Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar şimdi tekrar test yaptım 2.çizgi yine silik ilki kadar belirgin değil neden acaba??
diğerini sabah yaptım bişi yemeden ilk idrar..bunu şimdi yaptım farkeder mi sizce

günaydınnnnnnnnn günaydınnnnnnn günaydınnnnnnn

Selam. Ne güzel. Ben de hemen büyüyüsün, onu hissedeyim istiyorum. Çünkü daha minicik.. 7 haftalık.

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

kardelen5233
kızlar herkeze merhaba.
bu topiğe geldiğimi kanıtlamak için yazdığım son mesaj.
buraya rahatlamak için giriyosam,kendimi kasmanın,ifadeye çalışmanın bi manası yok,eğer bu güne kadar kendimi ifade edemediysem,bu günden sonra ifade etmeninde bi manası olmadığını düşünüyorum.
herkeze sevgiler.

canım ne oldu kiii?

kızlar şimdi tekrar test yaptım 2.çizgi yine silik ilki kadar belirgin değil neden acaba??
diğerini sabah yaptım bişi yemeden ilk idrar..bunu şimdi yaptım farkeder mi sizce

kız sen hala evde uğraşıyonmu aaaaaaaa sen git kan tahlili yaptır kuşum dinle beni. evdeki tahlillere güvenme dedim ya hadi koş git hyaptır sonra güzel haberle dön bize

Selam. Ne güzel. Ben de hemen büyüyüsün, onu hissedeyim istiyorum. Çünkü daha minicik.. 7 haftalık.

selam canım. ayyyy yerim ben senin mercimeğiniii allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah. doğsun güzellikler mutluluklar getirsin yavrunuz size 9-10 haftan kalmış hissetmeye dayan ben 16. haftamda minik minik hissediyodum da şimdi gümbür gümbür oğlum. tadını çıkar uykunun valla hareketlendimi uyku falan kalmıyo. gecede 7 -8 defa uyanıyorum onun tekmeleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…