Sabırla Bebeğini Bekleyenler

çok sağol leyloşum benim.kalbi güzel yüzü güzel akidişim.Allahım dualarını duyarda inşallah bizide çok bekletmez canım.busemizi çok öpüyorum haseki sultanım.
amin bitanem..inşallah saracım..Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah canım benim..

nasılsınız kızlar?

saracım fox ta ahmet marankı vardı onu seyredıyordum... faydalı bıseyler dermı dıye baktım

32 canım..sen kaç yaşındasın? günün geçtimi kaçıncı gündesin birde onu yaz hele

benim yaşım 24 son 3 aydır bebek istedik ama olmadı hiçte korunmadık benim adetime 6 gün var daha 6 martta olması gerekiyor 2 gün önce test yaptm 2. silik çizgi çıktı yanıltıcı olabilir belkide çünkü günüm geçmedi bilemiyorum ki

yaş kaç leylacım

valla canım...döllenmeye bağlı durumlar...günün geçince tekrar yap bakalım ne olacak..benim içime hamilesin gibi geliyor..hayırlısıyla inşallah canım...

guzel haberlerını beklıyoruz

zencefıl ve zerdacalın da erkek ve kadınlara ıyı geldıgını soyluyor

bır de erkekler ıcın HODAN dedı ama bısey anlatmadı

işte tamda bu noktada sinir oluyorum nasıl kullanılır yenilir mi içilir mi sürülürmü bişe demiyorlar ya. millet ağzının içine bakıyor yararlı bişe söylesin diye en önemli yerde kal geliyor adamlara

nasılsınız kızlar?

saracım fox ta ahmet marankı vardı onu seyredıyordum... faydalı bıseyler dermı dıye baktım

hıımmmm izle canım faydalı bilgiler öğrenirsen bizede söyle.

zencefıl ve zerdacalın da erkek ve kadınlara ıyı geldıgını soyluyor

bır de erkekler ıcın HODAN dedı ama bısey anlatmadı

zerdaçalı ben süte karıştırıp içmeyi seviyorum.

sen nassın kuzu,diğer topictede selam verdim sana,aldın mııııı
Eda cım selam,leyloşum selam

bana selam yokmu kardelenim

sen nassın kuzu,diğer topictede selam verdim sana,aldın mııııı
Eda cım selam,leyloşum selam

sanada selam kardelenim....3 topice laf yetiştiriyorum..busecik acıktı teyzoşları..biz kaçıyoruz..çok öptük sizi..sara öğleye yemek yok valla sana gelem yemeğe..sofrayı hazırla çıkıyom birazdan...

olma mııı,seni sonra gördüm altta,yazıyodum kuzu

canım benim nasılsın?

sofrayı hazırlıyorum bekliyorum leyloşum gel hadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…