edancım merhaba bitanesi nasılsın
slm kıslarr ben geldimm ama kimse yokkk
sağol canım iyiyim ama havalar çook sıcakk
ya benim şu aralar acayip midem bulanıyo
ama şuan edetliyim adet olmasaydım kesinhamile
olduğumu düşünürdüm
saraaaaaaaaaaaaaaaaa
bende buydayıııım
inşallah o günlerde gelecek edancım
canım geldim ama burada elektrikler kesiliuo sürekli o yüzden her an çıkabilirim nasılsın canım hayırdır niye için sıkılıyo
bende buydayıııım
canım geldim ama burada elektrikler kesiliuo sürekli o yüzden her an çıkabilirim nasılsın canım hayırdır niye için sıkılıyo
bende buydayıııım
:26:noldu cnm hayırdır nie böle bişi yazdın ben anlamadım:26:Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
kardelen5233
kızlar herkeze merhaba.
bu topiğe geldiğimi kanıtlamak için yazdığım son mesaj.
buraya rahatlamak için giriyosam,kendimi kasmanın,ifadeye çalışmanın bi manası yok,eğer bu güne kadar kendimi ifade edemediysem,bu günden sonra ifade etmeninde bi manası olmadığını düşünüyorum.
herkeze sevgiler.
cnm temizlik bitermi bütün dolapları halıların bi kısmını koltukları temizledim.yrnda kadın gelecek cam duvar ve yer silip bitiricez inşşşgünaydın maonyammm bitirdinmi kız temizlikleri
cnm aman ı-onun üstüne düş.benimde sıcak suda su girmişti iltihap kapmıştı.kulak ağrısı hiç bi ağrıya benzemez.ben şimdi su kaçınca o kulağımın üstüne yatıyrm karabiber kokluyrm hapşurayım die kendiliğinden çıkıo suuucanlarım ben hastaneye gidiyorum. dün duş alırken nasıl becerdimse kulağıma su kaçırdım:78:. kafamın içine vapur girmiş gibi boooooo boooooooooooo ötüyo gidip bi doktora göstereyim iltihap oluşurmuş çıkmazsa antibiyotik kullanmak zorunda kalırmışım allah korusun doktordan kaçış yok akşama görüşürüz
slm cnm nasılsın uzun zamandır görüşemedikslm kıslarr ben geldimm ama kimse yokkk
slm kızlar...ışıklarınız yanıyor ama topic yine bomboş...nerdesenizzzzzzzzzzz....?
:26:noldu cnm hayırdır nie böle bişi yazdın ben anlamadım:26:
cnm temizlik bitermi bütün dolapları halıların bi kısmını koltukları temizledim.yrnda kadın gelecek cam duvar ve yer silip bitiricez inşşşbenim cnm çıktı ama
cnm aman ı-onun üstüne düş.benimde sıcak suda su girmişti iltihap kapmıştı.kulak ağrısı hiç bi ağrıya benzemez.ben şimdi su kaçınca o kulağımın üstüne yatıyrm karabiber kokluyrm hapşurayım die kendiliğinden çıkıo suuu
slm cnm nasılsın uzun zamandır görüşemedik
leyloş cnm ben kakılmış gibi evi silip süpürüyrm:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?