kızlarrr ben çıkıyrm eşim geldii.siz gelmeseydiniz oda gelmezdii şansımdannn
kışlık heee çok güldüm valla bende hiç ısınmak bilmem sanırım bende yazlık oluyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım ya inşallah evde kocamla kös kös oturmaktannn gına geldi bebişim gelsede canlansak birazhoş geldin cn aramıza umarım sen bize biz sana uğur getiririz
nörüyonnnnnnnnn kızzzzzgüle güle güzlik yine gel
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım ya inşallah evde kocamla kös kös oturmaktannn gına geldi bebişim gelsede canlansak biraz
zelallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
dolu dolu 3 yılı bitirdik 4 yıla girdik ... amannnnnnnn bir dokun bin ah işit bebek olmaması için sebeppp çok .eşimdede bendede vardı onun ki haloldu ameliyat oldu .... bende sorun var düzensiz adet kilo yumurtlayamama ne arasan var . işten izin alıp doktora gitmek işkenceeeeeee...... daha sayıp içini karartmıyım :95::95::95:nörüyonnnnnnnnn kızzzzz
cnm sizde sorun ney kaç yıllık evlisniz
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım ya inşallah evde kocamla kös kös oturmaktannn gına geldi bebişim gelsede canlansak biraz
güle güle güzlik yine gel
hg canım aramıza inş. bebişin en kısa zamanda gelir evinin neşesi olur canım
maonyammmmmmmmmm
dolu dolu 3 yılı bitirdik 4 yıla girdik ... amannnnnnnn bir dokun bin ah işit bebek olmaması için sebeppp çok .eşimdede bendede vardı onun ki haloldu ameliyat oldu .... bende sorun var düzensiz adet kilo yumurtlayamama ne arasan var . işten izin alıp doktora gitmek işkenceeeeeee...... daha sayıp içini karartmıyım :95::95::95:
yeterim nasılsın kuzumözledim seni eşin nasıl oldu canım
kışlık heee çok güldüm valla bende hiç ısınmak bilmem sanırım bende yazlık oluyorum
nerelerdesin kuzummm meciğimmmm
bizde 2.5yıl oldu.off allahım kasımda 3e giricez kaç yıllık evlisiniz diyenlere 3mü dicem.çocuk olmayıncaaa insnaın 3demesi zoruna gidio.ne güzel 1yıllık evliyken hiç takmıodum soruları.
bizdede sperm hareketliliği çok düşük.bende tüpler sorunlu yumurtlama problemim var.hiç yumurtlayamıyrm.ve kiloluyummm
sağol canım sen nasılsın kuzummm
meleğimnerdesin hoş geldin arkadaşım topiğimiz uğur getirsinsana inşşş
bende iyiyim canım azcık başım ağrıyo o kadar gerisi aynen eskisi gibi ne uzuyoz ne kısalıyozsağol canım sen nasılsın kuzummm
meleğimnerdesin hoş geldin arkadaşım topiğimiz uğur getirsinsana inşşş
maonyam bebeğim yok böle olumsuz düşünmeknerelerdesin kuzummm meciğimmmm
bizde 2.5yıl oldu.off allahım kasımda 3e giricez kaç yıllık evlisiniz diyenlere 3mü dicem.çocuk olmayıncaaa insnaın 3demesi zoruna gidio.ne güzel 1yıllık evliyken hiç takmıodum soruları.
bizdede sperm hareketliliği çok düşük.bende tüpler sorunlu yumurtlama problemim var.hiç yumurtlayamıyrm.ve kiloluyummm
meleğim canım Allah sendende razı olsun inş. canım inş. gelcek meleklerimiz umutsuzluk yokzelalca arkadaşım çok sağol amin amin amin tüm kalbimle aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn allah razı olsun ...
bende iyiyim canım azcık başım ağrıyo o kadar gerisi aynen eskisi gibi ne uzuyoz ne kısalıyoz
maonyam bebeğim yok böle olumsuz düşünmekRabbim nasip ettikten sonra hastalık engel mani tanımaz Rabbim nasibimize koysun inş.
meleğim canım Allah sendende razı olsun inş. canım inş. gelcek meleklerimiz umutsuzluk yok
bitanem bende aynen öyleyim sendeki sorun bendede var ben baya kiloyum ama kilo versem adetlerim düzene girermiş . ama veremiyorum işte . eşimde varikoselden ameliyat oldu . 9 milyondan 72 milyona çıktı sayımız ama morfolojide var bozukluk çok sorun değilmiş ama . ahh ahh ben bilmezm iyim o derdi bende sonra evlenenler aldı kucaklarına bebeklerini ben gariban gibi kaldım bide bi cemiyette hep soruluyo aaaaa yapmıyormusun yapın bi tane sonra hiç olmaz bilmem ne artık çok zoruma gidiyo eskiden takmazdım ama şimdi çok acıtıyo içimi .... sanki beceriksizmişim gibi hissediyorum be suçluyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?