canım Allahtan hepimiz için en hayırlısı olsun bende düşünüyorum ayın 6sına kadar beklesem mi diye bende seninle aynı şeyi düşünüyorum moral bozmak istemiyorum çok haklısın gerçekten ama birgün tüm dileklerimiz en güzel şekilde gerçekleşecek biliyorum.
herzaman dualarımdasınız..sizlerde benden ve busemden esirgemeyin bitanem duanızı..devamlı ettiğini biliyorum..Allah razı olsun saracım...
inşallah canım çok sağolasın.ama tatlım sen silikde olsa ikinci çizgiyi görmüşsün o yüzden bekleme istersen bende çizgi mizgi yok canım.o yüzden beklemek istiyorum.
çok sağol canım iyi dileklern için.test için biraz daha bekleyeyim diyorum.
kimyasal gebelikte olabilir tatlım hiç belli olmaz belki de hormonların yüksek olduğu bir ana denk gelmiştir kim bilir?
kızlar biraz işim var.onun için sohbetinize katılamıyrmm.
sara testin inşşş pozitif çıkarrrr
günaydın saracım.beklemek en doğrusu tatlım ama sabırsızız işte biz anne adayları.sadece kendimiz için değil birbirimiz için de hyırlısı olsun cnmrabbim yüzünü güldürsün
Allah sendende razı olsun leyloşum.nasılsın hafta sonu neler yaptın?
saol tatlım iyiyim çok şükür..valla hafta sonu yatarak geçti...bol bol dinlendim...bebiş büyüdükçe ağrı oluyor fazla hareket edemiyorum canım..dünde belim çok ağrıyordu...kötü olcam diye korktum valla..şuan iyiyim çok şükür..sen neler yaptın tontişim?
geçmişe baktımda beni haseki ilan etmişsin...gülmekten öldüm..saol tontişim..çok geçmiş olsun canım.aman dikkat et kendine sen işi falan boşver busecik gelince annesine yardım eder yaparsın işlerini.
biz cumartesi eşimle dışarı çıkıp gezdik.iyi vakit geçirdik.pazar günüde ev işleri yemek bide burda sohbetle geçti vakitim.yani güzel bi hafta sonuydu.
kızlar hepinize güzel bi göndereyim yeni hafta güzelliklerle başlasın ve hep öyle devam etsin.
Eki Görüntüle 148248 Eki Görüntüle 148248 Eki Görüntüle 148248 Eki Görüntüle 148248 Eki Görüntüle 148248 Eki Görüntüle 148248 Eki Görüntüle 148248 Eki Görüntüle 148248 Eki Görüntüle 148248 Eki Görüntüle 148248
geçmişe baktımda beni haseki ilan etmişsin...gülmekten öldüm..saol tontişim..bende haseki sultan oldum..mahidevranı yerinden ettim sanırım... hafta sonun güzel geçmesine sevindim tatlım..biz evde pinekledik işte..havada buz gibi soğuk yani...
ellerine sağlık canım çok güzeller bunlar Allah isteyen herkese böyle gül kokulu bebişler nasip etsin inşallah.
leyla ya soracaktım da çıkmış sanırım bebeği ne kadarlık diye???
sanırım leyloşun bebeği 20 haftalık oldu canım.
21 haftaya doğru ilerliyoruz eda teyzesi...sende taze hamilesin sanırım dimi...leyla ya soracaktım da çıkmış sanırım bebeği ne kadarlık diye???
evettttt hasekiliği kimseyi vermem...evet sen bizim haseki sultanımızsın ilk gebemiz olaraktan hehehehhehee
amiiiiiiiiiin canım Allah duysun sesini.
Allah esirgesin canım analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah
21 haftaya doğru ilerliyoruz eda teyzesi...sende taze hamilesin sanırım dimi...
testte silik 2. çizgi belirdi ama kesin değil zaman kazanmaya çalışıyorum tatlım inşallah hepimizin gönlüne göre verir Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?