Sabırla Bebeğini Bekleyenler

aşk inşaatında lazım kazma kürek
değerimi böyle mi anlaman gerek
isteğe bağlı değil karizma bebek
dayan,hoş olmaz yüreğinin yarılmasını seyretmek...

görevimi sana devrettim zeloşum...buse içerde zıplıyor eğilip yazamıyorum tatlişim..sen benim yerime metuşu yakala canım....dedektif zeloşum benim...:60
:

tamamdır leyloşum siz keyfinize bakın bundan sonra kızların peşinde ben koşcam hiç birine göz açtırmıcam :82::82::82:

leyloşuum nasılsınn canımm
bebeişimiz nasıl iyisiniz inşalaaaa
saol edancım...zaman yaklaştıkça beni biraz zorlamaya başladı teyzesi..yatakta zor yatıyorum...oturunca göğüs kafesimin altına sıkışıyor ayaklarını diriyor herhalde...inşallah kilosu artmıştır teyzesi..haftaya cumartesi kontrolumuz var...duanızı esirgemeyin bizden...sen nasılsın edancım?
inş. leyloşum o günlerde gelcek Allahın izniyle busemin fotolarını çekceksin burda teyzoşlarına gösterceksin Rabbime emanet olsun küçük meleğimiz Rabbim onu bütün kötülüklerden korusun
amiinnnnnnnnnn zeloşummm..Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin gülüm...
inşallah leyloşum inşallahhh
inşallah metuşum...

Gidiyom elinizden
kurtulam dilinizden
yeşil başlı ördek olsam
su içmem gölünüzden
kalenin gedikleri
pilavdır yedikleri
hiç aklımdan gitmiyor
zelalimin dedikleri

kızlar bizim komşular tartışıyo alt kattaki çamaşır sermiş üsteki halı silkelemiş aboooooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…