Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
kardelen5233
kızlar herkeze merhaba.
bu topiğe geldiğimi kanıtlamak için yazdığım son mesaj.
buraya rahatlamak için giriyosam,kendimi kasmanın,ifadeye çalışmanın bi manası yok,eğer bu güne kadar kendimi ifade edemediysem,bu günden sonra ifade etmeninde bi manası olmadığını düşünüyorum.
herkeze sevgiler.
selam zeynoooooooooooooo
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar
canlarım ben hastaneye gidiyorum. dün duş alırken nasıl becerdimse kulağıma su kaçırdım:78:. kafamın içine vapur girmiş gibi boooooo boooooooooooo ötüyo gidip bi doktora göstereyim iltihap oluşurmuş çıkmazsa antibiyotik kullanmak zorunda kalırmışım allah korusun doktordan kaçış yok akşama görüşürüz
canlarım ben hastaneye gidiyorum. dün duş alırken nasıl becerdimse kulağıma su kaçırdım:78:. kafamın içine vapur girmiş gibi boooooo boooooooooooo ötüyo gidip bi doktora göstereyim iltihap oluşurmuş çıkmazsa antibiyotik kullanmak zorunda kalırmışım allah korusun doktordan kaçış yok akşama görüşürüz
edancımmmm,,, tpiğimizi neşeledirdin geneee....iyiyimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?