amin bitanem..inşallah saracım..Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah canım benim..çok sağol leyloşum benim.kalbi güzel yüzü güzel akidişim.Allahım dualarını duyarda inşallah bizide çok bekletmez canım.busemizi çok öpüyorum haseki sultanım.
21 haftaya doğru ilerliyoruz eda teyzesi...sende taze hamilesin sanırım dimi...
testte silik 2. çizgi belirdi ama kesin değil zaman kazanmaya çalışıyorum tatlım inşallah hepimizin gönlüne göre verir Rabbim.
kesin hamilesin rahat ol...ben diyorsan bişey biliyorumda diyorum..ağır kaldırma yavaş hareket et tatlım...git hemen kan testi yaptır bekleme..tecrübe konuşayorrrrrr...
yaş kaç leylacım
32 canım..sen kaç yaşındasın?günün geçtimi kaçıncı gündesin birde onu yaz hele
nasılsınız kızlar?
saracım fox ta ahmet marankı vardı onu seyredıyordum... faydalı bıseyler dermı dıye baktım
yaş kaç leylacım
benim yaşım 24 son 3 aydır bebek istedik ama olmadı hiçte korunmadık benim adetime 6 gün var daha 6 martta olması gerekiyor 2 gün önce test yaptm 2. silik çizgi çıktı yanıltıcı olabilir belkide çünkü günüm geçmedi bilemiyorum ki
evet ben izleyemiyorum ama merak ediyorum doğrusu
benim yaşım 24 son 3 aydır bebek istedik ama olmadı hiçte korunmadık benim adetime 6 gün var daha 6 martta olması gerekiyor 2 gün önce test yaptm 2. silik çizgi çıktı yanıltıcı olabilir belkide çünkü günüm geçmedi bilemiyorum ki
zencefıl ve zerdacalın da erkek ve kadınlara ıyı geldıgını soyluyor
bır de erkekler ıcın HODAN dedı ama bısey anlatmadı
sen nassın kuzu,diğer topictede selam verdim sana,aldın mııııınasılsınız kızlar?
Saracım fox ta ahmet marankı vardı onu seyredıyordum... Faydalı bıseyler dermı dıye baktım
sen nassın kuzu,diğer topictede selam verdim sana,aldın mııııı
Eda cım selam,leyloşum selam
nasılsınız kızlar?
saracım fox ta ahmet marankı vardı onu seyredıyordum... faydalı bıseyler dermı dıye baktım
zencefıl ve zerdacalın da erkek ve kadınlara ıyı geldıgını soyluyor
bır de erkekler ıcın HODAN dedı ama bısey anlatmadı
[ı]hıımmmm izle canım faydalı bilgiler öğrenirsen bizede söyle.[/ı]
[ı]zerdaçalı ben süte karıştırıp içmeyi seviyorum.[/ı]
[ı]bana selam yokmu kardelenim[/ı]
olma mııı,seni sonra gördüm altta,yazıyodum kuzu
sanada selam kardelenim....3 topice laf yetiştiriyorum..busecik acıktı teyzoşları..biz kaçıyoruz..çok öptük sizi..sara öğleye yemek yok valla sana gelem yemeğe..sofrayı hazırla çıkıyom birazdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?