Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar bende çıkıyorum..midem acayip yanıyor..gidip bir gaviscon içeyim bari...çok öpüyorum sizi canlarım...görüşmek üzere....

karamel şeker ol sende
anladım öyle olduğunu sara cım.
kızlar bizim komşular tartışıyo alt kattaki çamaşır sermiş üsteki halı silkelemiş aboooooooooooooooo
terbiyesiz üst kattaki.

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

son_ece nehir1001
nehircim nasılsın canım egemiz nasıll annesii seni üzüyor mu

eceeeee özledim seni kız ben varken sen yoktun nasıl oldu karşılaşmadık anlamadım. tam çıkarkenmi geldin acaba kusuruma bakma emi... iyiyim canım ablam geldi hadi denize gidelim dedi gittik. denize girdim su sıcacıktı ege biraz telaşlandı gibi oldu huysuzlandı tekmeledi ilk yüzmeye başladığımda ama ondan sonra alıştı. 10 dakika falan yüzdüm sonra kurulanıp eve döndük harika oldu valla kimsecikler gelmeden koca göbüşüm ve ben denize girdik üzülüyo tabi teyzesi şikayetlerimm var bu ara. geceleri uyutmuyo hiç tam o duruyo bacağım kasılmaya başlıyo öyle öyle derken sabahı ediyorum. akşam üstü uykularım başladı bu ara 1 saat uyuyorum o bütün gecenin yorgunluğunu alıyo. sen nasılsın?

kızlar bizim komşular tartışıyo alt kattaki çamaşır sermiş üsteki halı silkelemiş aboooooooooooooooo

haklı ama kadın ben olsam bende bağrınırdım. bizim karşı binadakiler öyle allahtan üsttekide alttakide pasaklı birbirlerine hiç kızmıyolar

kızlar ne güzel sabah-öğlen muhabbet varmıs ama ben malesef kacirmisim...
neyse okudum bende....

herkes gezmelere mi gitti, ev islerine mi daldı? ben de gidip biraz uzanayım barim...

görüsürüzzzzz

inşalaah canım duamız seninle bitanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…