Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar ben cok acıktım gıdımmm kızımın karnını doyurayım ..gelırım bırazdan ..benı osleyın..cok konusmayın takıp edemıyorum heee..

kızlar bende çıkıyorum biraz işlerim öğleden sonrada gezmeye gidecem akşam görüşürüz kendinize iyi bakın öptüm byyyyyy

79 80arası gidip geliom

aman kuzummm bende baya bi kilon var sandım. sağlık açısından tehlike olmadıkça kilo kötü bişey değil bence. saklamasını ona göre giyinmesini bildikten sonra herşey yakışır. kafana takma. ama tabi verirsen bebişe bir adım daha yakın olursun. kilo engel oluyormuş ya o bakımdan dedim yani

senin bebişin kaç haftalık iremcim? benim topuğumda değilde bacağımda kasılmalar oluyo gece uyurken. bazen çığlıkla uyanıyorum o kadar şiddetli oluyo yani düşün. allah korusun kız ne biçim laf öyle. bişey olmaz bebişine rahat ol sen. tutunmuş sana bırakmaz artık allahın izniyle.

mrb kızlar allah izin verirse bebeişim eyül da geliyor aksilik çıkmaz inşallah ben. 4.5 aylık hamileyim ama zayıf olduğum için mi bilmiyorum ama 6 7 ay gibi gösteriyorsun diyorlar.normalmidir bu

canım bende baştan bi anda şişmiştim. şimdi eskisi gibi değil artık. gazdan falan şişiyordur karnın. sonra duruluyo korkma. mesela ben şimdi 7. ayı bitirdim 8. aya girdim diğer hamişlerle aynı duruma geldi. normal yani kafana takma. sıkı şeyler giyme sakın. sağlıkla gelsin bebeğin

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

son_ece nehir1001
nehircim nasılsın canım egemiz nasıll annesii seni üzüyor mu

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 zelalca+

zeloşşşşşşşşşş slm tatlım...nasılsın canım benim?

metuşşşşşşşşşşşşşşşşş ışığın yanıyor nerde geziyon sen bakayım....çabuk topice gel....

gellldiiimmmmmmm

iyiyim balım ne olsun bugün geç kalktım malum haftasonu bende keyif yaptım

LEYLOŞUM HG NİZ BALIM NASILSINIZ CANLARIM BUGÜN TATİL KEYİF YAPIYOSUN HA

hg zeloşum...sende hg tatlım...valla bugün geç kalktık canım...yeni kahvaltı yaptık..sizlere bir bakayım dedim...o kadar iş duruyor hiç bişey yapamıyorum ya...sen neler yapıyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…