geçmiş olsun zeynebim,bi daha yaşama inşallah,en sahicisinden,fiziksel gebelişk yaşayıp,bebeklerimize kavuşalım hep beraber.
sagol tatlim, cok güzelmis güllerin...kızlar hepinize güzel bi göndereyim yeni hafta güzelliklerle başlasın ve hep öyle devam etsin.
Eki Görüntüle 148248 Eki Görüntüle 148248
nasılsınız kızlar?
saracım fox ta ahmet marankı vardı onu seyredıyordum... faydalı bıseyler dermı dıye baktım
hosgeldih sekerhuhuuuuu
ben geldiiiiiiiiiiiimm
Kızlar herkese hayırlı bir gün diliyoruminşallah bu hafta hepimiz için süprizlere gebedir
anladım tatlım... her iki durumdada hayırlısı olsun tatlım, inan ki en önemlisi bu bence.. Allah sana kucagina almayi nasib edecegi bi evlad versin, sagliklı, hayırlı, mutlu...ateşim bu sabah kararının verdi canım ve düştü.36,1 olmuştu.test için biraz daha beklemeye karar verdim.
güzel annecik ya.. insallah tatlım atlatırsın, agrilarin icin gecmis olsun.... minik Busemiz iyi olsun, sen iyi oldu onlar gecer tatlisim.. cok öpüyorum seni bitanecim....
valla canım altta ve üstteki ağrılar dışında iyi gidiyor çok şükür...şu detaylıyıda atlatıp rahatlasaydım hayırlısıyla...sen nasılsın bitanem?...
oy oy oy benim misafirperver arkadaşım...yemiş kadar oldum inan ki bitanem..
benim için mi seni seviyos ben ve busem...
canım Rabbim inşallah bir daha böyle bişey yaşatmasın tumecim...inşallah tekrar sana güzel bir melek göndersin Yüce Rabbim...
zeloşummmmmmmmmmmm
nere gidiyor gıııııııı daha karpızzzzzzzz keseceydik şekerim...
selam zeynocum..hg bitanem..
leyloşum bende seni ve buseyi seviyom hemide çok.
hosbulduk tatlım gecmisi okuyayim bakalım ne kaynatilmis.. hehe... atesin ne oldu canım? test yapıcan mı sen?
zelalcim canım... nasılsın tatlim?
Leyla selam, güzel annecik nasıl gidiyor?
ateşim bu sabah kararının verdi canım ve düştü.36,1 olmuştu.test için biraz daha beklemeye karar verdim.
iyi oldu valla zelalım..gerçi pazar günü ütü falan yaptım ama artık onları işten saymıyorum..rutin işler olduğu için...bende seni çok öpüyorum zeloşum...leylacım nasılsınız şekerlerannesi busemiz nasıl ona deki teyzoşların seni çok seviyo ve hep sana dua ediyo canım hafta sonunu dinlenerek geçirmişsin çokda iyi yapmışsın
amin canım.. insallah hepimiz bebislerimize kavusalim....
sagol tatlim, cok güzelmis güllerin...
metuka sana küstüm küsücem söölim bak...muhabbet edimiyos senle diyem...
hosgeldih seker
sagol canım benim, ben geldim sen gittin yetistiremedik zamanı... tatlim gelde bi sohbet edelik... günlük dozajimi aliyim bi...
anladım tatlım... her iki durumdada hayırlısı olsun tatlım, inan ki en önemlisi bu bence.. Allah sana kucagina almayi nasib edecegi bi evlad versin, sagliklı, hayırlı, mutlu...
güzel annecik ya.. insallah tatlım atlatırsın, agrilarin icin gecmis olsun.... minik Busemiz iyi olsun, sen iyi oldu onlar gecer tatlisim.. cok öpüyorum seni bitanecim....
canım ateşe takılma belkide üşüyosun belki soğuk alınganlığın var tatlım gece buluşalım alemlere akalım yine tamam
kıjlar ben kardelenle yazışırken siz başınızı almış gitmişsiniz oh ne güzel konuşmuşsunuz
:80::80::80::80::80::80::80::80::80:kızlar ben kaçtım dün kipaya gitcektik gidemedik adam şimdi gidelim diyo hepinizi öpt. byy
yani sinüzitim var bu aralar başımda çok ağrıyo ateşi o etkilermi dersiniz kızlar.
kızlar ben kaçtım dün kipaya gitcektik gidemedik adam şimdi gidelim diyo hepinizi öpt. byy
Profesör elinde içi dolu bir bardak tutarak dersine başladı.
Herkesin
göreceği bir şekilde tutuyordu ve ardından sordu.
-"Bu bardağın
ağırlığı sizce ne kadardır?"
-50gm!' .... '100gm!' .....'125gm'..diye
öğrenciler yanıtladı.
-"Bardağı tartmadıkça gerçekten ben de
bilemem, " dedi profösör, "ama, benim sorum şu ki :"Bu bardağı böyle
birkaç dakikalığına tutsaydım ne olurdu?"
-'Hiçbir şey' diye
yanıtladı öğrenciler.
-"Tamam peki 1 saat boyunca tutsaydım ne
olurdu?" diye sordu profesör bu kez.
-"Kolunuz ağrımaya başlardı
efendim" diye öğrencilerden biri yanıtladı
-"Haklısın, peki şimdi ben
1 gün boyunca tutsam ne olurdu?"
-"Kolunuz iyice ağrır, kas spazmı,
batar vs gibi sorunlar yaşardınız ve hastaneye gitmek zorunda
kalırdınız!".
Tüm öğrenciler çeşitli yorumlar yaptı ve
gülüştüler.
-"Çok iyi. Peki tüm bu sorunlar olurken bardağın
ağırlığında bir değişme olur muydu?"diye sordu profesör.
-"Hayır."
diye yanıtladı herkes.
-Peki o zaman kolun ağrımasına ve kas spazmına
neden olan neydi?
Öğrenciler bulmaca çözermişçesine düşünmeye
başladılar.
-"Acıdan ve ağrıdan kurtulmak için ne yapmam gerekir
bu durumda?"diye tekrar profesör sordu.
-"Bardağı bırakın düşsün!"
diye öğrencilerden biri yanıt verdi.
-"Kesinlikle! " dedi, profesör.
"Hayatın
problemleri de böyle bir şeydir. Onları kafanda birkaç dakika tutarsın.
Bir sorun yokmuş gibi görünür. Uzun bir süre düşünürsün. Başınız
ağrımaya başlar.Daha uzun düşünün. Artık seni bitirmeye ve hiçbir şey
yapamamana neden olur.Hayatınızdaki mücadeleleri ve problemleri düşünmek
önemlidir,Fakat DAHA ÖNEMLİSİ onları her günün sonunda, uyumadan önce
yere bırakmaktır (bardak gibi). Bu şekilde strese girmez, ve her gün
taze bir beyin ile uyanır ve her konuyla ve yolunuza çıkan her mücadele
ile başa çıkabilecek güçte olursunuz!
"Bardağı yere bırakın
bugün!"
zeynebim ben iyiyim canım ama sen dün üzülmüşsünneden bizlere sölemedin biz herzaman senin yanındayız sen bizim bitanemissin tatlım gebelik olsunda varsın kimyasal olsun önemli olan kalabilmen inş. bu ay sıkı asıl çalışmalara mart kedileri gibi peş peşe kalalım inş
pıkecım geldım bacım....hadı sohbet edek hep beraber
saol zeynocum ya..yataktan kalkmak bazen eziyet oluyor inan ki...8-9 aylık olduğunda ne yapcam bilmiyorum yani tatlişim..aman yavrum sağlıklı olsunda herşeye değer dimi teyzesi...bende seni çok öpüyorum bitanem...
kızlar ben kaçtım dün kipaya gitcektik gidemedik adam şimdi gidelim diyo hepinizi öpt. byy
yani sinüzitim var bu aralar başımda çok ağrıyo ateşi o etkilermi dersiniz kızlar.
valla başağrısı ateş yapar mı bilmiyorum..saracım şu ateş işine fazla takılma tatlım ya..bak sana hep yazıyorum..ateş yanıltıcı olabiliyor...inşallah sonucun pozitif çıkar ya...
sağolasın canım.inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız bize dua leyloşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?