Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba nehircim nasılsın gününün güzel geçmesine sevindim.bende ütü yapıyorum sabahtan beri daha bitmedi çok yoruldum valla çamaşır makinesi gibi bide ütü makinesi çıksa çamaşırları içine atsak ütülenmiş olarak alsak ne güzel olur dimi yaaaaa

iyiyim canım sen nasılsın? evet güzel geçti valla. dinlen azcık şekerim ütü yoruyo insanı bacakları kolları ağrıyo.ayyy ne hoş olur öyle bir makine çıksa ben şahsen hemen alırım saniye düşünmem

ben yorgunum yaaaaaa onun dışında iyiyim bi kaç gün hasta oldunmu bütün evin işleri yığılıyo sonrada toparlamak yorucu oluyo canım ya

öyle bi makine çıksa bende saniye bile düşünmem valla hemen alırım.

Son düzenleme:
sara atkıyı gördüm canım eline sağlik süper güzel olmuş... iste hamarat insan bööle herişi biliyo...
bana bak tın tın hehe....

cadı nasılsın tatlım konusamadık ne zamandır.. nasıl gidiyor tedavi? transfer oldu mu canım? insallah gelir yavrun canım...

yeteeeerrrrr hg tatlım

teşekküy edeyim:78::78::78::78::78::78:

geçmiş olsun canımbenim. kendine dikkat et. neyseki şimdi iyiymişsin çok sevindim. dinlen güzelce direncin düşmesin hasta olma

çok şükürü iyiym canımmm sağol

KIZLAR bende pazar yaptım geldimmmmmm yaaa hiç bir şey yok pazarda alacak
şimdide misafir geliyormuşşşş çıkıyorum gelirim yine

cadı nasılsın tatlım konusamadık ne zamandır.. nasıl gidiyor tedavi? transfer oldu mu canım? insallah gelir yavrun canım...

yeteeeerrrrr hg tatlım

hoşbuldum canımmmm sağol iyim çok şükür birikmiş ev işleriyle boğuşuyordum biraz yola koydummmm şimdide misafir geliyor
GELİRİM YİNE KIZLARR şimdilik

sara atkıyı gördüm canım eline sağlik süper güzel olmuş... iste hamarat insan bööle herişi biliyo...
bana bak tın tın hehe....

sağol canım teşekküy edeyim ama sende hamaratsın kendine haksızlık etme bacım

uhuuuuuuuuu kizlar ben geldim

hoşgeldin cadıcım nasılsın sende artık gelmiyosun kendini özletiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…