hoşbuldum canımmmm sağol iyim çok şükür birikmiş ev işleriyle boğuşuyordum biraz yola koydummmm şimdide misafir geliyor
GELİRİM YİNE KIZLARR şimdilik
saol yetercim iyiyiz Allaha şükür tatlım...umarım sende iyisindir canım benim...gelmediğin günlerde özledik seni ya...bizi sensiz bırakma bir daha tatlişim...eşinede tekrar geçmiş olsun...Allah iyilik sağlık versin tatlım benim...canımmmmmm nasılsınnn kuzum bıdık nasıllllllllllllllllll
evet canım ya son günlerde hiç sohbet edemiyoruz...ama olsun gönüllerimiz bir saracım herzaman hemde..eşim berbere gitti..fırsattan istifade sizi bir bakayım dedim...bugün çok yoruldum ya...çamaşır yemek ütü...buse hanım gittikçe zorlama başladı beni...bugün karnım gergef gibi gerilmiş durumda...zaman yaklaştıkça zorluyor...saracım atkınada bayıldım hayatım..ne hamarat kadınsın sen öyle...hamarat akideşim benim..iyi olmanıza sevindim tatlım arada bize böyle sürpriz yap seni özlüyorum son günlerde de hiç sohbet edemiyoruz
zeynommmmmmmm canım benim..bende seni özledim bitanem..sende kendine iyi bak...denk geldiğimizde sohbet ederiz canım benim...üzme kendini...Leyla seni özledim canım ya ne zamandır konusamadık söyle rahat rahat.. canım iyi bak kendine ....
canım çok takmıyorum ev işlerini valla zaten gelen giden oluyor yorgunumda sırtım ağrıyorr arta kalan zamanlarda yapıyorum perşebe gün tekrar gideceğiz has onun için eşimin eşyalarını yıkayıp ütülemem lazımdıkolay gelsin tatlım.. aman siz iyi olunda ev işleri yapılır, kendini yorma tatlım... byee
saram bu güzeldi valaayetercim seninde hiç misafirin eksik olmuyo kapının üzerine mazeretimiz dolayısıyla kapalıyız yaz kafanı dinle bacımhiç dinlenemiyosun sen tabiki midende ağırır hastada olursun senin adına çok üzülüyorum inan
saol yetercim iyiyiz Allaha şükür tatlım...umarım sende iyisindir canım benim...gelmediğin günlerde özledik seni ya...bizi sensiz bırakma bir daha tatlişim...eşinede tekrar geçmiş olsun...Allah iyilik sağlık versin tatlım benim...
evet canım ya son günlerde hiç sohbet edemiyoruz...ama olsun gönüllerimiz bir saracım herzaman hemde..eşim berbere gitti..fırsattan istifade sizi bir bakayım dedim...bugün çok yoruldum ya...çamaşır yemek ütü...buse hanım gittikçe zorlama başladı beni...bugün karnım gergef gibi gerilmiş durumda...zaman yaklaştıkça zorluyor...saracım atkınada bayıldım hayatım..ne hamarat kadınsın sen öyle...hamarat akideşim benim..
zeynommmmmmmm canım benim..bende seni özledim bitanem..sende kendine iyi bak...denk geldiğimizde sohbet ederiz canım benim...üzme kendini...gönüllerimiz bir...
evet canım ya son günlerde hiç sohbet edemiyoruz...ama olsun gönüllerimiz bir saracım herzaman hemde..eşim berbere gitti..fırsattan istifade sizi bir bakayım dedim...bugün çok yoruldum ya...çamaşır yemek ütü...buse hanım gittikçe zorlama başladı beni...bugün karnım gergef gibi gerilmiş durumda...zaman yaklaştıkça zorluyor...saracım atkınada bayıldım hayatım..ne hamarat kadınsın sen öyle...hamarat akideşim benim..
şekerlerrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
saram bu güzeldi valaa
kız ben gelip gidene değildi de habersiz gelene kızyorum çat kapıııinsan bir arar beee müsaitmisiniz diye [/FONT
saracım geçmişe dalmışsın sanırım tatlım...ben çıkıyorum..çok öptüm seni...
teşekküy edeyim leyloşum yok kız hamaratlık falan yok ayıptır söylemesi kıştan beri başlamıştım yeni bitti :78::78::78::78::78::78:
canım bugün benimde ütü günümdü bitti ama belim kırılıyo sanki ağrıdan
sende çok yorma kendini busemizi üzme annesi zaten kızım sıkılıyo içerde dışarı atmak için kendini gün sayıyo yavrum sende onu sıkma dinlen boş ver işler yapılır nasıl olsa
merhaba şeker metuşum tatlı metuşum güzel metuşum sarışın metuşum menim canım bacım metuşum nasılsın beni sorma çok yorgunum bugün herkese söylüyom ütüden nefret ediyooooooooooom:93::93::93::93::93::93::93::93::93::93:
saol yetercim iyiyiz Allaha şükür tatlım...umarım sende iyisindir canım benim...gelmediğin günlerde özledik seni ya...bizi sensiz bırakma bir daha tatlişim...eşinede tekrar geçmiş olsun...Allah iyilik sağlık versin tatlım benim...
zeynommmmmmmm canım benim..bende seni özledim bitanem..sende kendine iyi bak...denk geldiğimizde sohbet ederiz canım benim...üzme kendini...gönüllerimiz bir...
ama haksızmıyım bacım zaten hastan var senin derdin sana yetiyo senin yerine ben sinir oluyom nedir bu böylekapalıyız yaz gitsin anacım sorana menim çatlak bi arkadaşım var onun önerisi dersin
şaka bi yana canım Allah yardımcın olsun cidden keşke yakın olsaydıkta senin için bişeyler yapabilseydim insan insana zor gününde lazım olur iyi günde herkes dosttur hep dualarımdasın elimden başka bişey gelmiyo çünkü
eeeeeeeeeeeeeeeee milet neredeeeeeeeeeee
sarammm yirim seni ben yirimm...
atkın harika olmuş sarammm..güzel günlerde kullan güzel bacım..yavrun kucağında olur inşallahhh
sarammm niye bu kadar yordun sen kuşum kendiniii
çokkkk düsel olmuş atkın,ellerine sağlık canım.
metuşum,selem canım
haklısın da kuzum ne yapacaksın geliyorlar (hemde aramadan kızben buna taktım şimdilik)canım benim keşke keşke yakın olsaydık siz bana bu mesafedende destek oluyorsunuz sağlun ama yakın olsaydık çok daha güzel olurdu yaaaaaa
saraaaaaaaaaaaaaaa nerdsinnnnnnnnnnnnnn
saraaamm gel sana bir çay demliyemmm..ZELAL ım da çok sever çayıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?