Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hııııım anladım canım olsun boş ver sağlık olsun da temizlik yapılıyo bi şekilde ama canım biliyomusun şimdi meteorolojinin sayfasından baktımda yarında yağmur varmış tüm türkiyede offf ya bu sene yaz gelmeyecek mi

yaaaa yagmur yine mi varmışşş ne yapalım bende yagmur bitince devam ederim temizlige bende bu arada gezmeye giderimmm yaz geç gelecek belli canım aman kış bitti ya bunada şükür sıkılmıştım artık ben kıştan

saracım ya bu kısşlarrr nerdeler yaa kaç gündür devamlı olmasada arada giriyorum topige hiç kimse yok yada ben geldigimde herkes gitmiş oluyorrrr yaz yaramadı bu kıslarakimse topige ugramaz oldu

saracım ya bu kısşlarrr nerdeler yaa kaç gündür devamlı olmasada arada giriyorum topige hiç kimse yok yada ben geldigimde herkes gitmiş oluyorrrr yaz yaramadı bu kıslarakimse topige ugramaz oldu

tatlım bende bilmiyorum kızlar yaz gelince kayboldular birden zelalin netinde sorun varmış kardeşi öyle söyledi geçen gün ama onun dışında diğer kızlar niye gelmiyo bende bilmiyorum

burdada yağcak az sonra,ama genede çıkcassssss

hoşbulduk ececim,nasılsın göraşmeyeli.
kızlar kalkıyorum mennnnn

iyi gezmeler kardelencim

herkescikkk gezmede bence saracım kışın millet evde oturmaktan bıktılar güneşi gören kaçıyor dısarı

slm hanımlar nasılsınız yetercim hoş geldin canım geçmiş olsun midenden rahatsızlanmışsın
ağol canım evet midm çok fena
hiç sorma yetercim ya bide kaç gündür hastaydım yıkadım biriktirdim bayağı olmuş ama şimdi ara verdim gel beraber çay içelim

çaymııııııııı ölüyorum çaysızlıktan ama midem için içmiyorum mis gibi kokuyor burnumdaa

kızlaaaar bakın size ne gösterecem kendi ördüğüm atkı bakalım beğenecekmisiniz

:kızlar bende çıktım gelirim belki yinee

geçmiş olsun canımbenim. kendine dikkat et. neyseki şimdi iyiymişsin çok sevindim. dinlen güzelce direncin düşmesin hasta olma

herkese günaydııııııııııııın

mutlu pazarlar

mutlu pazarlaaaaarrrrrrrrr
ben ablama gittim komşumuzun 40 günlük bir bebeği var oda geldi sonra işi varmış gitti bebeği bize bıraktı onunla oynadık pırt yapmasını sağladık mamasını verdik güzel geçti şimdi eve geldim ütü yapıcam ilk önce size bi bakayım dedim ama yinekimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…