kızlarr bana müsade
hepinizi öptümmm
kendinize iyi bakın
sizleri seviyommmm
kızlarr bana müsade
hepinizi öptümmm
kendinize iyi bakın
sizleri seviyommmm
kızlar bende çıkıyorum..midem acayip yanıyor..gidip bir gaviscon içeyim bari...çok öpüyorum sizi canlarım...görüşmek üzere....
karamel şeker ol sendecnm benim sarı boyalarım aktı.sadece uçlarında var.şimdi ben ne tür bi şeker oluyrm.saçımın yarısı sarı yarısı kahveyken
günaydın cnm.benimki vın olduğu için şarjım olduğu sürece int.e giriom vının bi bu yönünü seviom
anladım öyle olduğunu sara cım.zeloşum geç gelmişsin karşılaşamadık tüh
kardelencim çıktıktan sonrada biliyosun ışık bi müddet yanık kalıyo o yüzden aşağıda ismimiz gözüküyo yani ben çıkmıştım canım
seni gidi seni hınzırlık peşindesin hııı
tatlım inşallah hamile olursun doktorun önerdiği günlerde ilişkiye girin inşallah bebişin çok bekletmez gelir
ne sıcağa ne soğuğa dayanamıyoruz nehircim ama sıcağa dayanamamak daha zor kışın katk at giyiniyosunda yazın insan ne yapacağını şaşırıyo valla Allah yardımcın olsun canım
günaydıııııııııııı metuşum sarı şekerim lokumum bal kaymağım menim
günaydın yetercim nasılsın canım bacım
sen menim elma şekerimsin maonyam tombişim menim mende tombişim ondan kanım sana çok kaynıyo
terbiyesiz üst kattaki.kızlar bizim komşular tartışıyoalt kattaki çamaşır sermiş üsteki halı silkelemiş aboooooooooooooooo
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
son_ece nehir1001
nehircim nasılsın canım egemiz nasıll annesii seni üzüyor mu
Kızlara herkese hayırlı güzel huzurlu mutlu umutlu bi gün diliyorum
Gidiyom elinizden
kurtulam dilinizden
yeşil başlı ördek olsam
su içmem gölünüzden
kalenin gedikleri
pilavdır yedikleri
hiç aklımdan gitmiyor
zelalimin dedikleri
kızlar bizim komşular tartışıyoalt kattaki çamaşır sermiş üsteki halı silkelemiş aboooooooooooooooo
kızlar bende çıkıyorum..midem acayip yanıyor..gidip bir gaviscon içeyim bari...çok öpüyorum sizi canlarım...görüşmek üzere....
saol edancım...zaman yaklaştıkça beni biraz zorlamaya başladı teyzesi..yatakta zor yatıyorum...oturunca göğüs kafesimin altına sıkışıyor ayaklarını diriyor herhalde...inşallah kilosu artmıştır teyzesi..haftaya cumartesi kontrolumuz var...duanızı esirgemeyin bizden...sen nasılsın edancım?
amiinnnnnnnnnn zeloşummm..Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin gülüm...
inşallah metuşum...
eklenti edanım akşama ne yemek yapcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?