huhuuuuu
ben geldiiiiiiiiiiiimm
merhaba arkadaşlar bende sabırla bebeğini bekleyenlerdenim
aslında ona kavuşmuştum.. aralıkta yaptırdığım 2. aşılamam tutmuştu.. ama 10 hafta 2 günlükken bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim.. bazen bulmak mı zor bulupta kaybetmek mi zor bunu düşünüyorum.. ama cennetteki meleğim kardeşini bana gönderecektir eminim
rabbim en kısa zamanda hepimizi kuzucuklarına kavuşturur inşallah..
teşekkür ederim canım..çok geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın aynı acıyı umudunu yitirme mutlu sonla biten hikayeler o kadar çok ki emin ol hepimiz dilediğimize bir gün kavuşacağız hayırlısıyla...
Kızlar herkese hayırlı bir gün diliyoruminşallah bu hafta hepimiz için süprizlere gebedir
aminnn ağzından bal damlıyor :)
kızlaaaarrr,ben çıkıyorum,haberiniz olsun:86:
saram zerdecallı sut guzel oluyormu...
huhuuuuu
ben geldiiiiiiiiiiiimm
merhaba arkadaşlar bende sabırla bebeğini bekleyenlerdenim
aslında ona kavuşmuştum.. aralıkta yaptırdığım 2. aşılamam tutmuştu.. ama 10 hafta 2 günlükken bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim.. bazen bulmak mı zor bulupta kaybetmek mi zor bunu düşünüyorum.. ama cennetteki meleğim kardeşini bana gönderecektir eminim
Kızlar herkese hayırlı bir gün diliyoruminşallah bu hafta hepimiz için süprizlere gebedir
kızlaaaarrr,ben çıkıyorum,haberiniz olsun:86:
sekerler... selam... nasılsınız?
hoşgeldin zeynebim zeynebim allı zeynebim.
oy oy oy benim misafirperver arkadaşım...yemiş kadar oldum inan ki bitanem..canım benim nasılsın?
sofrayı hazırlıyorum bekliyorum leyloşum gel hadi.
kızlar ben gidip sofra hazırlayacam.
canım Rabbim inşallah bir daha böyle bişey yaşatmasın tumecim...inşallah tekrar sana güzel bir melek göndersin Yüce Rabbim...merhaba arkadaşlar bende sabırla bebeğini bekleyenlerdenim
zeloşummmmmmmmmmmmKızlar herkese hayırlı bir gün diliyoruminşallah bu hafta hepimiz için süprizlere gebedir
nere gidiyor gıııııııı daha karpızzzzzzzz keseceydik şekerim...kızlaaaarrr,ben çıkıyorum,haberiniz olsun:86:
sekerler... selam... nasılsınız?
hosbulduk tatlım gecmisi okuyayim bakalım ne kaynatilmis.. hehe... atesin ne oldu canım? test yapıcan mı sen?
valla canım altta ve üstteki ağrılar dışında iyi gidiyor çok şükür...şu detaylıyıda atlatıp rahatlasaydım hayırlısıyla...sen nasılsın bitanem?...hosbulduk tatlım gecmisi okuyayim bakalım ne kaynatilmis.. hehe... atesin ne oldu canım? test yapıcan mı sen?
zelalcim canım... nasılsın tatlim?
Leyla selam, güzel annecik nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?