Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm kıslarr ben geldimm ama kimse yokkk

bende buydayıııım

sağol canım iyiyim ama havalar çook sıcakk
ya benim şu aralar acayip midem bulanıyo
ama şuan edetliyim adet olmasaydım kesin hamile
olduğumu düşünürdüm

inşallah o günlerde gelecek edancım

saraaaaaaaaaaaaaaaaa

canım geldim ama burada elektrikler kesiliuo sürekli o yüzden her an çıkabilirim nasılsın canım hayırdır niye için sıkılıyo

nasılsın saracım bizim burdada devamlı kesiliyo ya elektrikler acaba neden

slm kızlar...ışıklarınız yanıyor ama topic yine bomboş...nerdesenizzzzzzzzzzz....?

kızlar neden çocumuz omadını buldum.bunu daha öncede dinlemiştim şimdi tesadüf tekrar gördümm sizlerle paylaşayım dedim

http://www.arapcadersanesi.com/k-nunu-ya-selam-olsun-turkce-altyazili-arapca-cocuk-sarkisi

:26:noldu cnm hayırdır nie böle bişi yazdın ben anlamadım:26:
günaydın maonyammm bitirdinmi kız temizlikleri
cnm temizlik bitermi bütün dolapları halıların bi kısmını koltukları temizledim.yrnda kadın gelecek cam duvar ve yer silip bitiricez inşşşbenim cnm çıktı ama
cnm aman ı-onun üstüne düş.benimde sıcak suda su girmişti iltihap kapmıştı.kulak ağrısı hiç bi ağrıya benzemez.ben şimdi su kaçınca o kulağımın üstüne yatıyrm karabiber kokluyrm hapşurayım die kendiliğinden çıkıo suuu
slm kıslarr ben geldimm ama kimse yokkk
slm cnm nasılsın uzun zamandır görüşemedik
slm kızlar...ışıklarınız yanıyor ama topic yine bomboş...nerdesenizzzzzzzzzzz....?

leyloş cnm ben kakılmış gibi evi silip süpürüyrm:90:

slm maonyacım canım tikr ederim iyiyimm sen nasılsın canım verdigin link e girmeye çalıştım ama kotam çok az oldugu için açmadı içerigi bi anlatırmısın mrk ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…