin duası kabul olurmuş canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?