Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın kızlar pc şarjı yok elektirikte kesikkk

günaydınnnn...sarı şekerler ve esmer şekerlerr
cnm benim sarı boyalarım aktı.sadece uçlarında var.şimdi ben ne tür bi şeker oluyrm.saçımın yarısı sarı yarısı kahveyken

günaydın cnm.benimki vın olduğu için şarjım olduğu sürece int.e giriom vının bi bu yönünü seviom

günaydın kızlaaaaaaaaar

herkese mutlu ve huzurlu tabikide sağlıklı bi hafta sonu diliyorum

kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnasılsınız?nasıl gıdıyor hamışlık..?bbızım bı sıkıntımız yok ama ben hala hıssetmıyorum tekme falan bazen acaba öldumu karnımda dıyorum ama agrım sancım yok doktordayken de kalbı atıyor sastım kaldım..doguma kadar anlamıcam galıba...

bıde kızlar ayakta 1 saat kalsam mahfoluyor topuklarım..ınnaılmaz acıyor..esım masaj yapıyor bacaklarıma ayaklarma..ama sabah namaza kalktıghımda nerdeyse basamıcak hale gelıyorum..sabah kalkar kalkmazda hemen ayagımı yuksege koyuyorum 1 2 saate kendıne gelıyor..benım gıbı olan varmı..daha once boyle bır sıkıntım olmamıstı..bazen dayanamayıp agrıkesıcı alıyorum..

iyi geceler kızlar yatmadan bi bakim dedim

zeloşum geç gelmişsin karşılaşamadık tüh

hatta az önce sara da görünüyodu altta,ama şimdi herkessss gitmiş.

kardelencim çıktıktan sonrada biliyosun ışık bi müddet yanık kalıyo o yüzden aşağıda ismimiz gözüküyo yani ben çıkmıştım canım

kocişin yanından kaçıpta geldim canım,az daha oyalanmayı planlıyorum.

seni gidi seni hınzırlık peşindesin hııı

tatlım inşallah hamile olursun doktorun önerdiği günlerde ilişkiye girin inşallah bebişin çok bekletmez gelir

ne sıcağa ne soğuğa dayanamıyoruz nehircim ama sıcağa dayanamamak daha zor kışın katk at giyiniyosunda yazın insan ne yapacağını şaşırıyo valla Allah yardımcın olsun canım

günaydınnnn...sarı şekerler ve esmer şekerlerr

günaydıııııııııııı metuşum sarı şekerim lokumum bal kaymağım menim

günaydın yetercim nasılsın canım bacım

sen menim elma şekerimsin maonyam tombişim menim mende tombişim ondan kanım sana çok kaynıyo

Son düzenleme:

günaydın iremcim canım iyi olmanıza sevindim ancak bebeğinin yaşamadığı hiisisne kapılıp onuda üzme ayaklarının ağrımasını doktora sor bence şişlik falan oluyosa hamilelikte normaldir ama albümin değerlerie bi baktır bence ağrıkesiciyi de öyle kafana göre alma doktora sor o tavsiye etsin öyle iç tamam mı canım

günaydın kızlaaaaaaaaar

herkese mutlu ve huzurlu tabikide sağlıklı bi hafta sonu diliyorum
günaydın cnm sanada mutlu bi hafta sonu diliyrm

günaydın cnm.ağrı kesici içmesen iyi edersin.doktoruna sorsana bu topuklarını

16. haftadan berı mıllet tekmelıyor dıyor,gece uyutmuyor dıyor..yavvv arkadas benım kınde tık yok..esım gobegıme bardak dayayıp dınlemeye calısıyor .. 1 haftaya kadar detaylı ıcın gıdıcem sorucam bu ayak agrılarını..saol canım..

edacım canım bacım menim senin ve mercimeğinin iyi olmasına canı gönülden sevindim Allah kucağına aldığın günleride göstersin bacım menim.

tatlım demekki seninki sakin bebek karışma yeğenime o keyfine bakıyo içerde Allah Allah ya sen hamişliğinin tadını çıkar bidenem

mrb kızlar allah izin verirse bebeişim eyül da geliyor aksilik çıkmaz inşallah ben. 4.5 aylık hamileyim ama zayıf olduğum için mi bilmiyorum ama 6 7 ay gibi gösteriyorsun diyorlar.normalmidir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…