slm maonyacım canım tikr ederim iyiyimm sen nasılsın canım verdigin link e girmeye çalıştım ama kotam çok az oldugu için açmadı içerigi bi anlatırmısın mrk ettim
çok uykum geldii ve çok yoruldum kolumu kıpırdatacak halim kalmadı.yorunluk bi yana açlık bi yana.sabah 2dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptım.
öğlen bi tabak süzme yoğurdun içine 1tane yumurta kızartım koydum ekmeksiz onu yedimmmm açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm çok güzel bi çoçuk şarkısı ama izlemen gerek anlatmakla olmazzz
canım bugün malum pazartesi iş yoğundu giremedim tatlım...LEYLOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ nerdesinnnnnnnnnnnnn????*
kolay gelsin tuğbacım...:26:noldu cnm hayırdır nie böle bişi yazdın ben anlamadım:26:
cnm temizlik bitermi bütün dolapları halıların bi kısmını koltukları temizledim.yrnda kadın gelecek cam duvar ve yer silip bitiricez inşşşbenim cnm çıktı ama
cnm aman ı-onun üstüne düş.benimde sıcak suda su girmişti iltihap kapmıştı.kulak ağrısı hiç bi ağrıya benzemez.ben şimdi su kaçınca o kulağımın üstüne yatıyrm karabiber kokluyrm hapşurayım die kendiliğinden çıkıo suuu
slm cnm nasılsın uzun zamandır görüşemedik
leyloş cnm ben kakılmış gibi evi silip süpürüyrm:90:
selam kardelen, görmemisim canım, nasılsın?
günaydın sara, nasılsın tatlım?
cok gecmis olsun nehircim...
GEÇMİŞ OLSUN NEHİRCİMM...güzel haberlerle gelllllll
geçmiş olsun nehircim dikkat et kendine öpüyorum byyyy
:26:noldu cnm hayırdır nie böle bişi yazdın ben anlamadım:26:
cnm temizlik bitermi bütün dolapları halıların bi kısmını koltukları temizledim.yrnda kadın gelecek cam duvar ve yer silip bitiricez inşşşbenim cnm çıktı ama
cnm aman ı-onun üstüne düş.benimde sıcak suda su girmişti iltihap kapmıştı.kulak ağrısı hiç bi ağrıya benzemez.ben şimdi su kaçınca o kulağımın üstüne yatıyrm karabiber kokluyrm hapşurayım die kendiliğinden çıkıo suuu
çok uykum geldii ve çok yoruldum kolumu kıpırdatacak halim kalmadı.yorunluk bi yana açlık bi yana.sabah 2dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı yaptım.
öğlen bi tabak süzme yoğurdun içine 1tane yumurta kızartım koydum ekmeksiz onu yedimmmm açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağol canımbenim. gittim geldim. gliserin verdi onu kullanıcam cuma gidicem kulağım temizlenicekmiş acaba nasıl bi şey bu temizletmek acıyomuki
acımıcak inşallah..
inşallah :18::18::18::18::18:
hoş
geldin
saracımmm
:26:noldu cnm hayırdır nie böle bişi yazdın ben anlamadım:26:
canım bugün malum pazartesi iş yoğundu giremedim tatlım...
kolay gelsin tuğbacım...
sağol canımbenim. gittim geldim. gliserin verdi onu kullanıcam cuma gidicem kulağım temizlenicekmiş acaba nasıl bi şey bu temizletmek acıyomuki
kızlarrr eşim geç gelecek o yokken gelinde sohbet edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?