mutlu pazarlaaaaarrrrrrrrr
ben ablama gittim komşumuzun 40 günlük bir bebeği var oda geldi sonra işi varmış gitti bebeği bize bıraktı onunla oynadık pırt yapmasını sağladık mamasını verdik güzel geçti şimdi eve geldim ütü yapıcam ilk önce size bi bakayım dedim ama yinekimse yok
oooooooo ellerine sağlık tatlım harika olmuşşşşş güle güle güzel günlerde kullan. şans getirsin sana inşallah
merhaba nehircim nasılsın gününün güzel geçmesine sevindim.bende ütü yapıyorum sabahtan beri daha bitmedi çok yoruldum valla çamaşır makinesi gibi bide ütü makinesi çıksa çamaşırları içine atsak ütülenmiş olarak alsak ne güzel olur dimi yaaaaa
iyiyim canım sen nasılsın? evet güzel geçti valla. dinlen azcık şekerim ütü yoruyo insanı bacakları kolları ağrıyo.ayyy ne hoş olur öyle bir makine çıksa ben şahsen hemen alırım saniye düşünmem
öyle bi makine çıksa bende saniye bile düşünmem valla hemen alırım.
ehh bugün halao makine çıkmamış olduğuna göre dağılalım saracım ütü bizi beklergörüşürüz kolay gelsin canımcımmmm
merhaba güzeller...
sara ve cadı melebe ben geldimm...
teşekküy edeyim:78::78::78::78::78::78:
geçmiş olsun canımbenim. kendine dikkat et. neyseki şimdi iyiymişsin çok sevindim. dinlen güzelce direncin düşmesin hasta olma
hg canim nasilsin ?????
cadı nasılsın tatlım konusamadık ne zamandır.. nasıl gidiyor tedavi? transfer oldu mu canım? insallah gelir yavrun canım...
yeteeeerrrrr hg tatlım
hoşbuldum canımmmm sağol iyim çok şükür birikmiş ev işleriyle boğuşuyordum biraz yola koydummmm şimdide misafir geliyor
GELİRİM YİNE KIZLARR şimdilik
cadı nasılsın tatlım konusamadık ne zamandır.. nasıl gidiyor tedavi? transfer oldu mu canım? insallah gelir yavrun canım...
yeteeeerrrrr hg tatlım
sara atkıyı gördüm canım eline sağlik süper güzel olmuş... iste hamarat insan bööle herişi biliyo...
bana bak tın tın hehe....
uhuuuuuuuuu kizlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?