kızlar bende çıkıyorum biraz işlerim öğleden sonrada gezmeye gidecem akşam görüşürüz kendinize iyi bakın öptüm byyyyyy
günaydınnnn...sarı şekerler ve esmer şekerlerr
79 80arası gidip geliom
kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnasılsınız?nasıl gıdıyor hamışlık..?bbızım bı sıkıntımız yok ama ben hala hıssetmıyorum tekme falan bazen acaba öldumu karnımda dıyorum ama agrım sancım yok doktordayken de kalbı atıyor sastım kaldım..doguma kadar anlamıcam galıba...
bıde kızlar ayakta 1 saat kalsam mahfoluyor topuklarım..ınnaılmaz acıyor..esım masaj yapıyor bacaklarıma ayaklarma..ama sabah namaza kalktıghımda nerdeyse basamıcak hale gelıyorum..sabah kalkar kalkmazda hemen ayagımı yuksege koyuyorum 1 2 saate kendıne gelıyor..benım gıbı olan varmı..daha once boyle bır sıkıntım olmamıstı..bazen dayanamayıp agrıkesıcı alıyorum..
mrb kızlar allah izin verirse bebeişim eyül da geliyor aksilik çıkmaz inşallah ben. 4.5 aylık hamileyim ama zayıf olduğum için mi bilmiyorum ama 6 7 ay gibi gösteriyorsun diyorlar.normalmidir bu
ececim hoşgelmişsin sen nasılsın
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
LeYLa_21 zelalca+
zeloşşşşşşşşşş slm tatlım...nasılsın canım benim?
metuşşşşşşşşşşşşşşşşş ışığın yanıyor nerde geziyon sen bakayım....çabuk topice gel....
[ı]toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 1 ziyaretçi)
leyla_21 zelalca+
zeloşşşşşşşşşş slm tatlım...nasılsın canım benim?
Metuşşşşşşşşşşşşşşşşş ışığın yanıyor nerde geziyon sen bakayım....çabuk topice gel....[/ı]
iyiyim balım ne olsun bugün geç kalktım malum haftasonu bende keyif yaptım
gellldiiimmmmmmm
LEYLOŞUM HG NİZ BALIMNASILSINIZ CANLARIM BUGÜN TATİL KEYİF YAPIYOSUN HA
hg metukam kaçak nerde gezmişsin benim dedektif leyloşum yakalamış seniNasılsın çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?