Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba arkadaşlar bende sabırla bebeğini bekleyenlerdenim

aslında ona kavuşmuştum.. aralıkta yaptırdığım 2. aşılamam tutmuştu.. ama 10 hafta 2 günlükken bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim.. bazen bulmak mı zor bulupta kaybetmek mi zor bunu düşünüyorum.. ama cennetteki meleğim kardeşini bana gönderecektir eminim

rabbim en kısa zamanda hepimizi kuzucuklarına kavuşturur inşallah..

çok geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın aynı acıyı umudunu yitirme mutlu sonla biten hikayeler o kadar çok ki emin ol hepimiz dilediğimize bir gün kavuşacağız hayırlısıyla...

çok geçmiş olsun canım Allah tekrar yaşatmasın aynı acıyı umudunu yitirme mutlu sonla biten hikayeler o kadar çok ki emin ol hepimiz dilediğimize bir gün kavuşacağız hayırlısıyla...
teşekkür ederim canım..
İnşallah en kısa zamanda mutlu sonla biten hikayeler hepimizin olur:)))

Kızlar herkese hayırlı bir gün diliyoruminşallah bu hafta hepimiz için süprizlere gebedir

saram zerdecallı sut guzel oluyormu...

evet canım ben içiyorum çokda seviyorum.

huhuuuuu
ben geldiiiiiiiiiiiimm

hoşgeldin ayşegülcüm.

tume cim aramıza hoşgeldin canım.çok geçmiş olsun.inşallah taz vakitte evlat sahibi olursun sende.

Kızlar herkese hayırlı bir gün diliyoruminşallah bu hafta hepimiz için süprizlere gebedir

amiiiiin zelalım.Rabbim senin sesinin duyar inşallah.

kızlaaaarrr,ben çıkıyorum,haberiniz olsun:86:

güle güle canım öptüm byyyy

Son düzenleme:
canım benim nasılsın?

sofrayı hazırlıyorum bekliyorum leyloşum gel hadi.
oy oy oy benim misafirperver arkadaşım...yemiş kadar oldum inan ki bitanem..
kızlar ben gidip sofra hazırlayacam.
benim için mi seni seviyos ben ve busem...
canım Rabbim inşallah bir daha böyle bişey yaşatmasın tumecim...inşallah tekrar sana güzel bir melek göndersin Yüce Rabbim...
zeloşummmmmmmmmmmm
kızlaaaarrr,ben çıkıyorum,haberiniz olsun:86:
nere gidiyor gıııııııı daha karpızzzzzzzz keseceydik şekerim...
sekerler... selam... nasılsınız?

selam zeynocum..hg bitanem..

hosbulduk tatlım gecmisi okuyayim bakalım ne kaynatilmis.. hehe... atesin ne oldu canım? test yapıcan mı sen?

zelalcim canım... nasılsın tatlim?

Leyla selam, güzel annecik nasıl gidiyor?
valla canım altta ve üstteki ağrılar dışında iyi gidiyor çok şükür...şu detaylıyıda atlatıp rahatlasaydım hayırlısıyla...sen nasılsın bitanem?...

kıjlar ben kardelenle yazışırken siz başınızı almış gitmişsiniz oh ne güzel konuşmuşsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…