hep beraber yaşayalım mutlu olalım bebişlerimiz gelsin gönlümüz şenlensin yiğenlerimiz sağ salamet doğsun büyüsün huzur içinde yaşayıp gidelim inş. balımmmmmmmmmm
edan yawyum hg dedim cevap vermedin yoksa sen beni beyenmiyürmüsün
hg bitanem...gellldiiimmmmmmm
iyiyim balım ne olsun bugün geç kalktım malum haftasonu bende keyif yaptım
ayyyyyyy benim kalbi ruhu temiz bacıminşallah canım..
zelalım içime doğuyo sen çok yakın bir zamanda hamiş olacaksın..ve yavrunu kucağına alacaksınn
hoş bulduk bitaneem elektirik
gitti ama neyseki çabuk geldi canuuumm
özürrr bitaneeemmm
sen bi bi bi bi bi bi bi bi
tanesiiiiiiinnnnnn zelişiiimmmmm
hg bitanem...
ohhhhhhhhh sefan olsun balım benim....
,
ohhhh ohhhhhhh
ah canım benim...Allah razı olsun bitanem...yapacağınızı biliyorum söylemen bile yeter tatlı dilli zeloşum benim...OH SEFANIZ OLSUN CANIMBOŞ VER İŞİ GÜCÜ LEYLOŞUM KIZLARLA TOPLANIR SENİN EVİ BUZ GİBİ YAPARIZ BİZ
KIYAMAM SANA SARI ŞEKERİM BİZ YOKKEN İNŞ. ÇOK SIKILMAMIŞSINDIR
evet metuşum ya...inanki bu halde işe gitmek öyle zor geliyor ki insana...sabah zor kalkıyorum yataktan...kızıma kavuşmama az kaldı inşallah...sağlıkla doğarda bol bol kızımla evde keyif yaparız teyzesi....dinlen leyloşum dinlen...zaten bütün hafta iş yerinde yoruluyorsunnn
beni yalnış anlamasın
yüreğimi dağlamasın
ben o yare canımı
ömrümü hayatımı
seve seve herşeyimi
nasıl olur öylece bu canıda bölece
veririm haberi olsun
ah canım benim...Allah razı olsun bitanem...yapacağınızı biliyorum söylemen bile yeter tatlı dilli zeloşum benim...
evet metuşum ya...inanki bu halde işe gitmek öyle zor geliyor ki insana...sabah zor kalkıyorum yataktan...kızıma kavuşmama az kaldı inşallah...sağlıkla doğarda bol bol kızımla evde keyif yaparız teyzesi....
ah canım benim...Allah razı olsun bitanem...yapacağınızı biliyorum söylemen bile yeter tatlı dilli zeloşum benim...
evet metuşum ya...inanki bu halde işe gitmek öyle zor geliyor ki insana...sabah zor kalkıyorum yataktan...kızıma kavuşmama az kaldı inşallah...sağlıkla doğarda bol bol kızımla evde keyif yaparız teyzesi....
ahanda metukamı bastım leyloşum görevini ihmal ediyosun metukam ana sayfada bulunuyomuş
ahanda metukamı bastım leyloşum görevini ihmal ediyosun metukam ana sayfada bulunuyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?