tatlım demekki seninki sakin bebek karışma yeğenime o keyfine bakıyo içerde Allah Allah ya sen hamişliğinin tadını çıkar bidenem
16. haftadan berı mıllet tekmelıyor dıyor,gece uyutmuyor dıyor..yavvv arkadas benım kınde tık yok..esım gobegıme bardak dayayıp dınlemeye calısıyor ..1 haftaya kadar detaylı ıcın gıdıcem sorucam bu ayak agrılarını..saol canım..
90 canım
mrb kızlar allah izin verirse bebeişim eyül da geliyor aksilik çıkmaz inşallah ben. 4.5 aylık hamileyim ama zayıf olduğum için mi bilmiyorum ama 6 7 ay gibi gösteriyorsun diyorlar.normalmidir bu
ellemıyorum tamam teyzesı...kızımanası gıbı yaramaz olmucak ınsaallah sakın olucak..yanı hayal sadece..
ayy cnm sağlıklıysaaa bu kadar kafana takma seninki belki geç tekmilicekkk.hemen strese girme
anam yoksa boyunda benim gibi kısamıııı.
ben kendime diyorumki kare oldum iyceee
tatlım hayırlı olsun Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.zayıflığı kafaya takma önemli olan bebişinin kilo alması senin değil tamam mı canım
cıksın gobısler ne guzel hamılelıkler gıyılmeye baslanmıstır. ben hala kendı kıyafetlerımı gıyıyorum..hem kımse anlamıyor benım hamıle oldugumu..gıcık bı hıs..
biliyorum çok çıkmış karnım öyle diyorlar 6 7 aylık gibisin diyorlar.hergün hiçdurmadan oynuyor görüyorum bile:13:
mrb kızlar allah izin verirse bebeişim eyül da geliyor aksilik çıkmaz inşallah ben. 4.5 aylık hamileyim ama zayıf olduğum için mi bilmiyorum ama 6 7 ay gibi gösteriyorsun diyorlar.normalmidir bu
önemli olan senin bilmen tatlım bırak kimse bilnesin ne önemi var yavrun sağlıklı olsun seninle olsun zamanı gelince kucağında olsun millet o zaman görsün tatlı yeğenimi tek derdin bu olsun iremcim
haklısın,ama ınsanda bıraz hamıle oldugunu hıssetmek ıstıyor yahuu...
ilahi...ne hıssedıyon canım sen yaglarımıben hissediyrmda noluo sankii.içi boş.ama 9aylık gibiyimmmm
ne güzel canım kıpır kıpır demekki Allah bi avazda kurtarsın bacım seni
ilahi...ne hıssedıyon canım sen yaglarımı..neyse dogumdan sonra beraber zayıflarız..
ilahi...ne hıssedıyon canım sen yaglarımı..neyse dogumdan sonra beraber zayıflarız..
nezo36 tatlım profilinden baktımda medeni durumun bekar yazıyo ama sen hamileyim dedin:26::26::26::26::26:yoksa bizimle dalgamı geçiyosun
haklısın,ama ınsanda bıraz hamıle oldugunu hıssetmek ıstıyor yahuu...
ben hissediyrmda noluo sankii.içi boş.ama 9aylık gibiyimmmm
o zaman evli değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?